tehnikonline.ro articole,blog,comunicat de presa 5 modele de fototapet peisaj impresionante

5 modele de fototapet peisaj impresionante



Adaugarea unui fototapet, care sa reprezinte peisaje pitoresti, in orice camera sau spatiu, este extrem de simplu, insa efectul pe care il are este unul extraordinar. Nu numai ca aduce natura in interior, dar adauga si un impact pozitiv asupra psihicului. Indiferent daca doriti o vedere idilica asupra lacului, o scena uluitoare de munte sau o priveliste minunata a unei paduri luxuriante, puteti avea asta cu un fototapet peisaje. Inspirati-va din aceste exemple de fototapete oferite de magazinul online Folina:

1.Fototapet Forest Land, ideal pentru zona de living sau pentru zona de primire a unui birou. Acest tapet poate fi alegerea cea mai buna pentru o zona living sau de primire confortabila si primitoare. Pentru a face o prima impresie excelenta, imaginea padurii de conifere invaluita intr-o ceata matinala, aduce prospetime si o nota de mister in amenajarea spatiului.

2.Fototapet Azur Ocean, este fototapetul perfect pentru cei care iubesc marea, oceanul. Apa turcoaz are efecte benefice asupra psihicului, lucru demonstrat stiintific. Este un fototapet ideal pentru a fi aseza in dormitor, pentru nopti linistite, in care parca adormiti in sunetul idilic al valurilor oceanului.

3.Fototapet Vicolo, ideal pentru a oferi unei zone de relaxare un anumit farmec rustic cu acest peisaj al unei stradute dintr-un sat sau orasel tipic mediteranean. Schema de culori odihnitoare si profunzimea imaginii, reprezinta o imagine statement pentru o astfel de incapere.

4.Fototapet peisaj Maui, este perfect pentru camera unui adolescent. Reprezinta o imagine dinamica, care insufla spirit de aventura si miscare. Culorile vii aduc bucurie si pofta de viata.

5.Fototapet peisaj Gradina cu trandafiri, ideal pentru persoanele romantice. Acest tapet este creat special pentru incaperile cu tapet shabby chic, care “respira” un aer romantic, placut, idilic. Este perfect fie pentru dormitor, fie pentru living, cu conditia ca mobilierul sa fie unul clasic si, cel mai bine, in culori naturale.

Pentru a vedea mai multe tipuri de fototapet peisaj, puteti vizita site-ul Folina.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *