tehnikonline.ro articole P40 lite: noul smartphone performant de la HUAWEI, la un preț accesibil

P40 lite: noul smartphone performant de la HUAWEI, la un preț accesibil

În perioada 4-17 martie, pentru fiecare smartphone Huawei P40 lite comandat, HUAWEI oferă o pereche de FreeLace Wireless cadou

 Huawei Consumer Business Group (CBG) anunță lansarea noului Huawei P40 lite în România, la un preț accesibil de 1299 lei. Astfel, în perioada 4-17 martie, va avea loc și campania de precomandă în cadrul căreia, la fiecare smartphone P40 lite precomandat, iubitorii de tehnologie pot primi o pereche de HUAWEI FreeLace Wireless cadou.

Puteti precomanda noul Huawei P40 Lite din urmatoarele linkuri:

https://consumer.huawei.com/ro/phones/p40-lite/

www.huaweimobilestore.ro/huawei-p40-lite

https://altex.ro/huawei-p40-lite/pag/

HUAWEI P40 lite vine în variantele de culoare Midnight Black, Sakura Pink și Crush Green și poate fi precomandat accesând site-ul www.huaweimobilestore.ro/huawei-p40-lite. Comenzile vor putea fi ridicate începând cu 18 martie, atât din magazinele Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City și Huawei Brand Shop din AFI Cotroceni, cât și din magazinele Altex din România, dacă precomanda este făcută direct pe site-ul https://altex.ro/huawei-p40-lite/pag/.

Cu un design uimitor, o cameră foto cvadruplă inovatoare, o baterie mare și un chipset puternic Kirin 810 care îmbunătățește experiența de utilizare, HUAWEI P40 lite vine ca o alegere ideală pentru  tinerii consumatori care își doresc o experiență de utilizator unică, în ceea ce privește fotografia, experiența vizuală pentru gaming și nu numai.

Camera cvadruplă AI unică și elegantă stabilește noi tendințe

Creat pentru tinerii consumatori, HUAWEI P40 lite este dotat cu un sistem de patru camere, cu poziționare unică și avangardistă pe spatele telefonului.

Camera principală de 48 MP suportă cea mai recentă tehnologie de compoziție multi-cadru de la Huawei, capabilă să surprindă culori uimitoare prin îmbinarea mai multor fotografii realizate succesiv. Obiectivul cu unghi ultra larg de 8 MP oferă un câmp de vizualizare de 120° pentru ca utilizatorii să poată realiza fotografii mai cuprinzătoare, smartphone-ul fiind ideal pentru peisaje, arhitectură și fotografii de grup. Obiectivul macro poate focaliza obiecte de la 4 cm distanță, adăugând versatilitate configurației solide. Configurația camerei cvadruple include și un obiectiv pentru stilul bokeh, care funcționează cu AI pentru a simula efectele naturale ale profunzimii de câmp și pentru a duce portretele la nivelul următor.

Sistemul de patru camere de pe HUAWEI P40 lite include și modul Super Night, permițând utilizatorilor să surprindă fotografii uimitoare pe timp de noapte, fără a utiliza un trepied. Pentru videoclipuri, HUAWEI P40 lite este compatibil cu un editor video AI puternic, ce poate fi utilizat pentru a adăuga muzică de fundal și pentru a decupa imagini, astfel încât utilizatorii să poată crea conținut pentru social media, oriunde s-ar afla.

În plus, ISP-ul Huawei de a patra generație încorporat în SoC funcționează în tandem cu software-ul pentru a suporta o serie de îmbunătățiri, printre care amintim reducerea zgomotului și corectarea supraexpunerii.

Experiență de divertisment excelentă și fără întreruperi

În cazul cipurilor de smartphone, procesul de fabricație afectează în mod direct performanța și consumul de energie. Kirin 810 este realizat pe un proces de fabricație de 7 nm, lider în industrie. În comparație cu cipurile de 8 nm, Kirin 810 are o densitate a tranzistorului cu 50% mai mare și oferă un consum de energie redus cu 20%, pentru performanță excelentă și rantament energetic.

Împreună cu programarea AI la nivel de sistem, procesorul octa-core și unitatea de procesare grafică Mali-G52 MP6 au o capacitate de calcul puternică și sunt excelente la procesarea detaliilor grafice. Telefonul suportă și cea mai recentă tehnologie Huawei GPU Turbo, care adaugă reducerea latenței răspunsului tactil la lista lungă de îmbunătățiri centrate pe gaming, cum ar fi creșterea ratei cadrelor și o autonomie mai mare a bateriei. HUAWEI P40 lite oferă utilizatorilor o experiență de gaming complet upgradată.

Memoria RAM de 8 GB de mare viteză susține performanțele puternice ale procesorului și unitățile grafice. Fie că e vorba de lansarea aplicațiilor, editarea videoclipurilor sau rularea jocurilor care folosesc intens resurse, utilizatorii se pot bucura de o experiență fără întreruperi.

Utilizatorii pot adăuga o casetă de chat WhatsApp în interfața jocului și pot ajusta dimensiunea și poziția acesteia în mod flexibil. În acest fel, se pot juca și pot folosi chatul simultan, fără a pierde momentele distractive de joc.

Întotdeauna pregătit pentru acțiune, smartphone-ul are și o baterie de înaltă capacitate de 4200mAh, cu suport pentru soluția HUAWEI SuperCharge 40W, certificată TÜV Rheinland. Telefonul poate fi încărcat până la 70% în doar 30 de minute.

Design excelent și mod Super Night Selfie

HUAWEI P40 lite vine cu un ecran HUAWEI Punch FullView de ultimă generație, fără decupaje. În schimb, folosește un orificiu pentru camera frontală care se află în colțul din stânga sus al telefonului. Ecranul HUAWEI Punch FullView de 6,4 inci are o rezoluție Full HD+ și o gamă vastă de culori, cu un raport ecran-corp ridicat, de 90,6%, oferind o experiență de vizualizare captivantă.

Camera frontală de pe HUAWEI P40 lite vine cu mod Super Night Selfie 2.0 pentru a suprinde selfie-uri uimitoare în toate condițiile de iluminare. Utilizând algoritmi AI avansați, camera optimizează atât persoana din cadru, cât și fundalul, pentru selfie-uri superbe realizate fără efort.

Partea din spate a modelului HUAWEI P40 lite prezintă culori uimitoare, accentuate de aspectele metalice de pe stratul protector. Curbat pe cele patru părți, dispozitivul este compact și confortabil de ținut în palmă. Smartphone-ul utilizează un buton de pornire inovator cu amprentă poziționat lateral, care se deblochează mai rapid, cu o rată de succes mai mare.

Experiență de calitate pentru un stil de viață inteligent

Cu EMUI10 pre-instalat, HUAWEI P40 lite dispune de nenumărate funcții inteligente prezentate într-o interfață de utilizator intuitivă, ușor de folosit. Noul layout reorganizează mai multe elemente ale interfeței de utilizator, pentru o mai bună accesibilitate. Modul dark a fost reproiectat în funcție de ergonomia ochiului uman, pentru a oferi o lizibilitate îmbunătățită a textului, confort în timpul cititului și continuitate în toată interfața.

HUAWEI AppGallery – magazinul de aplicații al viitorului

Încă de la lansarea din aprilie 2018, magazinul de aplicații HUAWEI AppGallery a avut o evoluție foarte rapidă și este capabil să ofere cel mai deschis, sigur și inovator serviciu pentru mai mult de 26 de milioane de utilizatori lunari AppGallery din Europa și 400 de milioane de utilizatori la nivel global. În mai puțin de doi ani, Huawei AppGallery a devenit disponibil în peste 170 de țări.

HUAWEI App Gallery cuprinde deja în portofoliu aplicații de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, urmând ca în viitorul apropiat să fie incluse și aplicațiile de banking ING, BRD și Raiffeisen Bank. App Gallery conține deja aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go sau Telekom TV. Totodată, există și o varietate de aplicații integrate dedicate shopping-ului, precum Elefant.ro, Cel.ro sau Okazii.ro, cât și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi sau 7Cloud. În total, App Gallery conține peste 40 de aplicații românești și aproximativ 20.000 de aplicații la nivel global.

Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Toate aplicațiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase. Aceasta dispune de un sistem de evaluare a vârstei pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

AppGallery implementează cel mai înalt nivel de verificare pentru a izola și proteja datele sensibile și confidențialitatea utilizatorilor. Informațiile sensibile la nivel personal – cum ar fi datele biometrice – nu vor fi niciodată procesate în afara dispozitivului Huawei, oferind utilizatorului un control complet asupra datelor sale personale. EMUI permite utilizatorilor să controleze permisiunea utilizatorului aplicației. Mai important, toate datele utilizatorului sunt, de asemenea, anonimizate și stocate local, corespunzând regiunii fiecărui utilizator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *