tehnikonline.ro Uncategorized GAMING CU STIL FOLOSIND COLECȚIA RAZER MERCURY 2019

GAMING CU STIL FOLOSIND COLECȚIA RAZER MERCURY 2019



BUCUREȘTI, 29 mai 2019 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a dezvăluit cele mai noi și mai performante periferice și accesorii, reimaginate folosind finisajul alb, Mercury.

Colecția 2019 a Razer Mercury include:

  • Razer Atheris – mouse wireless
  • Razer Basilisk – mouse de gaming
  • Razer Goliathus Extended Chroma – mouse mat
  • Razer BlackWidow Lite – tastatură
  • Razer Huntsman – tastatură de gaming
  • Razer Kraken – căști de gaming
  • Razer Raiju Tournament Edition – controller pentru PS4
  • Razer Seiren X – microfon
  • Razer Base Station Chroma – suport de căști

Lansată pentru prima dată în 2017, colecția Mercury se adresează utilizatorilor de PC și de console care țin la design și vor un spațiu de joacă sau de lucru curat și stilat.

Finisajul mat în culorile alb, argintiu și gri aduce un aspect minimalist celor mai populare produse Razer, rezultatul fiind amestecul perfect dintre stil și performanță.

“Gamerii pretind cel mai mare nivel de atenție când vine vorba de stilul și detaliile echipamentelor de gaming,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul și CEO-ul Razer,. “Colecția Mercury de la Razer le va oferi o experiență de gaming cu un look minimalist, care nu va fi considerat demodat niciodată.”

Pentru mai multe detalii despre colecția Mercury, vizitați pagina oficială https://www.razer.com/campaigns/mercury.

Utilizatorii care caută să-și completeze colecția Mercury cu un laptop de gaming deosebit de performant și totodată mobil, popularul Razer Blade 15 este deja disponibil în ediția Mercury cu finisaj alb, potrivindu-se perfect cu accesoriile noi.

Pentru cei care preferă să șocheze folosind culoarea roz, perifericele Razer sunt disponibile și în culoarea Quartz Pink.

GAMA DE PRODUSE RAZER MERCURY 2019

 

Razer Atheris – Mercury Edition

Preț de la 49,99 Euro

Optimizat atât pentru sarcinile de birou, cât și pentru sesiunile de joacă, mouse-ul wireless Razer Atheris este echipat cu tehnologii inovatoare: cel mai stabil semnal din industrie, conectivitate duală și o durată de funcționare neîntreruptă de până la 300 de ore*. Toate aceste caracteristici de invidiat sunt ascunse într-un corp compact și ergonomic, conceput pentru a oferi maximum de performanță indiferent de scenariul de utilizare.

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

*Durata de viață a bateriei poate varia în funcție de tipul conexiunii.

Razer Basilisk – Mercury Edition
Preț de la 69,99 Euro

Înarmat cu caracteristici precum paleta multifuncțională detașabilă și posibilitatea ajustării rezistenței opuse de rotița de scroll, mouse-ul Razer Basilisk oferă o gamă dinamică de opțiuni pentru a augmenta performanța și pentru a îmbunătăți experiența de gaming.

Include tehnologia de iluminare Razer Chroma™, care permite utilizatorilor să aleagă dintre 16,8 milioane de culori.

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

 

Razer Goliathus Extended Chroma – Mercury Edition

Preț de la 79,99 Euro

Cel mai bine vândut mouse mat de gaming din material textil ce încorporează tehnologia Razer Chroma™ este pregătită să ilumineze victoria în toata culorile spectrului. Dincolo de spectacolul de lumini, mousepadul Razer Goliathus Chroma oferă și un maxim de viteză și precizie.

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

 

Razer BlackWidow Lite – Mercury Edition

Preț de la 99,99 Euro

Este momentul să analizăm critic uneltele pe care le folosim zi de zi. Faceți cunoștință cu Razer BlackWidow Lite, care combină timpii de răspuns caracteristici gamingului cu funcții discrete necesare activităților de birou. Tastele deosebit de precise și de silențioase sunt iluminate în alb, transformând această tastatură în metoda ideală de a maximiza productivitatea și de a păstra concentrarea atât ziua, cât și noaptea.

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

Razer Huntsman – Mercury Edition

Preț de la 159,99 Euro

Concepută folosind switch-urile Opto-Mecanice și tastele iluminate Razer Chroma, Razer Huntsman are cel mai rapid timp de acționare din gama de tastaturi Razer. Switch-urile Razer Opto-Mecanice™ folosesc tehnologia optică: utilizând un fascicul infraroșu amplasat în fiecare switch, momentul acționării poate fi detectat cu precizie maximă. Jucătorii nu au avut parte de asemenea viteze până acum.

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

 

 

 

Razer Kraken – Mercury Edition

Preț de la 79,99 Euro

A treia generație Razer Kraken reprezintă prima alegere a jucătorilor profesioniști când vine vorba de căști cu fir. Având difuzoare de 50 mm, căștile oferă un sunet puternic și clar. Ele au fost concepute să ofere un confort de lungă durată grație cupelor căptușite cu gel cu efect răcoritor, în timp ce microfonul retractabil asigură comunicații clare între membrii echipei.

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

 

 

 

Razer Raiju Tournament Edition – Mercury Edition

Preț de la 149,99 Euro

Razer Raiju Tournament Edition este primul controller wireless complet modular pentru PlayStation®4, care dispune și de o aplicație mobilă pentru a configura butoanele ce au funcții multiple și pentru a modifica sensibilitatea stick-urilor. Butoanele Mecha-Tactile Action sunt plăcute la atingere, dar oferă un răspuns tactil pronunțat. Razer Raiju Tournament Edition oferă control total datorită celor patru butoane cu funcții multiple și a modului de tragere Hair Trigger Mode.

Razer Raiju Tournament Edition este disponibil în Europa, Asia și Oceania.

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

Razer Seiren X – Mercury Edition

Preț de la 109,99 Euro

Conceput și testat de cei mai populari streameri din lume, microfonul Razer Seiren X Mercury este perifericul necesar pentru a te face auzit cu stil în orice condiții. Având la bază cea mai avansată tehnologie de microfon, acest periferic reprezintă primul pas în procesul de evoluție de la streamer la crainic.

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

Razer Base Station Chroma – Mercury Edition

Preț de la 69,99 Euro

Razer Base Station Chroma este un suport de căști multifuncțional, care include și un hub de trei porturi USB 3.0 pentru eficiență maximă. Include tehnologia de iluminare Razer Chroma, fiind destinat să completeze orice configurație de gaming Chroma.

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

 

DISPONIBILITATE PRODUSE MERCURY COLLECTION

Razer.com – începând de azi
La nivel global – începând de azi
China – disponibil

IMAGINI DE PRODUS – MERCURY COLLECTION

Link

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptopurile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 60 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are optsprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong

CONTACTE DE PRESĂ

America
Kevin Allen
Kevin.Allen@razer.com

EMEA
Maren Epping
Maren.Epping@razer.com

China
Evita Zhang
Evita.Zhang@razer.com

Asia Pacific
Gloo PR
charlotte@gloopr.biz
jaz@gloopr.biz

Global
Jan Horak
Jan.Horak@razer.com

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *