tehnikonline.ro Uncategorized Casele de amanet oneste cumpara ceasuri de lux la preturile lor reale

Casele de amanet oneste cumpara ceasuri de lux la preturile lor reale



Am citit recent o stire referitoare la cele mai scumpe trei ceasuri din lume si am ajuns la concluzia ca niciunul dintre cunoscutii mei nu vor avea vreodata atat de multi bani, incat sa isi permita vreunul.

Auzind pretul lor, m-am speriat. Sunt perfect constienta de faptul ca niciodata nu voi tine o suma atat de uriasa in mana si imi este teama si sa ma gandesc la ea. Cu toate acestea nu sufar din aceasta cauza, ci sunt multumita ca sunt sanatoasa si ca toti ai mei sunt in viata si ma pot bucura de ei.

Ceasul de pe locul 1 costa 55 de milioane de dolari, cel de pe locul secund 40 de milioane, iar plutonul fruntas este incheiat de un exemplar a carei valoare este de 24 de milioane de dolari.

Recent, la noi in tara, un politician a fost criticat pentru ca s-a afisat cu un ceas de 20 000 de euro la mana, in timp ce in discursul sau vorbea de protectie sociala si de egalitatea de sanse.

-Este un ceas primit cadou de la partenerul meu de viata, a tinut sa sublinieze pentru a se disculpa politicianul, si nu stiu de ce se revolta lumea asa de tare, fiindca nici nu este atat de scump!

E ciudat ca un om obisnuit abia reuseste sa obtina intr-un an venituri totale de 20 000 de euro, in timp ce „elitele” fac cadouri de 20 000 de euro apropiatilor.

Ceasurile foarte scumpe  sunt in general din aur, au diamante pe bratara, unele dintre ele fiind extrem de scumpe, plus mecanisme sofisticate si rare.

Sunt oameni carora le place sa se afiseze cu lucruri extrem de scumpe, avand impresia ca in acest fel le creste valoarea. Cunosc persoane care in perioadele lor de prosperitate investesc in aur si in bijuterii pe care le pastreaza in locuri sigure, sa aiba ce vinde in vremurile de austeritate.

Istoria ne demonstreaza ca o criza economica sau o rasturnare de regim ii poate aduce pe cei aflati in fruntea piramidei sociale pe cea mai joasa treapta a subzistentei.

Cine ar fi crezut ca bogata familie a tarului va fi condamnata sa isi duca existenta in cea mai crunta saracie, servind pe la restaurante, spaland vase si invatand croitorie sau broderie?

Este bine sa posezi bijuterii si ceasuri de lux, fiindca plasamentul este sigur. Lichiditatile sunt tentante, conturile in banca pot fi si ele golite sau blocate, dar un obiect de lux care iti apartine poate fi vandut sau amanetat avantajos.

Este suficient sa intri aici: https://www.casa-amanet.com/cumparamceasuri – vei intelege ca exista cumparatori onesti si potenti financiar, care pot scoate banii din buzunar chiar acum.

Esti putred de bogat si doresti sa fii sigur ca o rasturnare de situatie nu te lasa complet falit? Cumpara bijuterii de aur, lingouri de aur, ceasuri scumpe si tine-le la loc sigur!

Te poti afisa cu ceasul tau de aur la petreceri, sa impui respect celor din jur, daca te simti confortabil asa! In acelasi timp te sfatuiesc sa te informezi din timp unde il poti vinde la valoarea lui reala, sa faci rost de bani, cand vei avea probleme!

Casa-amanet.com este unul dintre cumparatorii onesti de bijuterii din aur, argint si platina, diamante, tablouri valoroase, autoturisme si utilitare, electrocasnice, echipamente it si ceasuri de lux. Iata ce inteleg eu prin cumparator onest si care sunt motivele pentru care il recomand:

  1. Este capabil sa achite pretul produselor pe care le cumpara pe loc, fara tergiversari. Oricat ar valora de mult ceasul tau, casa de amanet prezentata de mine iti da toti banii in acelasi timp, in momentul in care te-ai prezentat cu bunurile la ghiseu.
  2. Evaluarea se face corect si nu profita de faptul ca esti nevoit sa vinzi sau sa amanetezi un obiect atat de valoros. Casa-amanet.com este renumita ca ofera cel mai bun pret de pe piata clientilor pentru obiectele de valoare.
  3. Toate informatiile legate de comisioanele contractelor de amanetare sau de pretul gramului de aur sunt afisate la vedere si respectate.
  4. Bunurile amanetate sunt pastrate cu sfintenie in seifuri speciale si sunt inapoiate intacte la sfarsitul perioadei contractuale.

O casa de amanet ajuta mai mult decat o banca, fiindca nu percepe dobanzi uriase care sa ii supraindatoreze pe cei care recurg la credite.

In plus, daca la banca ai nevoie de adeverinta de salariat de la locul de munca, la amanet nu ti se cer astfel de acte.

Totul decurge repede si bine, iar in cazul in care nu ai bani de Revelion, sa stii ca gasesti pe cineva la Casa-amanet.com si in ultima zi a anului, pana la ora 17.

Operatorii onesti sunt la post, iti evalueaza corect bunurile si iti dau banii care se cuvin. Ai de ales solutia care ti se pare cea mai avantajoasa: amanetezi si rascumperi sau vinzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *