tehnikonline.ro articole,comunicat de presa Panasonic lansează noua serie 900 de aparate de ras cu 5 lame

Panasonic lansează noua serie 900 de aparate de ras cu 5 lame

Eficiență avansată, performanță puternică și bărbierit delicat la fiecare trecere*

  • Noua serie premium de aparete de ras cu 5 lame de la Panasonic include noua lamă specială cu care controlează bărbile dure și dificile, chiar și pe cele de 3 zile
  • Tehnologie avansată a lamelor japoneze care încorporează oțel inoxidabil și măiestrie japoneză
  • Motor puternic ultra-rapid care produce 70.000 de acțiuni de tăiere transversală pe minut
  • Oferă confort pielii folosind tehnologie cu senzor cu care măsoară densitatea bărbii de 220 de ori pe secundă pentru o iritare minimă
  • Cap de bărbierit flexibil unic 20D care se adaptează la contururile feței fiecăruia pentru un bărbierit eficient, neted și delicat

București, 1 aprilie 2022 – Panasonic prezintă noua serie 900 de aparate de ras cu 5 lame, care oferă viteză și tăiere curată, fiind în același timp delicat și minimizând iritarea la fiecare mișcare.

Panasonic _ES-LV9-2 (1)

Seria 900 face posibil visul unui bărbierit rapid, convenabil și delicat prin încorporarea unora dintre cele mai avansate tehnologii de ras de la Panasonic – ingineria japoneză a lamei, motor liniar ultra-rapid, senzor de densitate și un cap de bărbierit unic. Cele 5 lame din oțel inoxidabil includ o lamă groasă care taie cu până la 50% mai mult păr într-o singură trecere în comparație cu modelul precedent de aparat de ras cu 5 lame de la Panasonic. Capul de ras flexibil și tehnologia cu senzor se adaptează la conturul feței și la densitatea bărbii pentru un confort maxim al pielii. Un bărbierit eficient și delicat este foarte aproape de tine deoarece seria 900 este complet rezistentă la apă, permițând bărbierirea sub duș și are o opțiune de încărcare rapidă atunci când este necesar.

Seria 900 vine în două configurații diferite, ES-LV9U care include și o stație dedicată de curățare și încărcare și ES-LV6U care include doar aparatul de ras propriu zis.

Panasonic ES-LV6-LV9-

Eficiență avansată, performanță puternică și bărbierit delicat la fiecare trecere

Seria 900 premium lansată de Panasonic combină 5 lame avansate din oțel inoxidabil japonez pentru a asigura bărbierit mai eficient la fiecare mișcare. În contextul schimbării obiceiurilor de îngrijire generate de dezvoltarea sistemului de lucru la distanță, aparatul de ras cu 5 lame de la Panasonic nu are nicio problemă să abordeze chiar și cel mai dificil și mai rigid păr sau zonele greu accesibile, cum ar fi bărbia și gâtul, cu lame care sunt concepute pentru a rade barba dintr-o singură mișcare. 1

Panasonic ES-LV6-LV9 cu afisaj (1)

Toate cele 5 lame sunt prelucrate din același oțel inoxidabil de cea mai bună calitate folosit pentru fabricarea săbiilor japoneze și sunt nano-ascuțite la doar 30 de grade, creând un unghi care menține lamele aproape de rădăcina părului. Aceste lame din oțel inoxidabil sunt, de asemenea, extraordinar de durabile, ceea ce înseamnă că aparatele de ras Panasonic sunt proiectate pentru ani de bărbierit delicat. În plus, lamele fiecărui aparat de ras sunt inspectate de tehnicieni de înaltă calificare, după verificarea cu dispozitive de inspecție de precizie de top, asigurând cea mai înaltă calitate.

Noua Serie 900 are, de asemenea, un aparat de tuns pop-up care permite tăierea înainte de bărbierit și îngrijirea detaliată.

Panasonic ES-LV9-1

Bărbierit curat și delicat, posibil datorită motorul liniar ultra-rapid, tehnologiei cu senzor și capului de ras flexibil 20D

Fiecare aparat de ras Panasonic din Seria 900 este echipat cu un motor liniar ultra-rapid, avansat, care este capabil de 70.000 de acțiuni transversale pe minut, făcând fiecare trecere a aparatului de bărbierit una eficientă și puternică. Viteza constantă de tăiere minimizează tragerea firelor de păr și iritarea pielii chiar și pe bărbi de 3 zile și funcționează împreună cu tehnologia senzorului Panasonic care măsoară densitatea bărbii de 220 de ori pe secundă și adaptează puterea la densitatea bărbii pentru un bărbierit mai confortabil.

În plus, capul de bărbierit flexibil 20D de la Panasonic funcționează fără probleme pe față, mișcându-se în 20 de direcții independente, adaptându-se la conturul feței. Acest lucru reduce numărul de mișcări, minimizând în același timp presiunea și iritarea pielii, oferind o experiență de bărbierit cu adevărat eficientă și plăcută.

Eficient și ușor de utilizat

Timpul nostru este o resursă finită prețioasă, ceea ce înseamnă că fiabilitatea și confortul sunt foarte importante. Seria 900 a fost dezvoltată pentru a oferi eficiență avansată. Atât varianta pentru bărbierit umed, cât și pentru bărbierit uscat sunt disponibile pentru utilizare chiar și sub duș, iar opțiunea de încărcare rapidă de 3 minute oferă un bărbierit complet cu utilizare uscată, ceea ce înseamnă că nu veți fi prins nepregătit și nici planurile voastre nu vor fi năruite în ultimul moment de o baterie consumată. Cu toate acestea, având în vedere că bateria Litiu-ion acceptă până la 50 de minute de utilizare fără fir la încărcare completă, opțiunea de încărcare de 3 minute trebuie folosită doar ca ultimă soluție.

Afișajul LED în 5 trepte arată dintr-o privire starea bateriei și starea de funcționare, iar designul ergonomic cu un suport de susținere pentru locul în care degetul mare se sprijină în mod natural asigură ușurința în utilizare chiar și la duș.

Versiunea ES-LV9U este livrată cu o stație compactă de autocurățare și încărcare care curăță și încarcă automat aparatul de ras prin apăsarea unui buton. Curățarea temeinică îndepărtează toate resturile de barbă și sebumul, care pot fi dificil de îndepărtat doar cu apă, păstrând lamele ascuțite mai mult timp.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse și soluții pentru clienți în domeniul electronicelor de consum, aplicațiilor rezidențiale, auto, a soluțiilor profesionale și a echipamentelor industriale. Compania Panasonic care, în 2018, a aniversat 100 de ani la înființarea sa, este activă la nivel global, fiind prezentă acum în 522 de sucursale și 69 de societăți asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 54,02 miliarde EUR (6,698.8 miliarde yeni) în anul încheiat la 31 martie 2021. Dedicată în permanență atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile proprii pentru a crea o viață mai bună și o lume mai bună pentru clienții săi.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesați: http://www.panasonic.com/ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *