tehnikonline.ro Uncategorized De ce recomand serviciul de contabilitate RealCont.ro

De ce recomand serviciul de contabilitate RealCont.ro



Dragul meu, dupa cum stii, m-ai lasat cu firma la pamant, fiindca am gresit angajand un contabil lipsit de experienta si paralel cu specializarea de pe diploma lui. Iti multumesc ca ai plecat, sacrificandu-te pentru familie si iti promit ca te vei intoarce in curand sa conduci tu o firma care va avea incasari in euro cu multe zerouri.

Mi-ai spus la plecare sa solicit suspendarea activitatii firmei de la cei care ne-au ajutat sa o infiintam, dar nu m-am indurat, fiindca tu ai facut firma asta din iubire pentru mine.

Tu, iubitor cum esti, ai inchiriat cladirea aceea frumoasa cu incarcatura istorica, ai cumparat materiale fine si scumpe ca eu sa fac rochii unicat si sa imi valorifici talentul de designer.

Nu pot uita imbratisarile tale calde la vizitarea impreuna a fostei case boieresti, incurajarile pe care le primeam inaintea vreunei prezentari de moda si buchetele uriase de trandafiri!

Nu m-a lasat inima sa o inchid, fiindca era copilul iubirii noastre.
Te rog sa fii linistit si sa te pregatesti pentru vestile bune! Am scotocit tot orasul in cautarea unui contabil bun, care sa indrepte greselile celuilalt si l-am gasit, ghiceste unde! Pe internet!

O mana cereasca este serviciul de contabilitate RealCont.ro si hai sa iti spun cum se vor ocupa de afacerea noastra:
-le-am trimis documentele gresite, sa depisteze erorile sa gaseasca o cale de corectare a lor

-am inceput activitatea, iar ei vor tine contabilitatea, fara sa mai ocupe biroul rezervat contabillului si fara sa fac cheltuieli inutile. Ah, nu barfesc, dar iti aduci aminte desigur cum contabilul nepriceput, care ne-a bagat in faliment uita si becurile aprinse peste tot si cum ma duceam in urma lui la baie sa strang bine robinetul, fiindca toata noaptea ar fi curs apa de la robinet, daca nu il inchideam. Cu toate ca i-am dat salariile la timp si au fost destul de mari, parca a lucrat numai in dusmanie.

-se ocupa si de salarizare si nu trebuie sa mai cumpar un alt program, fiindca au ei unul excellent
-ma vor reprezenta in fata institutiilor statului, de cate ori va fi nevoie, iar eu voi petrece mai mult timp facand schite si supraveghind fetele care lucreaza pentru mine.

-ma vor tine la curent cu toate modificarile de legislatie fiscala care apar si ma vor sfatui sa actionez legal si eficient mereu.
Te cunosc prea bine si stiu cum actionezi. Te-ai intristat gandindu-te ca ma entuziasmez prea repede si ca voi fi iar dezamagita. Te asigur ca nu va fi asa!
Am discutat cu amica noastra G, care are un magazin de haine si ea mi i-a recomandat cu toata caldura si trebuie sa iti spun ca ea a avansat vizibil de cand colaboreaza cu ei.

A cumparat teren intr-o zona centrala si in curand va fi gata colosul pe care il va inchiria comerciantilor. Va avea un mall, mallul ei si pe scena imensa de la parter vor prezenta modelele mele, pe care le voi angaja. Da, voi angaja fete deosebit de frumoase si stilate care sa dea farmec si atitudine rochiilor mele, sa le insufleteasca.

Nu visez frumos, ci totul va fi aievea, fiindca la 12 luni de servicii contabile platite, o luna va fi gratuita 100%. Reducerea cheltuielilor inseamna succes financiar si investitii noi si importante.

Ar trebui sa tin totul in mine si sa iti fac surpriza dupa surpriza asa cum mi-ai facut tu atunci, dar nu pot sa tac! Simt nevoia sa impart cu tine vestile bune, fiindca ma topesc de dorul tau! Imi lipsesc imbratisarile si sarutul tau, vorbele tale dulci si degetele catifelate care se jucau in parul meu si ma mangaiau pe obraji.
Pregatesc relansarea cu o colectie care va revolutiona moda, iar tu mereu ai crezut in mine.

Stii tu ce nume va purta colectia care va face istorie?
Ea va purta numele noastre ca lumea sa stie ca nimic nu ne va desparti.
A inflorit liliacul si nu are cine sa imi umple bratele cu ramurile atat de dorite de mine. Fara tine, liliacul inflorit nu are niciun farmec, dar la anul ne vom plimba de mana pe sub tufele grele si parfumate.
Vino acasa, ca instrainarea ta ma doare! Ma arde lipsa ta, dar in curand ne vom reintalni.
Cu drag,
Creatoarea modului tau de viata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *