tehnikonline.ro articole,blog Pentru a creea magia sarbatorilor, afla unde poti sa inchiriezi un Mos Craciun

Pentru a creea magia sarbatorilor, afla unde poti sa inchiriezi un Mos Craciun

Mai este foarte putin pana cand ne vom bucura de frumoasele obiceiuri de Craciun. Trebuie sa recunoastem ca, indiferent de varsta, asteptam cu nerabdare sosirea acelei nopti magice, cu tot cu valul de emotii ce ne cuprinde. Ne amintim, in acele zile de sarbatoare, cele mai frumoase clipe ale copilariei, cand Craciunul era, cu adevarat, o “portie” extraordinara de magie. Fantasticul prindea viata si credeam, neclintiti, ca un batranel simpatic vine pe hornul casei sau pe gaura cheii si ne aseaza sub brad darurile pe care le insirasem, cu ceva timp inainte, in scrisori. Ce vremuri frumoase erau! Acum, cand copiii de ieri au devenit parinti, responsabilitatea de a recreea acele momente le revine in totalitate.

Desi acum 20, 30 si chiar 40 de ani era foarte greu sa oferi celor mici o atmosfera de poveste, in ziua de azi lucrurile s-au mai schimbat. Pe langa multitudinea de decoratiuni si gama diversificata de jucarii, il poti aduce acasa chiar pe Mos Craciun. Unde poti sa inchiriezi un Mos Craciun? Daca locuiesti in Bucuresti sau in judetul ilfov, Casa lui Mos Craciun te asteapta cu o lista de mosi cat se poate de autentici. Au barba alba reala, sunt simpatici, iubesc copiii si vin la pachet cu tot cu costumul celebru. Cei mici nu vor suspecta nicio clipa ca este, de fapt, o persoana care interpreteaza un rol. Asta pentru ca bunicutii de la Casa lui Mos Craciun fac ceea ce fac cu sufletul, cu pasiune si nu vad in interpretarea lui Mos Craciun un job de 8 ore. Ei vor sti cum sa ii bucure pe copii, cum sa ii asculte si sa le ofere o seara de neuitat.

Sa nu iti inchipui ca a-l avea pe Mos Craciun te costa o avere. Preturile sunt foarte acceptabile, singura conditie fiind sa suni chiar de azi pentru a avea sansa de a-l aduce la tine acasa pe mosul dorit. Dar sa vedem ce preturi sunt practicate. Tarifele, pentru cei care doresc sa il aduca la domiciliu pe Mos Craciun, variaza intre 250 si 500 de lei, iar durata pentru care Mosul va ramane va fi de 30-60 de minute. Daca doresti o oferta personalizata, cel mai bine este sa contactezi direct echipa la numarul de telefon afisat pe site. Pentru firme, timpul este standard, de 60 de minute la un pret de 300 de lei. Firmele care sunt in afara Bucurestiului vor plati o taxa extra de 50 de lei. Pentru serbarea de la scoala sau la gradinita, se face programare si se vor percepe tarife cuprinse intre 250 de lei si 500 de lei. Timpul de inchiriere este intre 60 si 120 de minte.

Multa lume crede ca a inchiria un Mos Craciun este ceva ce nu trebuie trecut cu vederea, mai ales cand vine vorba despre cei mici. Craciunul este, fara indoiala, petrecerea preferata a lor. De ce?
Pentru ca  aceasta sarbatoare hraneste „gandul magic” din fiecare copil. Secretul Craciunului consta in introducerea copilului in dimensiunea basmului, in a-l face sa viseze. Acest lucru il va ajuta la dezvoltarea imaginatiei. Este importanta si figura persoanei care aduce cadourile: si asta pentru ca Mos Craciun este o persoana importanta. Este o prezenta care imbina realitatea cu mitul, este un bunic cu ochelari pe varful nasului, dar si un personaj fantastic care se poate face nevazut si zboara cu o sanie trasa de reni. Acesta este motivul pentru care copiii continua sa creada in existenta sa. Putem afirma cu tarie ca Mos Craciun este o cerinta obligatorie a copilariei.

Parintii trebuie sa creeze o atmosfera de suspans. Incertitudinea, asteptarea, misterul sunt ingredientele atmosferei de Craciun. Cu cat asteptarea va fi mai bine pusa la punct, cu cat misterul va fi mai bine regizat, cu atat copilul se va bucura mai mult. Vei vedea, ca si dupa multi ani, isi va aminti cele mai memorabile seri de Craciun. De multe ori, chiar daca darurile sunt importante, atmosfera este si mai importanta. Doua sau trei cadouri sunt suficiente si permit copilului sa se concentreze asupra placerii surprizei si sa nu se piarda in grija de a despacheta darurile. In plus, evita ca darurile sa devina o competitie intre adulti. Este mai bine ca parintii sa le spuna rudelor si prietenilor ce sa cumpere. Nu luxul ii intereseaza pe copii, ei sunt atrasi de lucruri simple. Si daca un copil a scris o scrisoare cu multe cereri, alege-o pe cea indispensabila si explica-i copilului ca nu poate avea totul, nici macar de la Mos Craciun.

Jucariile trebuie sa fie active, trebuie sa putem sa ne jucam. Sugeram jocuri de constructie. Chiar si papusa clasica sau animalulutul de plus, cu care copilul poate inventa povesti, reprezinta cadouri minunate. Cand sunt mici, trebuie sa ne concentram pe ceea ce le stimuleaza creativitatea si sa evitam produsele care ii diferentiaza. Oricum, indiferent ce vor primi, surpriza va fi mai placuta atunci cand darul va veni direct din mainile Mosului.

Si sfatul nostru pentru acest Craciun: ofera cateva jucarii si mai mult mister! Iar in zilele de Craciun, petrece mai mai mult timp alaturi de copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *