tehnikonline.ro Uncategorized Siropurile supravietuirii

Siropurile supravietuirii



O vreme, parintii fac zid de protectie in fata copilului. Ei supravegheaza cu atentie fiecare pas al acestuia si vegheaza ca nimic sa nu il raneasca.

Daca zaresc o piatra de care micutul s-ar putea impiedica, o inlatura din fata lui. Cand acesta se indreapta catre apa, il iau de manuta si ii indreapta pasii in alta parte. Evident ca ei nu pot face asta toata viata si ca isi invata copilul sa se descurce pe cont propriu, fiindca oricat de mult am iubim pe cineva, traim individual. Traim pe cont propriu si trebuie sa invatam si sa respectam normele de supravietuire.

Sunt insa si obstacole si dusmani nevazuti care ne afecteaza calitatea vietii. Parintii nu vad microbii si nu se pot arunca intre copii si virusi sau bacterii sa ii scuteasca pe cei mici de boli si suferinta.

Imunitatea organismului se formeaza in timp, iar cand este invinsa de surmenaj, de perioada grea a convalescentei trebuie neaparat sa fie ajutata cu produse naturiste imunitate care refac capacitatea de lupta a organismului impotriva dusmanilor nevazuti.

Plante legendare, cunoscute de mii de ani pentru capacitatile lor de vindecare sunt culese din salbaticie de catre canadienii priceputi si tranformate in siropuri vindecatoare. De ce sunt recoltate din tinuturi indepartate si nelocuite? Sa fie 100% nepoluate. De aceea se spune ca elicoptere speciale duc culegatorii pe pajistile aflate langa padurile de artari sa culeaga toate plantele necesare. Acestia fie locuiesc o vreme in tabara izolata create special pentru ei, fie se intorc seara cu acelasi mijloc de transport, insotiti de comoara verde pe care au reusit sa o adune.

In aceste siropuri cu raza mare de actiune, vindecare si ameliorare se gasesc substante extrase din plante rare care se vand la pretul diamentelor negre datorita substantelor pe care le contin.

Sa nu credeti insa ca persoana care le culege obtine un castig fabulous, ci adevaratul castig consta in binele pe care il aduce omenirii intregi acesta comoara verde transformata in sirop, ca accesul la ea sa fie nelimitat. O sticla de sirop care combate indigestia si constipatia, acneea, ciclurile neregulate si durerile din timpul acestora, starea de oboseala, nervozitatea si predispozitiile depresive costa 32 de lei.

Vindecarea ta si tineretea vesnica, fiindca exista si siropul care se numeste Elixirul Tineretii, costa cat o masa la restaurant. Pare de necrezut avandu-se in vedere eforturile care se depun pentru culegerea florilor din salbaticie, transportul lor si al culegatorilor cu elicoptere speciale, prelucrarea cat mai naturala a acestora.

Siropul este consumat de japonezi care au depasit varsta de 100 de ani si sunt totusi mobili si independenti, avand o minte lucida.

Multi dintre ei recita versuri, citesc, povestesc cu umor secvente interesante din vietile lor. Intrebati de catre ziaristi care este secretul longevitatii lor, au raspuns fara sa stea pe ganduri:

-Produsele naturiste pentru imunitate si tinerete vesnica, insotite de hrana sanatoasa.

Apoi au relatat detaliat faptul ca au redus zaharul si lipidele din consum, fac zilnic miscare si daca ploua si temperaturile scad, consuma multe legume, fibre si vitaminele si le iau din fructe si din legume.

Cea mai buna veste pentru noi, romanii, o reprezinta comercializarea acestor produse si in tara noastra la un pret accesibil oricarui buzunar.

O cura de 12 luni are efect de durata si ea poate fi reluata de cate ori este nevoie. Dintre japonezii de peste suta de ani, mari consumatori de produse naturiste pentru imunitate, mult au declarat ca din momentul descoperirii produselor nu au mai interupt cura, fiindca se simt excelent in timpul acesteia, iar siropul este foarte bun din toate punctele de vedere.

Si apa in care sunt fierte plantele are proprietati curative, tocmai de aceea siropul poate fi utilizat si in tratarea afectiunilor pielii si a tenului acneic.

Exista 3 izvoare in intreaga lume cu apa care poate trata sistemul digestiv, respirator, circulator si afectiuni ale pielii, iar doua dintre acestea se afla in Canada.

Am cercetat mult sa aflu toate aceste informatii inainte de a finaliza comanda a doua tipuri de siropuri diferite si de ale incerca si le recomand din toata inima. Sunt exceptionale si acest fapt se datoreaza calitatilor plantelor si apei folosite pentru realizarea siropurilor.

Exista la vanzare siropul supravietuirii, care dubleaza forta organismului in lupta cu timpul si microbii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *