tehnikonline.ro Uncategorized Cand magazinele sunt goale…

Cand magazinele sunt goale…



Inainte de sarbatori si dupa sarbatori in magazine, cat ar fi ele de mari se face pustiu. Pustiu fiindca nu mai sunt oameni, dar dispar si marfurile din rafturi, de parca ar fi penurie de produse intr-o piata destul de bine aprovizionata. Aproape ca nu iti vine sa crezi ca au ramas in rafturi trei-patru oua sparte, rosiile vestejite sau storcite, merele patate si mici, legaturi uscate de patrunjel.

Te intrebi unde este belsugul din zilele bune si simti o amaraciune in suflet, in special, daca ai ramas fara alimente in casa si trebuie sa prepari ceva urgent.
Dar acesta situatie nu dureaza mult. Dupa cateva zile, totul se regleaza din mers: vacanta se termina, oamenii isi reiau activitatile cotidiene si reincepe aprovizionarea. Parcarile sunt iar pline de tiruri ce vin incarcate cu fructe, legume, carne si mezeluri, bauturi si dulciuri, plus alimentele de baza: zahar, ulei, sare, conserve si fainoase.


Am trecut prin acesta situatie si m-am uitat lung, cum nici ceapa pentru o supa nu aveam de unde sa aleg. Abia atunci am inteles cat de dura ar fi o calamitate in lumea orasului, pentru cei care nu au absolut nimic care sa se poata manca si sa nu se strice, timp de 7-10 zile.

De pilda, in caz de inzapezire, cand aprovizionarea se sisteaza si te bazezi exclusiv pe produsele din raft iti condamni familia la infometare, tocmai de aceea trebuie sa ai in casa: cartofi, morcov, ceapa, mai multe sticle de ulei, pungi cu faina ca la nevoie sa faci paine, fainoase, pachete de biscuiti simpli, leguminoase si conserve.

In orice situatie data belsugul se intretine cu eforturi. O gospodarie prospera ajunge de izbeliste, cand cei care o compun se dedau la lene, un supermarket se goleste in cateva zile, cand nu se mai face aprovizionarea, cum trebuie.
Nu trebuie sa disperi, in cazul in care nu ai din ce sa faci mancare si nu ai nici dispozitia necesara!

Poti comanda cea mai buna pizza Bucuresti din Sector 2 si Sector 3 si iti garantez ca micutii din familie vor bate din palme de bucurie.
Cui nu ii place aceasta pizza a carei reteta veche de secole a fost adusa direct din Napoli, miroase irezistibil, arata ca o pictura valoroasa si este coapta tacticos pe vatra la foc de lemne? Ingredientele de cea mai buna calitate se completeaza excelent, astfel ca pizza devine o mancare usoara care are in componenta tot ce ii trebuie sa te sature si este preparata sanatos, incat nimeni nu a facut vreo indigestie dupa ce a consumat-o si nu a acuzat vreun disconfort digestiv.
Ea poate fi consumata simplu sau cu sos picant ori dulce acrisor si aproape ca te saturi din 3-4 bucati.

Servind pizza descoperi si alte beneficii care te scutesc de eforturi.
Esti deja obosita de pregatirile de sarbatoare, de la servitul familiei si al invitatilor si abia ai reusit sa faci ordine la bucatarie.
Ai curatat cantitati gigantice de reziduri si ai spalat zeci de farfurii si de tacamuri. Abia ai dat cu aspiratorul si ai spalat gresia din bucatarie si nu iti vine sa incepi iar cu gatitul. Vrei sa iti menajezi fortele pentru reinceperea serviciului si vrei sa mai pastrezi putin curatenia.

Ei bine, cu pizza comandata de la Ilpizzaiolo.ro chiar poti sa iti atingi obiectivele!
Primesti cutiile comandate sau le ridici singura de la pizzerie si le asezi pe masa. Tacamurile sunt obtionale, iar dupa sarbatori se simte nevoia unei mese degajate luate in familie. Sa fij degajat inseamna sa poti lua cu mana bucata calda, gustoasa si frageda direct din cutie, mai ales ca acest mod de servire este permis in cazul acestui preparat, chiar si la restaurant.

In jurul unei cutii pline cu gustosul preparat fruntile se descretesc, lumea spune glume, se vorbeste deschis, se rade mult si se poate asculta si muzica foarte buna. Gospodina nu are motive sa se incrunte, fiindca totul ramane curat in urma si nu va scrie pe ea: „Martira” sau ”Sacrificata festinului”.
De obicei mama se culca ultima, fiindca ea strange masa, spala vasele, pune mancarea in frigider, face totul pentru binele familiei sale.
Mama se asaza ultima la masa, fiindca ii serveste cu drag pe ai sai.
Cu pizza va fi altfel. In fata cutiei cu pizza toti sunt egali!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *