tehnikonline.ro articole,blog Apartamente de vanzare Militari de cinci stele, la preturi accesibile

Apartamente de vanzare Militari de cinci stele, la preturi accesibile

Imi amintesc de oamenii de la tara de acum 50-60 de ani. Unii erau atat de saraci, dar ambitiosi si isi doreau o casa asa de mult, incat o faceau din chirpici. Ce puteau face doi tineri care intemeiau o familie dintr-un singur salariu, in conditiile in care nu existau foarte multe banci dispuse sa acorde imprumuturi ca acum?
Se bucurau sa aiba un acoperis deasupra capului si cativa pereti, chiar daca erau strambi.

Acum lucrurile s-au schimbat atat de mult in bine, incat oamenii au acces cu un click la apartamente de vanzare Militari de cinci stele, la pretul unui apartament normal.
Este suficient ca persoana care isi doreste un apartament sau o garsoniera sa intre pe site-ul dezvoltatorului Militari-residence.ro si sa citeasca atent toate informatiile.

Dezvoltatorii garanteaza:

-un apartament sigur in care parintii isi pot creste linistiti copiii, fiindca totul este construit cu simtul raspunderii. Dezvoltatorul a avut sefi de santier cu studii de specialitate si arhitecti, care au supravegheat atent lucrarile. Pentru blocurile din zona respectiva s-au folosit cele mai bune materiale si in cantitati suficiente, iar lucrarile s-au facut cu maxima responsabilitate.

-o zona in care nimeni nu se poate plange, fiindca are de toate. Aici este liniste si micutii pot dormi ziua, dar exista si zone de petrecere a timpului liber gratuite 100% sau foarte ieftine. Cand ai piscina bine intretinuta afara, parca esti cazat la un hotel de la patru stele in sus.
Dar piscina este completata de: terase, restaurante, spatii verzi cu cascade si fantani arteziene. Ai unde iesi cu un copil in carucior sau de manuta. Oricat ar fi de mic, va fi incantat de tot ce vede in jur.

Si tinerii pot servi o inghetata sau un pahar de vin la o terasa, iar cascadele din jur vor furniza senzatia de racoare.
Iubitorii de sport vor putea inota in piscina sau se vor putea duce in sala de gimnastica. Aparatele performante le stau la dispozitie. Locatia de vis este completata de cele sase saloane frumos mobilate in care se pot organiza evenimente: nunti, botezuri, aniversari, dar si Revelioane sau gale.
Dezvoltatorul s-a gandit si la cei foarte ocupati, care au doua slujbe sa poata face fata cheltuielilor si care nu pot merge la sala, fiindca abia au timp sa faca piata si sa isi duca sau sa isi ia copiii de la gradinita.

Si acestora le va ramane timp pentru ei, deoarece: magazinele si piata sunt la 200 de metri. In 5-7 minute au ajuns, fara sa se urce in masina de fiecare data, cand au nevoie de paine sau de cartofi. Foarte aproape este si metroul si statiile de autobuz, iar din Militari se poate ajunge foarte usor in ce parte a orasului doresti.
Cei care au cumparat apartamente in zona prezentata mai sus sunt 100% multumiti de toate oportunitatile.
Exista vegetatie bogata in jur, care schimba pofta de viata. Locatarul unor astfel de blocuri nu sunt obligati sa aiba in fata numai blocuri cenusii si vechi, de pe care se curate tencuiala.
Pomii si gradinile din jur asigura aerul curat, fiindca vegetatia absoarbe si filtreaza noxele.

Camerele sunt spatioase si luminoase, iar blocurile foarte bine izolate, astfel ca iarna nu se pierde caldura, iar vara locuintele nu se transforma in cuptoare.
Ratele facute direct la dezvoltator reprezinta alte garantii si oportunitati, deoarece:

-comisioanele si costurile in plus sunt anulate. Mai mult de-atat, cei care aduc clienti in aceasta zona, primesc comision substantiale din valoarea imobilului.
-nu exista posibilitatea modificarii contractului in timp sau a cresterii ratelor lunare, cum au patit altii oameni care s-au imprumutat la banci.
In prezent, in cea mai dorita zona din Bucuresti exista 90 de blocuri construite, 11 000 de apartamente finisate si predare si 17 000 de locuitori multumiti.
Aceste date demonstreaza puterea financiara a dezvoltatorului, dar si gradul ridicat de satisfacere a exigentelor celor care au ales sa locuiasca aici. Citind informatiile de pe site, nevoia de confort a cumparatorului creste, iar asteptarile nu au fost inselate, din moment ce mereu se inregistreaza cereri de cumparare apartamente in Militari.
Preturile sunt accesibile, fiindca dezvoltatorii inteleg dorinta oamenilor de a locui intr-o zona linistita si de a beneficia de lux si au taiat toate comisioanele si costurile in plus.
Daca doriti sa locuiti in blocuri sigure si curate, intr-o zona cu multe oferte de petrecere a timpului liber, solicitati acum un apartament in Militari-residence, fiindca ritmul vanzarilor este alert!

Un apartament intr-o astfel de zona este o investitie sigura pentru copii si nepoti, care nu vor mai pleca din tara sau in alt oras, sedusi fiind de piscine, de cascade si fantani arteziene, de sala de gimnastica si de saloanele pentru evenimente.
Cand toate acestea sunt adunate laolalta este ca si cum in oras a aparut un oras cochet si modern de care toti se indragostesc.
Intrati pe site-ul dezvoltatorului si informati-va, apoi alegeti cu grija apartamentul si nu mai stati pe ganduri!
Semnati contractul cu dezvoltatorul, sa aveti un loc in acest perimetru de vis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *