tehnikonline.ro Uncategorized Samy Ilie are grija sa nu fii inselat

Samy Ilie are grija sa nu fii inselat



Trebuie sa fii nascut in Israel sau sa fi studiat foarte mult sa stapanesti perfect limba ebraica. Unui roman i-ar venit foarte greu sau aproape imposibil sa:
-scrie de la dreapta la stanga
-sa nu lege literele una de alta, ci sa le aseze alaturi
-sa nu aiba notiunea de minuscule si majuscule, fiindca in “limba sfanta” aceste diferentieri nu exista

Scrisul in limba ebraica este frumos, dar greu de inteles. Samy Ilie a invatat perfect acesta limba si ii apara pe romani in “Tara Sfanta” vorbind coerent, citind si traducand perfect documentele.
Dragi romani, plecati in Israel sa lucrati si sa strangeti bani, spuneti-mi, va rog, daca ati putea citi si traduce singuri un astfel de text!


Dar voi, cei care doriti sa va cumparati propiretati si sa va deschideti o firma? Puteti fi inselati oricand si puteti semna acte care va duc la faliment, daca nu apelati la ajutorul nepretuit care vine de la birou avocat Israel Samy Law
Lasa-l pe Samy Law sa:

-te consilieze si sa te ajute sa cumperi ieftin proprietatile, fiindca in afara faptului ca este foarte cinstit, este si un bun negociator. El va obtine pentru tine cele mai bune proprietati la preturi foarte bune.
-sa traduca actele pentru tine si sa te reprezinte in fata autoritatilor, fiindca a facut acest lucru pentru mii de romani cu succes, iar acestia au fost extrem de multumiti.

-sa te ajute sa infiintezi firma pe care ti-o doresti si sa achiti toate impozitele si taxele sa iti desfasori activitatea in mod legal.
Un avocat bun este folositor si cand ai realizari si bucurii, dar si cand ai necazuri mari si esti nedreptatit. Sa zicem ca daca ai fi in Romania, ai merge la un notariat si ai face actele si gata! Dar si acolo este necesar sa stii multe lucruri: actele de care ai nevoie, ce anume sa se mentioneze in actul de vanzare-cumparare, starea proprietatii cumparate. Nu trebuie sub nicio forma sa cumperi un teren sau o casa cu probleme si numai avocatul te poate ajuta in acesta privinta
Samy Ilie va face totul ca tu, un roman plecat in lume sa se realizeze, sa ai cetatenie israeliana si proprietati pe numele tau si sa lucrezi cu drepturi depline in acesta tara straina.

Cum ai pus piciorul in Israel, cauta biroul lui Samy Ilie sau cel putin, daca nu ajungi la sediul respectiv, fiindca esti prea prins cu munca, cauta pe internet datele de contact, sa le ai la indemana!

Poti discuta cu conationalii sai despre el, sa vezi ca mii de oameni au fost ajutati de acest expert in legislatie ebraica si cunoscator de limbi straine. Vorbeste perfect: romana, ebraica si engleza, din acesta cauza toti cetatenii straini aflati in tranzit pe teritoriul Israelului care au probleme cu legea, la el apeleaza.
Samy Ilie este in pas cu toate legile noi si toate schimbarile si are colaboratori la nivel inalt, fiindca el a condus 33 de ani echipe de procurori si de politisti si a vegheat la siguranta a milioane de oameni din acesta tara cu probleme in ceea ce priveste securitatea.

Dar Samy Ilie se implica alaturi de tine si cand esti nedreptatit. El aduna dovezile care sa inlature suspiciunile de vinovatie care planeaza nefondat asupra ta, el te apara in instanta in procese civile sau penale, el alearga pana ce permisul de conducere iti este inapoiat.

Acest avocat roman, care ne face cinste dincolo de hotare nu te abandoneaza nici in cazul in care problemele tale cu justitia sunt mai mari. De pilda, in cazul in care esti arestat, el se implica facand demersurile necesare pentru mutarea arestului la domiciliu, eliberarea pe cautiune sau gratierea.

Munca lui este extrem de grea, dar ofera mari satisfactii. Conform declaratiei sale, nimic nu-l emotioneaza mai mult ca lacrimile de recunostinta din ochii clientilor sai pe care ii elibereaza din arest sau carora le obtine dreptatea.

“Ramanem prieteni de familie dupa terminarea procesului, iar cei care stau departe de mine nu uita sa imi trimita mesaje si urari de sarbatori. Am primit torturi imense dupa ani de la terminarea unor procese ca daruri de multumire. Oamenii nu ma uita si sunt recunoscatori.”
In Israel, izbavirea ta poarta un nume: Samy Ilie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *