tehnikonline.ro Uncategorized Costumul purtat de sportivul renumit la gala, l-am vazut in magazinul Adinei Buzatu

Costumul purtat de sportivul renumit la gala, l-am vazut in magazinul Adinei Buzatu



Costumul albastru deschis ii vedea ca turnat. Stofa din lana fina se mula perfect pe pectoralii lui lucrati la sala si pe terenul de sport. Era inalt, mergea drept, imbracamintea fina si eleganta ii dadeau un aer imperial. Potrivise divin culorile: costumul bleu era asorta perfect cu camasa alba ca zapada si cu pantofii din piele scumpa si fina maronii.

Stateam la masa si priveam cu interes desfasurarea galei. Ma aflam acolo fiindca fusesem nominalizata la categoria Scrisori pentru mentori si imi stapaneam cu greu emotiile.

Se citeau toate nominalizarile, se facea o scurta prezentare a lor in care se regaseau fragmente din scrisoare, apoi era chemat pe scena cel care premia si premiantul. Nu eram sigura de premiu, dar analizam lucrurile curioasa: castigator era primul nominalizat, asa ca am stiut sigur ca voi lua premiul, dupa ce am aparut prima in lista de nominalizari.

Discursul nu mi-l pregatisem, dar schitam in gand unul, stiind cat de emotiva sunt. Va fi scurt, voi trece in revista meritele organizatorilor, voi multumi tuturor pentru atentie, fiindca primul premiant lungise cu incapatanare discursul sau si fusese plin de aaaaa-uri si eeee-uri.

M-a premiat el, sportivul cu trup sculptat de orele de sport si de antrenamente, imbracat impecabil. Arata fabulos si purta costumul semnat de Adina Buzatu https://www.adinabuzatu.ro/categorie-produs/costume cu o gratie masculina iesita din comun. Da, si barbatii pot fi gratiosi in barbatia lor, dupa cum si femeile fac asta in feminitatea lor.

S-a purtat impecabil (nu pentru ca m-a premiat pe mine, ci pentru ca acesta era felul sau de a fi) si m-a facut sa ma simt speciala. Am remarcat ca pe cat de inalt si atletic era el, pe atat de micuta si grasuta eram eu si vazand pozele de la gala, am avut certitudinea ca trebuie sa slabesc.

Am admirat hainele lui care erau alese cu mult gust si purtate cu clasa, dar si modestia si disponibilitatea cu care trata oamenii simpli din jur. Mi-a intins mana, m-a felicitat, mi-a inmanat trofeul si plicul cu vouchetul si m-a prins protector dupa gat.

In timpul galei si ospatului care a avut loc dupa aceea, s-a ridicat de la masa de cate ori cineva il ruga sa faca o fotografie impreuna.

De-atunci ii urmaresc viata cu interes si ma intristez, cand aflu ca trece prin experiente nefaste sau apar in ziare articole care nu ii sunt favorabile. Ma simt legata prin acel premiu de onoarea pe care mi-a facut-o si de tinuta lui perfecta din seara aceea.

Era o seara de martie, era de Ziua Femeii, iar el era elegant-elegant, o proba de modestie si un exemplar viu al Codului Manierelor Elegante.

Din cand in cand mi se face dor de barbatii care stiu sa poarte cu cinste un costum la o petrecere si caut prin magazine piese din garderoba masculina.

Pe site-ul magazinului Adinei Buzatu am descoperit costume asemanatoare cu cel purtat de renumitul sportiv in seara aceea din martie.

Daca as fi barbat, m-as imbraca numai si numai din acest magazin. Da, m-as duce la serviciu cu o pereche de blugi tratati manual, cu pantaloni din lana fina sau din bumbac alb. Mi-as lua cate o pereche din culorile cele mai caracteristice acestei piese de imbracaminte, adica pantaloni negri, crem, albastri si maro. Apoi as trece la alegerea camasilor uni sau cu imprimeuri. La serviciu, imi vine sa cred ca este mult prea pretentioasa camasa alba, de aceea as lua cu imprimeuri orientale sau cu flori, pe fond alb, gri sau maro.

De aici m-as duce la categoria pantofi si mi-as cumpara o pereche de pantofi sport albi, una negri si alta bleumarin.

Pentru sezonul toamna-iarna as arunca o privire si la sacouri sau paltoane, iar sacou TRENDS by Adina Buzatu, orange, din stofă Vitale Barberis Canonico inveseleste prin prezenta sa o zi mohorata de toamna sau o zi de iarna in care ploua in loc sa ninga.

Ce magazin plin de lucruri fine pentru barbati! Acum inteleg motivele pentru care creatoarea noastra se bucura de un succes rasunator in moda masculina internationala.

Mi-e dor de seara aceea de martie, nu pentru ca munca a fost incununata de succes, ci pentru ca am intalnit oameni minunati, care m-au invatat lectia elegantei exterioare si interioare.

De atmosfera aceea plina de emotii si festiva mi-e dor si mai ales sa vad costumul acela cum imbraca un trup perfect in care se afla un suflet perfect.

Destinele noastre se intretaie adesea sublim cu ale altora si in mod cert ca toti oamenii ne sunt trimisi sa ne invete ceva important.

In seara aceea de gala, V.H. a fost de departe arbitrul elegantei.

Oare cand voi mai fi invitata in sala mare de festivitati a Parlamentului si cand voi mai fi rasplatita regeste pentru munca mea?

Ma fascineaza oamenii care poseda acea eleganta totala si ziua in care ii intalnesc reprezinta o adevarata sarbatoare pentru mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *