tehnikonline.ro articole,blog,comunicat de presa Era Live începe acum: Galaxy A80 este disponibil în România

Era Live începe acum: Galaxy A80 este disponibil în România

Creați conexiuni care contează, interacțiuni și auto-expresii

cu prima cameră rotativă de la Samsung și un display full-screen imersiv

Samsung Electronics Co., Ltd. anunță lansarea noului Galaxy A80 disponibil pentru comenzi online și în magazinele fizice ale partenerilor selectați, începând cu luna iulie. Construit pentru Era Live, Galaxy A80 oferă inovații semnificative: prima camera triplă care se rotește și display-ul New Infinity.

Împărtășește experiențele tale live

Pentru prima oară pe un device Galaxy, Galaxy A80 este echipat cu camera triplă rotativă Samsung, care oferă lentile de înaltă calitate, atât pe față cât și pe spate, în așa fel încât calitatea
fotografiilor și a video-urilor nu va fi compromisă în niciun fel. Camera triplă rotativă vă permite să înregistrați în mod continuu, indiferent dacă filmați cu camera frontală sau cu cea de pe spate, astfel încât toate momentele surprinse vor fi incluse într-un singur video.

Indiferent dacă vă plimbați pe munte în timpul zilei sau vă bucurați de mâncarea de la un festival de street food, Galaxy A80 vă permite să realizați fotografii clare indiferent dacă e zi sau noapte, cu camera principală de 48MP. Acum, cu obiectivul Ultra Wide cu un unghi de vizibilitate de 123 de grade, puteți să fotografiați sau să transmiteți live video-uri.

Bucurați-vă de o experiență cinematică multimedia

Galaxy A80 are primul ecran Samsung Infinity Display, un ecran FHD + Super AMOLED de 6,7 inci fără margini. Cu un raport de afișare de 20:9, noul ecran New Infinity Display vă oferă o experiență multimedia completă. Experiența audio-vizuală trece către un al nivel datorită Dolby Atmos, atunci când utilizați căști sau difuzoare Bluetooth.

Rămâneți conectat tot timpul

Ca parte a experienței Galaxy, Galaxy A80 oferă și Samsung Knox, platforma Samsung de securitate. În plus, Samsung Pass vă permite accesul sigur și convenabil în aplicații și în website-uri prin senzorul de amprentă.

Datorită funcției Intelligent Performance Enhancer, Galaxy A80 va fi cât se poate de rapid și nu vă va lăsa la nevoie. Software-ul său de optimizare a performanței alimentat de AI maximizează puterea procesorului, memoria RAM și capacitatea bateriei, adaptând eficiența Galaxy A80 la nevoile voastre zilnice.

Ieșiți în evidență cu un design distinctiv

Galaxy A80 vine în trei culori: Angel Gold, Ghost White și Phantom Black. Opțiunile de culoare Angel Gold și Ghost White vin cu nuanțe de roz și respectiv albastru, permițându-vă să vă exprimați stilul personal.

Pentru mai multe informații despre Galaxy A80, vizitați https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-a80-a805/SM-A805FZKDROM/.

Samsung Galaxy A80 – specificații de produs *

 

  Galaxy A80
Display** 6.7-inch FHD+ (1080×2400) Super AMOLED,

New Infinity Display

 

Camera rotativă***

(frontală/ de pe spate)

Main: 48MP, F2.0

Ultra Wide: 8MP, F2.2 (123°)

3D Depth

 

Corp 165.2 x 76.5 x 9.3 mm
AP Octa Core (2.2GHz Dual + 1.8GHz Hexa)
Memorie 8 GB RAM

128 GB Stocare internă

Baterie**** 3,700mAh (typical)

25W Super Fast Charging

Sistem de operare Android 9.0 (Pie)
 

Autentificări biometrice

On-Screen Fingerprint
Culoare Phantom Black, Angel Gold, Ghost White

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *