tehnikonline.ro articole,blog,comunicat de presa Funerarenicolas.ro – Transport Funerar International Europa pentru linistea apartinatorilor

Funerarenicolas.ro – Transport Funerar International Europa pentru linistea apartinatorilor

Din momentul in care familiei i se comunica decesul cuiva drag, tot ceea ce a ramas de facut este pregatirea inmormantarii. Nu este deloc usor sa aiba cineva grija de tot: de pregatirea trupului neinsufletit, de asigurarea masinii pentru transport, de inchirierea capelei si de stabilirea orei inmormantarii cu preotul.
Toata aceasta alergatura vine pe fondul unei dureri sufletesti nemarginite si apartinatorii nu se pot achita singuri de aceasta sarcina, fiindca sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Multe dintre ele necesita experienta si pregatire profesionala speciala.

Acum, organizarea ceremoniilor funerare este mult mai usoara datorita celor mai bune firme care au aparut pe piata si care le ofera romanilor si www.funerarenicolas.ro.
In acest moment avem siguranta ca niciun roman nu va mai fi ingropat in pamant strain, ci va simti dulceata si caldura pamantului romanesc.
Apartinatorii se linistesc, cand vad ca totul este pregatit si cel drag are parte de o inmormantare decenta. Aici se opreste ajutorul pe care cel ramas in viata il ofera celui decedat, de aceea trebuie sa fie ireprosabil.

Familia decedatului nu va mai avea nicio grija legata de repatriere , daca alege corect firma de la care sa ceara ajutor.
Funerare Nicolas asigura de 15 ani aducerea romanilor decedati acasa din spatiul european, dar si din SUA si Moldova iar familiile acestora sunt si acum recunoscatoare pentru ajutorul primit.
Iata care sunt motivele pentru care Funerare Nicolas conduce in topul repatrierilor:

1. Are program nonstop si cei greu incercati de viata pot suna oricand sa solicite ajutorul.
Nimic nu poate fi mai linistitor, decat sa stii ca in momentul in care ti se intampla o nenorocire exista cineva dispus sa te asculte, sa te sfatuiasca si sa te ajute! In zilele de vara, trebuie actionat rapid ca trupul decedatului sa fie imbalsamat inainte de a fi afectat de temperaturile ridicate.

2. Specialistii lucreaza repede si bine, sunt empatici si trateaza cu respect atat familia decedatului, cat si pe acesta, acordandu-i ingrijirile impuse de situatia in care se afla.

3. Punctele de lucru existente in diferite state ale lumii este garantia ca personalul de acolo se va ocupa de defunct de indata ce contractul a fost pus la punct intre firma si apartinatori. Repatrierea decurge in etape si multe dintre ele vor fi parcurse, pana la sosirea masinii funerare din Romania sa preia sicriul din tara in care a avut loc decesul. Acest lucru inseamna ca repatrierea va decurge conform planificarii.

Decedatul nu trebuie sa fie tinut mult pana la inmormantare nu numai fiindca asa prevede datina, ci pentru ca se declanseaza deja procesul de descompunere care trebuie sa fie tinut sub control. Un alt argument consta in faptul ca familia are nevoie sa se linisteasca dupa acest soc.
Este ingrozitor sa se astepte cinci zile pana la repatriere si decedatul sa mai fie tinut la capela alte trei, fiindca fiecare membru al familiei are serviciu si doreste sa isi revina din soc incet-incet. Este necesar ca viata sa reintre in normal, mai ales ca nu ne-am nascut in acelasi timp si murim pe rand.

4. In tarile respective firma prezentata mai sus detine sali complet echipate de pregatire a decedatului, avand in stoc si: haine, incaltaminte, cele doua sicrie obligatorii in cazul repatrierii, unul din zinc si altul din lemn de esenta tare, cruce inscriptionata.
Pretul final al repatrierii care este stabilit cu omenie cuprinde:

-dosarul de repatriere pentru intocmirea caruia un salariat merge pe la toate institutiile statului in care a avut loc decesul
-pregatirea trupului neinsufletit, o atentie deosebita acordandu-se imbalsamarii
-intreaga recuzita funerara necesara decedatului
-transportul special catre Romania in conditii decente si legale.

5. In cei 15 ani de activitate intensa a dovedit onestitate fata de clienti si promptitudine in rezolvarea problemelor cu care se confrunta ei.
Acest lucru poate fi dovedit cu urmatoarele cuvinte de multumire adresate de clienti: “Nu pot uita cat de mult m-a ajutat Funerare Nicolas sa imi aduc sotul acasa din Germania si sa il inmormantez crestineste acasa. Nu puteam sa plec din tara fiindca as fi lasat copiii singuri, iar acestia erau ingroziti de pierderea tatalui lor. Reprezentantii firmei s-au purtat de parca ar fi facut parte din familia noastra, luand in considerare asigurarea de viata facuta de sotul meu.

Ii recomand cu toata caldura si convingerea, fiindca nu pot uita niciodata cum mi-au restituit banii ramasi din incasarea asigurarii, dupa decontarea cheltuielilor. Un asemenea comportament nu se uita usor.” (G.M, fosta clienta a firmei de pompe funebre Funerare Nicolas)
Colaborarea cu firma prezentata mai sus inseamna linistirea spiritelor, fiindca defunctul va primi tot ceea ce are nevoie, iar apartinatorii incredintarea ca totul s-a facut ca la carte.
Dupa cum oamenii obisnuiesc sa isi faca asigurari din timpurile bune, la fel si familiile ar trebui sa noteze datele de contact ale acestei firme, fiindca este cea mai buna de pe piata si mai devreme sau mai tarziu toti vom avea nevoie de ea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *