tehnikonline.ro Uncategorized Robinetul, semaforul care fluidizeaza circulatia apei si a caldurii

Robinetul, semaforul care fluidizeaza circulatia apei si a caldurii



Semaforul este foarte important pretutindeni si datorita lui nu se intampla accidente de circulatie. Dupa cum exista robinete pentru apa calda si apa rece sau pentru radiatoare, la fel si semafoarele sunt grupate pentru pietoni si masini. Culoarea rosie indica obligativitatea stationarii in scop protectiv, iar la culoarea verde trecerea este libera.
Cand un semafor nu functioneaza, circulatia este grav afectata. Pietonii trebuie sa astepte sa li se permita sa treaca, soferii circula la mica intelegere prin intersectie, totul este dat peste cap.

Fara robinet, apa nu ar curge sa satisfaca nevoile nostre curente: sa ne potoleasca foamea (preparatul mancarii) si setea, sa ne clatim gura plina de pasta de dinti, sa ne curatam fata de spuma de ras sau sa indepartam urmele machiajului, sa dam jos transpiratia si praful care s-a depus peste el. Tot un robinet este implicat in incalzirea casei pe timp de iarna.
Un robinet nefunctional inseamna imposibilitatea folosirii masinii de spalat, teancuri de rufe murdare, podeaua murdara sau plina de umezeala in cazul in care apa nu mai poate fi oprita.

Robinetele termostatice asigura distribuirea constanta a caldurii in fiecare dintre incaperile casei. Ele sunt preferabile robinetelor obisnuite fiindca datorita lor factura la energie poate fi si cu 25% mai mica.
Robinetele sunt indispensabile, indiferent ca sunt robineti pt radiatoare sau robineti pentru apa.
De calitatea lor depinde calitatea fluidizarii apei si caldurii in locuinta noastra.
Instalatorii stiu ca in magazinul online Incalzire-sanitare.ro gasesc produsele cel mai bune si rezistente, de aceea recomanda cumpararea lor de la acest distribuitor. Un robinet care nu se inchide perfect inseamna risipa si incarcarea inutila a facturii, de aceea pentru siguranta caselor noastre se impune sa procedam in doua moduri:


1. Sa cumparam robinete originale, de cea mai buna calitate, din magazinul prezentat mai sus. Mai bine mai asteptam o zi, doua, trei, decat sa punem orice robinet care sa ne dea mari batai de cap mai tarziu. Un robinet de calitate dubioasa poate sa ne faca sa gasim casa plina de apa si sa produca pagube uriase. In cazul in care apa ajunge pe parchet, iar acesta nu suporta umezeala este clar ca un astfel de accident impune schimbarea parchetului.

2. La primele semne de defectiune, de oboseala, inlocuiti robinetele uzate cu altele comandate de pe site-ul magazinului Incalzire-sanitare.ro!
Va sfatuiesc de asemenea sa comandati mai multe astfel de produse, sa aveti si de rezerva! Toate cumparaturile sunt livrate cu promptudine la adresa indicata de cumparator, iar efectuarea lor decurge foarte repede, fiindca pagina virtuala a magazinului se incarca usor si este foarte prietenoasa cu vizitatorii. Prietenia reprezentantilor magazinului fata de fiecare client se manifesta si prin consultanta gratuita pe care cine o solicita o primeste. Exista cineva foarte bine pregatit, capabil sa va raspunda la toate intrebarile si sa va sfatuiasca sa faceti cea mai eficienta alegere pentru confortul locuintei dumneavoastra.

Magazinul are in stoc tot ceea ce va trebuie sa va puneti la punct:
-alimentarea cu gaze a locuintei
-alimentarea cu apa
-canalizarea
-incalzirea
– captarea si alimentarea cu energie solara.

Acest magazin ii este folositor omului in toate anotimpurile fiindca il racoreaza la standardele minime de confort. Ne bucuram ca omenirea tinde sa isi simplifice viata si sa isi aduca aproape toate elementele naturii: apa, gazul, lumina, aerul racoros de munte in plina canicula (aerul conditionat).
O alta sursa de multumire este data de constatarea simpla ca oricine doreste apa in casa, canalizare, toaleta in casa, incalzire centrala are acces la ele, fara sa fie nevoit sa scoata bani multi din buzunar.

Indiferent de statutul social, oamenii au acces la confort si la o viata mai usoara. Daca in trecut numai in casele celor bogati se intalneau astfel de oportunitati, astazi este un fapt banal ca orice om sa aiba in locuinta lui: apa calda si apa rece, o toaleta moderna, o cada sau o cabina de dus si bineinteles mai multe telefoane si conexiune la internet.

Este timpul ca ultimele case care nu au apa curenta si au toaleta in curte sa se modenizeze fiindca proprietarii lor isi datoreaza o viata mai buna. Cand cunostintele omenirii au evoluat atat de mult, este pacat ca unii sa traiasca in conditiile similare in care au trait stramosii lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *