tehnikonline.ro articole Solutii de strans gunoiul intr-un mod corespunzator

Solutii de strans gunoiul intr-un mod corespunzator

Cei care se preocupa constant despre strangerea corespunzatoare a deseurilor trebuie stie ca exista suficiente solutii pentru a face aceasta activitate sa para o joaca. Cosuri-europubele.ro este o firma specializata in comercialziarea de europubele, cosuri inox, cosuri de exterior si multe altele. Intr-o societate normala, sortarea deseurilor este la ordinea zilei, de aceea se recomanda achizitionarea cosurilor speciale de gunoi.

Magazinul cosuri-europubele.ro ofera astfel de cosuri colectare selectiva, la preturi chiar foarte avantajoase fabricate din materiale de calitate superioara.

Cum trebuie sa fie un astfel de cos?

Solutiile cele mai populare de confectionare sunt plasticul si inoxul, chiar daca uneori mai intalnesti si modele facute din fibre naturale impletite. Pentru interior recomandam plasticul, deoarece este rezistent, are durabilitate mare, se manevreaza usor si poate fi curatit extrem de facil cu apa si detergent, iar asta de fiecare data cand golesti recipientul de deseuri. Daca doresti sa ai un cos de interior pentru spatii publice, baruri, cafenele sau alte tipuri de local, inoxul este cea mai inspirata optiune.

Astfel previi riscul de incendiu, acolo unde se fumeaza in interior, iar aspectul elegant polisat al suprafetei din otel inoxidabil este mai placut. Aceeasi alegere o recomandam si pentru exterior, la intrari sau in locul special amenajat pentru fumat, unde un cos de gunoi cu scrumiera este obligatoriu.

Daca e vorba de un cos container mai mare, din cele de 100 – 120l, pentru stocarea tuturor gunoaielor, plasticul foarte dur este mai ieftin si mai usor de transportat pana acolo unde se fac ridicarile de deseuri.

Ergonomia si intretinerea: prima tine de o utilizare usoara, a doua de conditii minime de mentenanta. Printre optiunile mai sofisticate amintim cosul de gunoi cu senzor, care ridica singur capacul atunci cand detecteaza o usoara atingere. Cele mai revolutionare modele includ un senzor optic ce actioneaza fara atingere, doar cand ceva este tinut deasupra.

Pentru o varianta de bucatarie, baza trebuie sa fie captusita cu un material de amortizare, care sa previna deteriorarea pardoselii prin zgariere.Toate produsele se curata facil, insa daca vrei sa ai parte de cea mai usoara intretinere, alegi o versiune din plastic decorata intr-o singura nuanta si, de preferinta, intr-o tenta neutra sau inchisa. Pe cele din inox este posibil sa fie usor vizibile amprentele, iar in cazul capacelor batante, murdaria poate ajunge pe suprafata acestora.

Pentru clientii ce doresc cosuri inox pentru locuinta, magazinul are o gama destul de diversificata in cea ce priveste modele si volumul acestora. De multe ori, aceste cosuri de inox sunt preferate pentru exterior, insa pot fi la fel de utile in bucatarie sau chiar si la birou datorita elementului futuristic din design-ul lor metalic. Ca pret, sunt un pic peste asteptarile multora, insa din punctul de vedere al unei investitii pe termen lung, aceste cosuri vor rezista chiar si 100 de ani datorita proprietatilor anticoroziune.

Cosuri-europubele.ro este magaiznul de care toti avem nevoie, deoarece ofera o gama de produse indispensabile in societatea din zilele noastre. Curatenia este doar la un click distanta!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *