tehnikonline.ro Uncategorized Poti avea baza de tratament si intretinere la domiciliu

Poti avea baza de tratament si intretinere la domiciliu



In ultima vreme locuintele noastre se modernizeaza atat de mult, incat avem la domiciliu: echipamente de fast-food, sali de cinema si de sport, minisaloane de infrumusetare, baze de intretinere si tratament si chiar piscine olimpice. Ne aducem aproape divertismentul si intretinerea si urmarim ca toate acestea sa se faca eficient, adica economisind timp. Dimineata, in timp ce ne verificam corespondenta primita prin posta electronica, cafeaua curge in ceasca sau in cesti de la automat, dupa ce am apasat pe butoanele dorite. La noi, in ceasca mea curge o cafea amara, dar cu lapte din belsug, in timp ce ceasca partenerului meu de viata se umple cu cafea neagra. Din prajitorul de paine, feliile sar gratios. S-au aurit si ne indeamna sa le mancam cat mai repede cu un strat de unt sarat sau cu branzeturi.

Bucataria a devenit un fast-food, fiindca ne stau la dispozitie tot felul de aparate care incalzesc in cateva minute si coc sau prajesc contra cronometru.
Ne-am imbunatatit viata indragostindu-ne de una de alta in timpul concediilor.
-Vreau sa nu te mai trezesti tu, dragule, cu 15 minute mai devreme sa faci cafeaua, i-am spus celui iubit, dupa ce ne-am intors din concediu. Ai vazut cat de simplu era la hotel? Asezai corect ceasca curata, apasai pe butoane si se umplea cu lichidul aromat, furnizor de energie.

Asa a aparut automatul de cafea in casa noastra.
Cand am descoperit sauna si centrul spa, nu s-a mai inteles cu mine.
-De ce nu am avea si noi acasa un centru de intretinere? Este atat de bine la sauna? Le amenajam la subsol si ne bucuram impreuna de ele. Vom avea iernile mai fierbinti si clipele mai fericite. Vor veni la noi parintii si ii vom rasfata si pe ei. Nu ne vor mai deprima zilele de ploi interminabile de toamna.

Pledoaria mea nu ar fi facut doi bani, daca partenerul meu nu m-ar iubi atat de mult. Nu imi refuza nimic si ma sustine in tot ce fac, in special cand imi este greu. Partener ca el mai rar! In sufletul sau imens nu este loc pentru ranchiuna sau resentimente, nu invinovateste pe nimeni niciodata, ci incurajeaza si sustine, indiferent de situatie.
Asa a inceput totul si am comandat accesorii saune si spa de pe site-ul magazinului Piscine-concept.ro. Mi-am dorit o sauna exotica, sa ma duca pe firul gandului la sultanele puternice ale lumii. El nu a zis nimic cand am ales cabina spatioasa din cedru rosu. Atat de eleganta se va potrivi cu cromatica peretilor incaperii in care va fi montata si cu gresia.

Asa gandeam atunci. Visam cu ochii deschisi si ma trezeam in fiecare dimineata cu gandul ca mi-a sosit cabina de lux si trec in revista dotarile:
1. CarbonFlex – radiatoare IR. Acest sistem permite caldurii sa fie distribuite in mod egal in cabina si face ca valul de caldura sa dureza cat mai mult iar radiatoarele sunt pe toti peretii, ceea ce inseamna ca nu conteaza numarul de radiatoare.
2. CD-player cu radio.
3. Cromo-terapie.
4. Banchete si pardoseala incalzite.
5. 2 unitati de control digital atat in interior cat si in exterior.
6. Iluminat atat in interior cat si in exterior.

Si cabina mult asteptata a venit, iar acum ne bucuram din plin de ea. Niciodata nu intru singura in ea, fiindca rezervarile se fac din timp: ba vina amicele, ba mama si soacra, dar le facem loc si barbatilor, fiindca unul dintre ei, care imi este partener pe viata, a decontat toate cheltuielile.
Nici nu realizati cat de bine este sa le ai acasa pe toate si sa te poti bucura pe indelete de caldura din sauna, de apa curata din piscina, cand afara viscolul urla turbat si nu ai unde sa te duci in afara de mall.

Singura destinatie ramane muntele, dar cand se anunta blocaje cauzate de caderile masive de zapada, cel mai cuminte este sa stai acasa!
Casa noastra parca ar fi un palat si ne este la fel de draga, cum ne iubim viata. Copiii nostri sunt activi si nu plang cand le luam telefoanele sau tabletele din manute, fiindca nu sunt dependenti de ele.
Dependenta de piscina ne bucura mult, mai ales ca este un spectacol sa ii privim inotand ca doi delfinuti draguti in apa curata-curata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *