tehnikonline.ro articole,blog,comunicat de presa,gadget Parcul auto cu cele mai bune camioane

Parcul auto cu cele mai bune camioane

Fiind in domeniul transporturilor de cativa ani, am decis ca poate este cazul sa mai achizitionez inca un camion. Nu intentionam sa il cumpar nou, asa ca mi-am sunat sursele pentru a primi sfaturi de unde as putea gasi dealeri autorizati pentru camioane.

Mai mult de jumatate din cunsocutii mei mi-au recomandat site-ul camioane.scania.ro, deoarece ofera camioane de vanzare second hand. Acest lucru este foarte benefic pentru intreprinzatorii romani. Desi se castiga foarte bine din acest domeniu al transporturilor, cu siguranta nu ne permitem camioane noi. Asa ca apelam la dealeri precum camioane.scania.ro atunci cand vrem sa cumparam un cap tractor sau un camion in leasing.

Leasing-ul este o varianta pe care tot mai multi o iau in considerare, deoarece ofera avantaje pe care nicio banca nu le poate oferii.

Un camion in leasing reprezinta investitia perfecta pentru orice firma la mijloc de drum sau chiar si la inceput, deoarece costurile nu sunt mari, iar la final de luna, cand se vireaza leasing-ul, suma nu se simte in bugetul companiei.

Avantajul de a cumpara de la camioane.scania.ro este ca poti alege dintr-o gama vasta de camioane de la producatori diferiti. Alegerea mea de fiecare data sunt camioanele Scania, deoarece din punctul meu de vedere sunt cele mai eficiente. Nu o spun doar eu, ci si toti soferii care lucreaza la mine in firma. Camioanele Scanaia se conduc mult mai usor decat restul camioanelor, ofera mai mult spatiu in cabina si nu necesita mentenanta prea des. Sunt masinariile perfecte chiar si la mana a doua. Anul trecut am cumparat un camion Scania cu 700.000km rulati si motorul inca mergea ca si nou. Este nevoie de multi ani si multi kilometri pentru a “obosi” aceste camioane.

Site-ul camioane.scania.ro ofera cele mai bune oferte pentru acest brand suedez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *