tehnikonline.ro Uncategorized Curatart.ro a schimbat fata mochetei noastre

Curatart.ro a schimbat fata mochetei noastre



Candva a fost o mocheta foarte frumoasa. Parul ei lung, materialul de cea mai buna calitate si culorile elegante, dar si designul original au facut din ea o piesa scumpa de colectie. Am pus-o in sufragerie crezand ca acolo va fi mai putin expusa, dar iute s-a umplut de pete si de praf. La petrecerile de sarbatori se mirau musafirii de mocheta noastra de fiecare data, dar pe fata ei au ramas urmele acelor petreceri. S-a umplut de pete de vin, de rosii, ciocolata si grasime.

Culorile nu mai erau atat de vii, iar imprimeul se uratise. Acum ne uitam la mocheta noastra cu mila. Am incercat sa o spalam singuri, dar era grea ca o piatra de moara. Nu am putut sa o urnim din loc si ne gandisem deja sa chemam prietenii, sa o scoatem din casa si sa o aruncam in tomberon, cand am aflat de firma ce ofera servici de calitate premium de curatare mochete.

A fost suficient sa gasim un articol pe internet sa ne dam seama ca acesta era o mare greseala si un act de nedreptate fata de mocheta noastra, cu care in trecut ne mandream. Iata pasajul care ne-a motivat si ne-a trimis direct pe site-ul firmei Curatart.ro: „Mocheta careia nu puteti sa ii scoateti fata, incredintati-o firmei de curatat covoare Curatart, care scoate cele mai incapatanate pete. Expertii in spalat covoare ne-au scos petele de vin, de ulei si de rugina de pe covor, iar acum musafirii ne intreaba unde am gasit acelasi model nou de covor?” (H.T, casnica)


Sa arunci o mocheta la gunoi este ca si cum ti-ai arunca trecutul, multimea de amintiri scaldate in lumina. Pe aceasta mocheta baietelul nostru a facut primii pasi, a spus:„Mama!” si „Tata!” prima data, ne-am jucat si am ras impreuna si am stat la povesti in noptile lungi de iarna, fiindca niciodata nu ne era frig cu textura ei moale si matasoasa sub talpi!
Pe masura ce citeam aprecierile oamenilor, ne-am dat seama cata nevoie aveam de acesti profesionisti la iesirea din iarna si am hotarat sa le solicitam servicii complete.

1. In pivnita si in pod sa faca deratizare completa, sa nu iasa niciun soricel mai tarziu si sa exploreze nestingherit prin imparatia noastra.

2. In pivnita sa faca o curatenie generala, fiindca suntem mereu in criza de timp si lucrul acesta trebuie facut acum. Toate legumele si fructele mucegaite, stricate, tocate de soricei sau de alti oportunisti trebuie sa fie stranse, indepartate, rafturile metalice spalate atent, podeaua curatata si ea.

3. In toata casa sa scuture, sa aspire, sa stearga, sa curete covoarele si mochetele, sa stearga geamurile, sa se ocupe si de saltele, canapele si fotolii, piese care se urnesc greu din loc, dar care au nevoie de curatare si ele.

4. Daca tot vin acasa, sa ne salveze mocheta si covoarele vechi.
Planul era facut si am inceput sa cercetam modul in care lucreaza, sa stim la ce sa ne asteptam. Sunt echipe de meseriasi, care te streseaza atat de tare, incat mai degraba ti-ai fi dorit sa faci tu totul, dar operatorii de curatenie de la Curatart.ro nu te streseaza in niciun fel. Nici nu realizezi ca ii ai la lucru, fiindca:

-Nu iti cer nici macar un recipient in care sa puna solutiile sau carpe de sters, vin cu tot ceea ce au nevoie
-Poti sa stai sa ii supraveghezi, daca asta ti-ai propus si ii poti lasa singuri sa lucreze, daca ai altceva de facut. Sunt constiinciosi, prompti si onesti si nu pleaca pana nu analizezi toata lucrarea, iar daca ai obiectii, repeta operatiunea, pana esti 100% multumit.
-Au aspiratoare performante care sunt capabile sa aspire si ultimul firicel de praf patruns in profunzimea tesaturii.

-Substantele folosite de ei sunt ecologice, de cea mai buna calitate si mai ales nontoxice. Locatarii pot reveni in locuinta imediat ce s-a incheiat curatenia, nici bebelusii nu au de suferit, fiindca toate consumabilele sunt alese sa nu dauneze persoanelor hipersensibile.
Pretul mai mult decat onest ne-a convins ca merita sa ii pastram ca parteneri un timp indelungat, mai ales ca in casa noastra vin multi copii, organizam petreceri, ne simtim bine, fara sa ne pese ca am patat fata de masa sau ca un musafir a scapat paharul de vin pe covor.
Nu ne supara nicio pata, fiindca acesta este adevaratul spirit al ospitalitatii, mai ales cand exista rezolvare. Este suficient sa dam un telefon, sa facem o programare si toata murdaria va fi stearsa ca un document nefolositor din computer.
Va sfatuiesc sa nu aruncati un covor pretios si o mocheta veche fiindca petele au distrus frumusetea acestor obiecte decorative indispensabile intr-o casa primitoare! Curatart.ro scoate orice pata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *