tehnikonline.ro Uncategorized Utilizarea calculatorului: un atuu pentru cariera!

Utilizarea calculatorului: un atuu pentru cariera!

Operatorul de Introducere, Validare si Prelucrare Date este o meserie din ce in ce mai cautata in zilele noastre. Probabil, aveti impresia ca daca stiti sa lucrati pe calculator este suficient pentru a practica aceasta meserie. Insa, pentru sanse suplimentare, in special daca doriti sa va angajati in cadrul unei multinationale de renume, este necesar sa aveti un curs operator calculator la baza. Pe piata formarii profesionale exista multe cursuri calculator, insa doar cateva va vor oferi informatiile necesare ce va pot ajuta intr-o viitoare cariera. Va recomandam sa urmati un curs operator calculator online de la eurocor.ro pentru ca puteti invata in ritmul propriu de acasa, fara a pierde vremea cu deplasarile la cursuri.

 

Prin intermediul acestui curs, veti invata cunostinte de baza ale utilizarii calculatorului. Veti incepe cu informatii care privesc componentele calculatorului si comenzile din sistemul de operare Windows 7. De asemenea, cursul va ajuta sa dobanditi competentele necesare si indispensabile de a redacta un document in Word (Microsoft Word 2010), de a realiza calcule (Microsoft Excel 2010), de a crea si gestiona o baza de date (Microsoft Access 2010), de a face prezentari business (Microsoft Power Point 2010), de a naviga pe internet si de a comunica prin intermediul e-mailului, prin Messenger sau Skype. Veti urma 12 lectii care vor imbina atat partea teoretica, cat si pe cea practica.

 

Urmand un astfel de curs, aveti sanse mult mai mari de a gasi un loc de munca stabil si, ulterior, de a va dezvolta in cariera. Fie ca doriti sa va angajati intr-o companie de tipul call center sau doriti sa va deschideti propria firma in care introducerea de date este esentiala, cursul de le eurocor.ro va fi un pas important spre realizarea acestei dorinte.

 

De asemenea, orice curs extra din CV este un atuu. De ce sa nu adaugati si cursul de operator calculator de le eurocor.ro in curriculumul dvs,? In afara de faptul ca un curs de operator calculator va ofera posibilitati multiple de angajare in tara, va puteti angaja si in strainatate. Limbajul calculatorului este universal si cei care stapanesc bine utilizarea lui sunt o mina de aur pentru orice companie. Stapanind bine o limba de circulatie internationala si manevrarea PC-ului, aveti sanse de a vedea lumea si de a lucra in multe locuri de pe mapamond!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *