tehnikonline.ro articole Alege un capac de toaleta inteligent de pe Sanito.ro pentru un plus de siguranta!

Alege un capac de toaleta inteligent de pe Sanito.ro pentru un plus de siguranta!

Foarte putini oameni acorda suficienta importanta vasului de toaleta, mai concret spus, in ceea ce priveste capacul de toaleta, acesta fiind in general ales pe baza pretului.

Un banal capac de toaleta poate influenta sanatatea, acesta avand nevoie de o curatare si o dezinfectare facuta ca la carte si periodic. Problema intervine in momentul in care discutam de locurile in care fluxul de persoane este unul mare, ceea ce inseamna ca si toaletele trebuie sa beneficieze de mult mai multa atentie, fiind curatate si dezinfectate mult mai des.

Pentru un plus de siguranta, bineinteles fara a uita de curatarea si dezinfectare suprafetelor, exista solutia perfecta care consta intr-un capac toaleta cu folie de unica folosinta.

Igiena personala este extrem de importanta, iar vasul de toaleta impreuna cu capacul, trebuie sa beneficieze de-o importanta deosebita si trebuie sa ofere o buna functionalitate precum si confort sporit, in special pentru acele persoane care petrec un timp indelungat la toaleta. In foarte multe situatii, vasul de toaleta impreuna cu capacul, fie el unul simplu sau inteligent, banal vas de toaleta, sunt privite cu o totala neimportanta, insa, acesta trebuie ales cu foarte mare atentie, precum orice alt produs care poate sa ne influenteze atat confortul si calitatea vietii in general.

Capacele de toaleta inteligente sunt foarte utile atat pentru propriile locuinte deoarece sunt mult mai eficiente in ceea ce priveste comoditatea, insa cu adevarat recomandate sunt atunci cand este vorba despre baile benzinariilor, institutiilor publice,  cabinetelor medicale, barurilor si restaurantelor si asa mai departe, in general atunci cand fluxul de persoane este unul crescut dupa cum am specificat.

In cazul in care sunteti in cautarea unui capac toaleta inteligent, cele mai bune solutii le veti gasi accesand Sanito.ro. Acesta este un nume foarte important la noi in tara in ceea ce priveste comercializarea produselor pentru curatenie si dezinfectare spatii si suprafete, avand o experienta de peste 15 ani in acest domeniu. Avem deci parte de servicii dedicate solutiilor complete si inteligente de igienizare si curatare, servicii care sunt prestate de o companie care ofera o gama extrem de variata de produse profesionale dedicate oricarui tip de afacere, cat si pentru uzul personal in propriile locuinte.

Accesand magazinul online Sanito.ro, va veti putea asigura tot necesarul de produse din acest punct de vedere, aceasta echipa punand la dispozitia clientilor nu numai capace simple pentru toaleta ori capac toaleta senzor inteligent, ci si o multime de alte produse si accesorii pentru curatare si dezinfectare, precum:  detergenti pentru vase, toaleta sau diverse suprafete, produse din hartie precum servetele sau hartie igienica, sapunuri, dispensere sau dozatoare, cosuri de gunoi, covorase profesionale, odorizante camera si lista poate continua. Cu alte cuvinte, in special daca aveti o afacere, prin intermediul lor va puteti achizitiona tot ceea ce aveti nevoie, printr-o singura, simpla si accesibila comanda, raportul pret/calitate al acestor produse fiind unul mai mult decat avantajos.

De asemenea, toate aceste produse apartin de cele mai cunoscute brand-uri de pe piata: Cif, Domestos, Igienol, OTI, Tork, Sano, Prima, Pronto si lista poate continua

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *