tehnikonline.ro Uncategorized Trimite-mi un muncitor bun!

Trimite-mi un muncitor bun!



Replica acesta este rostita de sute de ori in satul nostru. Nu are cum sa nu fie asa, cand:
-se strica un gard, este nevoie de om priceput care sa il faca si sa il repare. Un gard necesita forta fizica si pricepere. Omul care il face sapa gropile pentru bulamaci, pune ulucile drept pe lat si bate cuiele. Pentru asta el masoara, verifica cu polobocul.

-trebuie sa fie curatat cosul sobei. Nu oricine poate sa stea pe casa si sa mai dea si din maini sa sparga crusta de funingine ca focul sa arda perfect. Este nevoie de pricepere, de curaj si de rezistenta a organismului.
Exemplele pot continua. Cel care recomanda un muncitor isi asuma o mare raspundere, fiindca in cazul ueni nemultumiri, ambele parti vor avea ceva de reprosat. Ce inseamna un muncitor bun?


1. Sa fie punctual, fiindca doresti sa termine lucrarea cat mai repede. Sa vina la ora stabilita in ziua stabilita si sa plece dupa numarul de ore de comun acord.

2. Sa fie harnic. Il platesti cu drag, dar nu iti convine sa se uite pe pereti, sa fumeze tigara de la tigara, sa se odihneasca din cinci in cinci minute.

3. Sa nu minta si sa nu fure. Detesti sa descoperi ca muncitorul angajat de tine iese cu cuiele in ghete sau cu rola de prosoape de hartie pe maneca hainei.

4. Sa nu te tradeze. Sa nu spioneze ce se intampla in firma ta si sa te vanda concurentei, uitand ca a mancat bani de pe urma ta.

Acestea fiind spuse, nu numai femeile de la tara au nevoie de muncitori buni, ci si intreprinzatorii. Cui i se pot ei adresa pentru procurarea fortei de munca necesare activitatii? Firmei JR recrutare care iti aduce acel muncitot bun si priceput de care ai nevoie si il aduce de departe, sa te poti folosi de munca lui. Ai doua recomandari cheie, daca nu doresti sa il testezi si sa-l cunosti personal: fiindca se ocupa de testare si firma din Romania si cea din statul respectiv.
Ei cauta pentru tine: zidari, agricultori, tehnicieni in IT, ajutori de bucatari si bucatari, manipulanti marfa, dar nu este exclus sa iti puna la dispozitie muncitori din alt domeniu, daca soliciti acest lucru.

Un muncitor bun valoreaza aur. Gandeste-te ca nu ai mana de lucru, cand arde camasa pe tine, iar prunele iti cad si putrezesc sub pomi, rosiile crapa in gradina si zmeura putrezeste si se usuca neculeasa! Ai investit in toate acestea, mai poti investi putin in aducerea indienilor, vietnamezilor, filipinezilor sau nepalezilor in tara!

Muncitorii buni au nevoie de angajatori onesti, care sa le respecte drepturile, iar Jordanriver.eu este un negociator corect si implicat, fiindca aduce mana de lucru pana la sediul firmei.
Implicarea este totala deoarece:
-selecteaza atent sa ii aduca pe cei mai buni dintre cei buni
-se ocupa de intocmirea documentatiei de aducere legala in tara si de obtinere a vizei de sedere si de lucru
-ii aduce in tara, rezervand biletele de avion.

Ai nevoie de muncitori pentru desfasurarea in bune conditii a afacerii tale? Ti-a ramas mana de lucru putina si nu vrei sa suprasolicti pe cei care au ramas? Intra pe site-ul Jordanriver.eu si defineste-ti nevoile de forta de munca! Singura grija pe care o ai este aceea ca trebuie sa le ceri la timp ajutorul fiindca selectia si intocmirea dicumentelor de aducere in tara dureaza cel putin doua luni.
Forta de munca din afara este o solutie viabila, fiindca omul care vine de departe:
-este interesat sa obtina un castig, pe care sa il trimita celor ramasi acasa
-sa se afirme si sa avanseze
-sa mai obtina si alte selectii si referintele sa fie favorabile.

In prezent, forta de munca din tara noastra a migrat departe de tara, iar in Romania este nevoie de muncitori, care sa presteze diferite activitati. Jordanriver.eu are o activitate menita sa sprijine economia romaneasca, fiindca oamenii ramasi acasa au nevoie de servicii si de produse de calitate premium.
Sut multumita ca si tara mea intra in randul statelor care dau de lucru muncitorilor straini si conteaza pe piata de munca internationala. Daca as fi un angajator, as apela fara retinere la aceasta firma, sa primesc mana de luru din Asia, verificata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *