tehnikonline.ro articole Covoare profesionale cel mai bun raport pret/calitate numai la Sanito.ro!

Covoare profesionale cel mai bun raport pret/calitate numai la Sanito.ro!

Ceea ce va da aspectul interiorului si va crea o atmosfera confortabila casei dumneavoastra, este un covor probabil pentru multi dintre voi, un obiect aparent banal. In plus fata de incalzirea optica a spatiului, acesta are multe alte avantaje.

Alege covorase interior de calitate care se potrivesc cu design-ul locuintei dumneavoastra si va vor spori confortul de acasa: covoare tesute sau confectionate din materiale pufoase si moi. Fie ca au tesatura plata sau firul mai lung, sunt rotunde sau dreptunghiulare, covoarele iti vor improspata casa.

Adauga confort si stil casei tale cu mai multe covoare de calitate, dar ieftine. Mai mult, aveti posibilitatea de a adauga un plus de protectie, prevenind alunecarea covorului cu ajutorul unei baze antiderapante.

Poate ca cel mai de baza avantaj al unui covor este izolarea termica. In afara de aceasta, ne ofera mult mai multe avantaje:
• Protejeaza podeaua de zgarieturi
• Inmoaie podeaua – veti aprecia acest lucru pentru copiii mici care petrec mult timp pe jos.
• Are proprietati acustice si izolante – atenueaza zgomotul in incapere.
• Colecteaza praful care ulterior este usor de aspirat, praf care din momentul in care va fi retinut, nu se va mai imprastia in toata incaperea.

In plus, este un decor extrem de popular in case penrtu decorare.

Alegerea unor astfel de covoare profesionale potrivite pentru biroul dumneavoastra implica multe dintre aceleasi etape ca selectarea covoare noi pentru acasa. La nivelul cel mai de baza, aveti nevoie sa va decideti cu privire la culori si stiluri. Trebuie sa calculati cantitatea de covor necesara pentru a acoperi podeaua biroului, deci dimensiunea necesara, precum si sa luati in considerare uzura potentiala pe covor in functie de nivelul de trafic. Bugetul dumneavoastra va fi un factor determinant major al deciziei finale.

Un alt tip la fel de important in ceea ce priveste covoarele profesionale, sunt acele covorase dezinfectante. Aceste sunt indispensabile in spatiile industriale, cabinete medicale, clinici, spitale, scoli, gradinite sau in zone dedicate pentru industria alimentara, ca de exemplu la trecerea in zone frigorifice, pline cu  alimente. Orice hala alimentara, restaurant, institutie, clinica medicala, laborator sau salon de infrumusetare si asa mai departe, unde dezinfectia este mai mult decat obligatorie, ar trebui sa se foloseasca covorase dezinfectante speciale,
care sa ofere protectie atat angajatilor, cat si celor care le trec pragul, clienti, pacienti sau parteneri.

Aceste covoare au capacitatea de a tine cantitati importante de solutie dezinfectanta, astfel incat sa nu existe riscul raspandirii bacteriilor si microbilor. Se poate folosi amoniu cuaternar, iod, clor sau orice alta solutie profesionala care dezinfecteaza. Majoritatea dezinfectantilor sunt solutii concentrate si trebuie diluate inainte de utilizare.

Scopul acestor covorase este de a retine bacteriile si microbii. Aceste tipuri de covoare sunt tratate in asa fel incat sa poata asigura o igienizare profesionala a spatiilor unde sunt utilizate. Covorasele de tip Sticky Mat au o eficienta surprinzatoare de 99.9%.

Mai multe tipuri de covoare profesionale precum si detalii despre acestea, veti putea gasi accesand site-ul celor de la Sanito.ro, unde va este pusa la dispozitie o intreaga gama de produse dedicate pentru mai multe intrebuintari. In plus, raportul pret/calitate este unul mai mult decat excelent, astfel ca nu strica deloc sa aruncati o privire asupra ofertelor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *