tehnikonline.ro Uncategorized Sa iubesti doua femei……….

Sa iubesti doua femei……….



Un barbat cu viata dubla traieste intr-un stres permanent. Sa tii o amanta si o nevasta este si riscant si costisitor in acelasi timp. Nu mai ai liniste nici la culcare, nici la sculare, fiindca sotia simte ca o inseli.
Da, ea trage cu urechea la ce vorbesti la telefon si tu te gandesti sa nu uiti cumva in buzunar facturile de la cele doua perechi de cercei din aur identice luate de 8 Martie sa impaci si nevasta si amanta.

Cantecul clasic versifica tanguitor durerea din inima barbatului duplicitar: „Sa iubesti doua femei/Sa nu stii pe care-o vrei/Una-i mama la copii/Alta pofat inimii”.
Un compozitor mai haios a fost insa mai practic si mai experimentat si a spus: „Sa iubesti doua femei/Sa vezi cate palme-ti iei”.
Ca sa nu ajungi pana acolo, mai bine inlocuiesti partenera cu care nu te mai intelegi cu femeie silicon comandata de pe site-ul magazinului Incitant.ro care nu este geloasa deloc saraca, poate sa te vada cu poza altei femei sau in ipostaze indecente cu toate femeile din lume!


Orice persoana care triseaza, minte, duce o viata dubla sufera ingrozitor si este posibil sa ramana traumatizata toata viata. Un barbat cu sotie si amanta nu stie cum sa le impace pe amandoua si cum sa procedeze ca soatia lui sa nu isi dea seama, in plus este gelos pe amanta lui gandindu-se ca isi petrece noptile cu sotul si cu el doar clipele acelea pe care reusesc sa le fure amandoi.
Suferinta este si mai mare, cand sunt copii la mijloc. De ce sa iti iei o amanta in carne si oase, cu minte si suflet, cand poti avea o marioneta, pe care o folosesti numai si numai cand ai nevoie?

Amanta din silicon nu te va face niciodata sa suferi! Frumosa, pusa mereu la patru ace, ea te va astepta tacuta, fara sa te intrebe pe unde ai umblat si de ce ai intarziat atat!
O amanta buna la pat si omnidisponibila, fara pretentii, asa poate fi definita exact papusa gonflabila de lux.

Amanta din silicon nu se ingrasa si nu face riduri, ea ramane vesnic tanara si frumoasa si nu se imbolnaveste niciodata. Cu ea nu apar in viata ta toate complicatiile acestea: divort, partaj, custodia copiilor, despartirea copiilor.
Viata este complicata, fiindca de cele mai multe ori ne-o complicam singuri.
Cu amanta din silicon aleasa de pe site-ul magazinului Incitant.ro iti rezervi una dintre cele mai frumoase femei din lume pentru toata viata in pat. Ea va fi dragoastea ta secreta si nimeni nu va sti de ce esti atat de multumit si sigur pe tine in toate zilele si abia astepti sa vina noaptea.

In legatura cu ea nu trebuie sa ai prejudecati, fiindca adopta acelasi comportament ca o partenera vie: se incalzeste in trepte, este vocala in momentele de extaz, are forme ispititoare si moi. O atingi si parca ar fi din carne si oase. Te atinge si simti fiorul buzelor ei, sa nu mai vorbesc de clipele magice in care patrunzi in locul acela captusit cu cea mai fina catifea!
Grabeste-te sa iti comanzi acum papusa sexuala din silicon, cat mai este la reducere cu 33-35% si cat primesti in acelasi colet cu ea numeroase cadouri pentru intretinerea ei!

In tarile europene, papusa gonflabila face furori in randul barbatilor casatoriti si necasatoriti, dar si femeile isi comanda barbatul dotat din silicon.
Iti poti alege singur chipul amantei, cum nu poti sa faci in viata de zi cu zi! Iti plac ochii caprui? Foarte bine! Si papusa ta din silicon poate avea cei mai frumosi ochi caprui din lume, fiindca filtrul iti permite sa ti se fabrice o papusa a dorintelor tale. Poti decide de asemenea:

-culoarea si lungimea parului
-dimensiunea sanilor si a posteriorului
– culoarea pielii
-prezenta sau absenta vocii
-prezenta sau absenta sistemului de incalzire
-cu par pubian sau fara par pubian
-cu chip sau cap suplimentar, in cazul in care doresti sa ai la pat mai multe femei.
-o anumita culoare a unghiilor.
Amanta din silicon are unghiile facute, nu i se rup si nu i se ciobesc.

N-o vei auzi plangandu-se sau gafaind, fiindca nu oboseste niciodata, ci este ca o masina de sex.
Cele 28 de kilograme iti permit sa o iei in brate si sa o asezi cum iti convine si iti dau impresia ca este o femeie care tine la greutatea ei. Mainile, picioarele, capul sunt flexibile, astfel ca ea poate fi manipulata cum doresti.
Femeia din plastic este docila, apetisanta si nu iti afecteaza in niciun fel viitorul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *