tehnikonline.ro Uncategorized Mai mult decat o husa!

Mai mult decat o husa!



Telefoanele smartphone s-au bucurat de un succes enorm inca de la lansarea primelor modele. Asa mare impact au avut asupra utilizatorilor, incat in timp li s-au fabricat accesorii telefoane speciale pentru o protectie indelungata.

Magazinul care ofera acesorii gsm de calitate la preturi mici se numeste Etuo.ro si este recunoscut de catre toti pasionatii de gadget-uri.

Site-ul magazinului ofera clientilor o gama completa de cabluri usb, inarcatoare folie protectie telefon, multe modele de huse de protectie, carcase telefoane, stick-uri, etc.

Toti proprietarii de smartphone-uri s-au confruntat cu o dilema atunci cand au mers sa cumpere o noua coperta. Pe de o parte, cu cresterea preturilor la telefon, este mai important ca niciodata sa va protejati investitia. Cu toate acestea, punerea unui nou telefon stralucitor intr-o carcasa hidoasa, grosa, de asemenea, nu este ceva recomandabil.

Din fericire, puteti cumpara acum carcase care va vor proteja telefonul impotriva accidentelor. Sunt sapte astfel de tipuri de huse si carcase.

Husele din materiale de tesatura – suna un pic ciudat la inceput. Dar odata ce le incerci, este aproape imposibil sa le rezisti. Ele sunt mult mai placute decat o husa standard si iti pot proteja telefonul in multiple situatii. In plus, le puteti cumpara intr-o varietate de culori si desene sau modele care sa se potriveasca stilului personal.

Daca cautati un look clasic pentru telefonul vostru, incercati husele din lemn. Aveti posibilitatea sa cumparati coperti telefonice din materiale precum lemn, cat si imitatie de lemn, in functie de buget. Acestea ofera o protectie mai buna decat  cele din tesaturi si nu se murdaresc usor.

Pasionatii de lucruri vintage ar trebui sa verifice husele de piele pentru telefoanele lor. Cel mai mare punct de atractie al acestora este, bineinteles, ca nu se demodeaza niciodata si au un grad de rezistenta sporit. Spre deosebire de alte tipuri, husele de piele devin de obicei mai bune cu cat le folositi mai mult.

Husele din piele sunt, de asemenea, destul de versatile. Ele ofera eleganta si un aspect mult mai placut telefonului. Este husa recomandata pentru oamenii de afaceri.

Pentru persoanele pasionate de masini, producatorii de huse ofera chiar si accesorii din fibra de carbon. Trasatura lor principala, in afara de aspectul lor unic, este cat de rezistent este materialul. In plus, majoritatea sunt construite folosind fibre Kevlar militare. Nu va trebui sa va faceti griji cu privire la acest tip de protectie.

Majoritatea oamenilor prefera husele transparente, deoarece acestea ofera un strat suplimentar de protectie, dar nu ascunde designul telefonului. Cu toate acestea, husele transparente din silicon tind sa se murdareasca rapid.

Oricare ar fi husa pe care o preferi, poti mereu sa alegi din vasta gama de huse de telefoane prezenta pe site-ul magazinului Etuo. Niciodata nu a fost mai simplu si mai usor sa comanzi accesorii de calitate premium pentru telefonul tau la preturi acceptabile!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *