tehnikonline.ro Uncategorized Trateaza caderea parului cu produse de ingrijire profesionale

Trateaza caderea parului cu produse de ingrijire profesionale



O problema a parului, cu care se confrunta adesea femeile, o reprezinta caderea excesiva a parului. Cauzele caderii parului la femei pot implica diversi factori. Conform studiilor, caderea parului in randul femeilor poate fi declansata de aproximativ 30 de afectiuni medicale diferite, precum si de un stil de viata nesanatos. Exista, de asemenea, si cazuri in care nu poate fi gasita o cauza specifica, insa ca punct de pornire, expertii recomanda chiar teste amanuntite, pentru a descoperi de ce are loc o cadere excesiva a parului.

In cazurile in care de vina este stilul de viata nesanatos sau stresul, solutia cea mai eficienta, simpla si la indemana o poate reprezenta un tratament impotriva caderii parului, care implica o rutina de ingrijire a parului folosind produse profesionale special destinate acestui scop. BeautyFree.ro este este brandul online al ‘’Luiza Essence Line’’, importator si distribuitor de produse profesionale premium de ingrijire a parului, prezent pe piata din Romania de peste 5 ani, care iti ofera cateva produse impotriva caderii parului ce ofera rezultate vizibile, dupa utilizari regulate.


Care sunt produsele din gama BeautyFree, destinate caderii parului si cum se utilizeaza acestea?
1) Primul produs pe care il vom mentiona este samponul impotriva caderii parului Kava Kava – special conceput pentru parul subtire, rar sau cu probleme de alopecie (chelire). Acesta are rolul de a preveni caderea parului si de a intari radacina acestuia. Contine extracte care stimuleaza regenerararea celulara si are actiune demonstrata impotriva caderii parului. De asemenea, ajuta la cresterea sanatoasa si viguroasa a parului. Lista de ingrediente, care intra in compozitia lui, contine extracte organice de kava kava, ginkgo biloba, keratina si rozmarin. Aplicati o cantitate de sampon in functie de lungimea parului, masati pe parul umed timp de cateva minute (timp in care samponul va actiona la nivelul scalpului si radacinii firului de par) si apoi clatiti bine.

2) Al doilea produs pe lista este un set de fiole tratament impotriva caderii parului Kava Kava, care este tot un tratament intensiv pentru parul subtire, rar sau cu probleme de alopecie (chelire). Aplicat conform instructiunilor, previne caderea parului si intareste radacina acestuia. Contine extracte ce stimuleaza regenerarea celulara si are actiune demonstrata impotriva caderii parului. De asemenea, ajuta la cresterea sanatoasa si viguroasa a firului de par, fiind imbogatit cu extracte organice de kava kava, ginko biloba, keratina si rozmarin. Fiolele tratament vin ca o completare a samponului, de aceea este recomandat sa le includeti pe amandoua in rutina de ingrijire a parului.

Caderea parului are un impact emotional mai mare asupra femeilor, deoarece acestea asociaza podoaba capilara cu cartea lor de vizita, care este vizibila publicului larg. Daca podoaba capilara nu are aspectul dorit, atunci si increderea si stima de sine are foarte mult de suferit. Si cu totii stim ca stima de sine scazuta poate afecta viata unui individ, in societate.
De ce sa alegi BeautyFree.ro si ce ii recomanda? Merita sa investesti in produsele lor, avand in vedere faptul ca produsele profesionale au un pret mai mare, decat al produselor obisnuite?

Raspunsul la ultima intrebare este, fara doar si poate, da! BeautyFree a demonstrate ce inseamna pasiunea pentru frumusete, rezultate dovedite si sanatate pentru par. Mai mult, BeautyFree crede ca un par frumos este in primul rand sanatos, stralucitor, puternic, flexibil si hidratat. Gratie experientei managementului lor, a angajatilor si a partenerilor, reusesc sa isi multumeasca tot timpul clientii, cu produse profesionale de ingrijire a parului de o calitate exceptionala, fiind prezent pe piata din Romania de peste 5 ani.

Recomandare: inca de la primele semne ale caderii excesive a parului, optati pentru un tratament impotriva acesteia. Cum va dati seama ca aveti aceasta problema? Cel mai simplu mod este sa acordati atentie zilnica periei cu care va periati parul. Dupa fiecare periere, eliminati parul acumulat in perie si in acest fel puteti compara zilele in care vi se pare ca a cazut mai mult par, ca de obicei. In medie, scalpul are 100.000 de fire de par, iar noi, in mod normal, pierdem in jur de 100-150 de fire de par zilnic (ce depaseste aceasta norma, trebuie sa iti ridice un semn de intrebare). Fiecare folicul produce un singur fir de par, care creste la o rata de un centimetru pe luna. Dupa ce creste timp de 2-6 ani, cresterea parului stagneaza, inainte de a cadea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *