tehnikonline.ro articole,comunicat de presa Grupul Nuvias investește în Europa de Est prin achiziția NetSafe

Grupul Nuvias investește în Europa de Est prin achiziția NetSafe

  • Compania românească NetSafe a fost preluată integral de Grupul Nuvias de la antreprenorul Doru Manea, care își menține funcția de CEO

 

București, 4 aprilie 2022 – Grupul Nuvias, distribuitorul european de soluții IT cu valoare adăugată, își consolidează investițiile în Europa de Est prin preluarea integrală a NetSafe, unul dintre cei mai importanți distribuitori de soluții şi produse IT cu valoare adăugată pe segmentele de Security, Networking şi Wireless din Sud-Estul Europei.

NetSafe aduce peste 15 ani de experiență, cu relații puternice cu furnizorii, care completează și măresc portofoliul existent de soluții și servicii tehnologice al Nuvias, compania extinzându-și, astfel, acoperirea în România, Croația, Serbia, Slovenia și Bulgaria.

Expertiza locală și echipa de management ale NetSafe, care au generat dublarea business-ului în ultimii doi ani, vor fi amplificate de diversitatea capabilităților financiare și de serviciile scalabile ale Nuvias, astfel încât compania să își poată alimenta creșterea și accelera dezvoltarea, îmbunătățind experiența clienților atât pentru parteneri, cât și pentru furnizorii din regiune.

NetSafe Joins Nuvias Group

„Nuvias vede potențialul de creștere și oportunități semnificative pe piața est-europeană. Cu NetSafe avem o platformă pentru un avans  considerabil în această regiune. Avem o potrivire foarte puternică în filozofia și abordările noastre față de distribuția specializată cu valoare adăugată, creând o bază solidă pentru o creștere accelerată”, spune Simon England, CEO al Grupului Nuvias.

Canalys (companie de analiză și cercetare de piață) estimează că piața de securitate cibernetică și infrastructură IT din Europa Centrală și de Est va crește cu o rată de peste 7% în 2022, având o piață potențială de 4 miliarde de dolari.

Doru_Manea_CEO_NetSafe

„Suntem încântați de următorul nostru capitol, ca parte a Grupului Nuvias. Folosind amploarea și resursele Nuvias, putem oferi valoare adăugată partenerilor și clienților noștri. Este o mare recunoaștere a succesului nostru și deschide un nou capitol către dezvoltarea ulterioară, cu o mulțime de noi oportunități, pe o piață în expansiune”, spune Doru Manea, CEO NetSafe.

NetSafe va continua să opereze sub brandul  existent, ca o companie a Grupului Nuvias.

Simon_England_CEO_Nuvias_Group

Despre Grupul Nuvias

Grupul Nuvias este distribuitor european inovator, cu o creștere rapidă, care dispune de o gamă largă de servicii și soluții inovative, concepute pentru a asigura succesul clienților și pentru a accelera creșterea partenerilor și furnizorilor.

În colaborare cu furnizori de tehnologie de top, Grupul Nuvias este specializat în furnizarea de soluții de securitate, agilitate și administrare pentru clienți, de soluții de rețelistică și tehnologie în cloud, printr-un ecosistem de parteneri de înaltă calificare. Descoperiți mai multe pe www.Nuvias.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *