tehnikonline.ro articole,blog,comunicat de presa Ballroom Militari Residence – locatia perfecta pentru a planifica o nunta

Ballroom Militari Residence – locatia perfecta pentru a planifica o nunta

Daca cautam pe Google „restaurant nunta” cu setarile locatiei activate, veti vedea probabil o lista nesfarsita de restaurante locale care concureaza pentru a va oferi cele mai bune servicii. Acest lucru poate fi sau nu adevarat, dar, pentru a restrange randurile, daca sunteti din Bucuresti, va recomand ballroom Militari residence.
Pentru mine si logodnicul meu, nunta a fost perfecta, deoarece am ales acest restaurant. Nu ne-am dorit sa alegem o locatie obisnuita, pentru ca nu voiam ca cineva sa-si petreaca noaptea inainte de nunta pentru a aranja decoratiuni intr-o sala inchiriata. In plus, ne place mancarea buna si avem un gust eclectic in materie de decor. Ne-a placut ideea unui loc care vine cu servicii de catering si decoratiuni incorporate … Si am decis ca va fi o optiune favorabila bugetului. Raspunsul nostru a fost Ballroom Militari Residence, care ne-a oferit o nunta de milioane, fara sa cheltuim enorm si fara sa ne stresam prea mult.

Cum mi-am dat seama ca acest restaurant a fost potrivit pentru nunta noastra? Am luat in cosniderare mai multe optiuni ideale si iata dupa ce ne-am ghidat:

1. Spatiul
Capacitatile restaurantelor variaza foarte mult. Dimensiunea ideala pentru majoritatea nuntilor trebuie sa fie considerabila. Ar fi ideal ca restaurantul sa aiba sali cu capacitati diferite si sa poata gazdui un numar variat de persoane. Militari Residence Ballroom are disponibile 6 sali, cu o capacitate totala de 2000 de persoane. Fie ca doriti o nunta intima, fie ca doriti o nunta mare, aceasta locatie va poate oferi spatiu pentru orice necesitate. De asemenea, fiecare sala are zona pentru trupa care va canta, precum si ring de dans, asezat in asa fel incat sa nu incomodeze pe nimeni de la mese.

2. Meniurile
La Ballroom Militari Residence am avut numai surprize placute, insa, de departe, cea mai frumoasa a fost mancarea. Aceasta a fost absolut delicioasa! Calitatea alimentelor, modul de preparare si prezentare, servirea prompta, sunt elemente care pot caracteriza meniurile oferite de aceasta locatie. Am avut posibilitatea de a alege si combina meniurile dupa bunul plac, fiind sfatuti cu multa rabdare de personalul de acolo. Apoi am putut degusta meniul inainte de a face alegerea finala. Va garantez ca dupa ce veti manca aici, va veti dori ca toate nuntile la care veti participa ulterior sa se desfasoare in aceasta locatie. De asemenea, toti invitatii au fost mai mult decat multumiti. Lucrand in propria lor bucatarie, personalul restaurantului poate face cu adevarat minuni.

3. Decoruri
Ce trebuie luat obligatoriu in considerare? Decorul! Restaurantele au deja un stil distinctiv si un mobilier propriu, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa scoateti bani extra pentru a inchiria mobilier. Dar asta nu inseamna ca nu puteti pune propria amprenta pe spatiu. Discutati cu proprietarul despre ce puteti aduce, indiferent daca doriti ceva cu o tematica mai extravaganta. Nu va fie teama sa va aratati personalitatea in decoruri. Noi am dorit o nunta diferita si am avut un decor in stilul shabby chic. Si, in acest sens, va ajuta si decorurile prezente deja in sali. Cum spuneam, Ballroom Militari Residence dispune de 6 sali. Astfel aveti:

– Sala Londra are un decor elegant si rafinat, cu o arhitectura potrivita pentru evenimente de poveste. Poata gazdui 150 – 300 de persoane, are ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

-Sala Paris beneficiaza de elemente de decor ce induc farmecul parizian cu al sau aer chic si romantic. Este un spatiu generos, uimeste prin eleganta si este pus in evidenta de candelabrele de cristal. Poate gazdui pana la 600 de persoane si beneficiaza de toate facilitatile : ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby, terasa, parcare supravegheata video.

-Sala Aqua, cu o cromatica de inspiratie romantica si cu un design modern, ii va impresiona chiar si pe cei mai pretentiosi oaspeti. Poate gazdui 100 – 180 de persoane, are ring de dans, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

-Sala Diamond este o sala a oglinzilor, reflexia diamantelor si sclipirilor pretioase ale cristalelor ce coboara din tavanul somptuos. Sala Diamond este spatiul de vis in care orice mireasa si-a imaginat nunta perfecta. Poate gazdui 120 – 400 de persoane, are ring de dans, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

-Sala Viena este alegerea potrivita pentru evenimentele de familie mai restranse. Este un spatiu intim si relaxat, uimeste prin eleganta si este pus in evidenta de designul in culori demne de blazonul unei case regale. Poate gazdui pana la 100 de persoane si beneficiaza de toate facilitatile: scena, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale, ambianta, climatizare proprie, lobby, terasa, parcare supravegheata video, lobby si acces la parcare.

Sala New York este alegerea potrivita pentru orice tip de eveniment de inalta clasa din viata dumneavoastra. Poate gazdui 70–120 de persoane, are ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.
Luati in considerare cele de mai sus si, nu uitati…simtiti-va bine pentru ca este nunta voastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *