tehnikonline.ro Uncategorized Brandeberg, loc de poveste

Brandeberg, loc de poveste



E o poveste in fiecare asezare, dar Brandeberg este locul in care se aduna si prind viata toate povestile. Cum sa nu fii in tara povestilor aici, cand la o aruncatura de bat se afla Castelul Bran? Contele Dracula parca bantuie imprejurimile, fiindca faima sa a trecut si dincolo de hotarele tarii. Inchiriezi o bicicleta de la pensiunea prezentata mai sus, pedalezi pana noaptea tarziu, iar la intoarcere, ti se pare ca Dracula te urmareste in spate. Umbrele se prelungesc amenintatoare si incepe sa iti fie teama, cand la orizont zaresti silueta perfecta a pensiunii. Gata, inca putin si intri pe portile cetatii tale de scapare.

De la restaurant miroase a carne pusa cu condimente pe gratarul incins si a clatite gustoase. Nici nu stii ce sa mai alegi, fiindca toata mancarea este nemaipomenit de buna!

Camera calduroasa si primitoare te asteapta. Aprinzi lumina si admiri mobilierul pictat. Intimitatea prinde contur, mai ales ca ai scapat din ghearele lui Dracula. Mai intai baia, hainele curate si apoi cina!

Apa din dus curge ca o ploaie calduta peste trupul tau. Gelul de dus si sapunul sunt de calitate premium. Aroma lor placuta iti desfata narile.

Desi ai facut multa miscare cu bicicleta inchiriata, nu te simti obosit. Aerul acesta de munte iti face bine si iti dubleaza rezistenta organismului. Cura de aer se manifesta in gandurile limpezi si optimiste. Prosoapele moi si uriase de baie asteapta sa iti mangaie trupul si sa usuce apa de pe el. Cu ochii mintii devorezi gulasul unguresc sau pulpa de rata cu varza confiata la cuptor, si grisul cu lapte comandat la desert, sa iti aminteasca de copilarie. Aici locul este atat de frumos, incat vrei sa cuprinzi cu lacomie toata frumusetea si sa dormi cat mai putin.
Amicii te asteapta la masa de biliard, apoi veti face o partida de tenis sa ardeti caloriile. Maine, veti merge la Pestera Liliecilor, tot cu bicicletele, fiindca destul mergeti cu masinile prin Bucuresti.

Bicicleta te ajuta sa vezi totul pe viu si sa faci multa miscare. Prieteniile legate in timpul plimbarilor pe bicicleta sunt solide si minunate.

Sa pedalezi alaturi de cei dragi, sa razi impreuna cu ei, sa imparti merindele cu ei inseamna viata adevarata! E timpul inmagazinarii amintirilor de neuitat, iar initiativa pensiunii este grozava.

Este ireal de frumos si de educativ ca parintii sa pedaleze alaturi de copii pe drumuri de munte!

Aceasta pensiune este un loc de poveste, fiindca toti copiii sunt tratati in mod special. Micutii care au pana in 3 ani sunt cazati aici gratuit, in timp ce pentru copiii care au intre 4 si 15 ani, parintii lor achita 50% din pret. Camerele spatioase au balcoane cu mobilier din care se pot admira privelisti de vis. Cat vezi cu ochii, elementele de peiaj alpin alcatuiesc peisaje de vis. Locul este de vizitat in fiecare anotimp, fiindca de fiecare data are o alta infatisare.

Imaginati-va o iarna de poveste in camera cu mobila pictata! Stai la balcon si privesti cum ninge peste crestele brazilor si clepsidra timpului pare ca s-a oprit. Dansul gratios al fulgilor de nea te cheama la ei. Te trezesti alergand prin ninsoare, iar picioarele ti se ingroapa placut in covorul alb si pufos. Drumul fara urma te provoaca sa te pierzi in padure sau pe creste, dar stii ca acolo sunt salbaticiunile. E prea frumoasa viata la pensiune, asa ca dupa o plimbare de vis, revii scuturandu-ti zapada de pe haine si din par.

Cina miroase divin. Merele coapte cu scortisoara sunt irezistibile.
Cum iti vei petrece seara? Vei sta sub dus, te vei schimba, vei iesi repede in balcon, de teama sa nu se opreasca ninsoarea, fiindca nu o privesti si te vei prinde in hora povestilor alaturi de cel drag.

In zori te vei duce la schi si te vei incalzi pe partie cu vin fiert, ceai si cafea. Dar nu ratati nici Cascada La Chisatoarea care a devenit sculptura in gheata.

Zilele vor trece repede, dar vei reveni. Vraja iernii te va chema si la primavara, cand verdele crud al ierbii contrasteaza cu albul zapezii si mai ales toamna, sa vezi pe viu simfonia culorilor si sa asculti doinele apelor si ale vantului.

Aici vei reveni iar si iar, fiindca aceasta vatra este magica, este un loc de poveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *