tehnikonline.ro Uncategorized Certificarea ISO tine loc referintelor

Certificarea ISO tine loc referintelor



Ne place sa ne interesam despre oameni, despre seriozitatea si afacerile lor inainte de a porni la drum impreuna. Socializarea are la baza multe parteneriate intre actorii sociali sub diferite forme: prietenie, iubire, colegialitate, vanzare-cumparare, cerere si oferta de servicii, subordonare si colaborare.
Uneori se impune sa interactionam cu persoane complet necunoscute si in masura in care este posibil cautam referinte despre ele, fiindca nu ne place sa:
-aducem in casa sau in viata noastra infractori
-sa ne trezim inselati si sa ne simtim raniti dupa aceea, pierzandu-se increderea in oameni.
De multe ori invatam din greseli, dar pentru erori platim uneori scump. Este bine cand lectia de viata ne vine 100% gratuit. Ce vreau sa spun cu asta? Cand apelezi la un furnizor de servicii despre care nu stii nimic, este bine sa intrebi. Cel care a avut o experienta amara cu el, iti va oferi lectia de viata gratuit, adica te va opri sa experimentezi acelasi lucru.

Sunt si momente in care o persoana necunoscuta, de buna credinta, doreste sa se afirme si in acest caz, nu ai de la cine lua referinte.
In cazul in care ai demarat o afacere de putin timp si doresti multe parteneriate si aspiri la succes in domeniul respectiv, semeni perfect cu descrierea de mai sus.
Ce poti face ca oamenii sa aiba incredere in serviciile si produsele tale?
Sa iei legatura neintarziat cu certificareiso.ro.

Si sa soliciti eliberarea celor mai cunoscute certificari ISO, iar aceste documente vor inlocui cu succes referintele despre tine.
Aceste documente au autoritate, fiindca au in spate 1500 de firme de renume si succesul obtinut de acestea. Datorita lor: banci, firme de taxi si societati de transport persoane, posturi de televiziune, firme de securitate si librarii au obtinut succesul si sunt recunoscute ca parteneri de nadejde la nivel national si international. Rasfaieste portofoliul firmei care emite certificari, sa te convingi! Nu doresti sa devii si tu un nume la fel de mare, cum sunt cele din portofoliu?
Exista multe tipuri de certificari ISO si daca explicatiile de pe site nu sunt suficiente, solicita informatii, discuta cu reprezentantii Certificareiso.ro si stabiliti impreuna care se potriveste activitatii tale.


Ce rol are certificatul ISO in activitatea ta? Nedreptatim certificarea, vorbind de rol. Orice certificat de acest tip are multiple roluri, iar acestea sunt:
-imbunatatirea activitatii interne a firmei, implementarea managementului de calitate. Asta inseamna ca activitatea de la firma ta se desfasoara in conditii de securitate maxima si de armonie deplina. Salariatii sunt respectati, normele de protectie a muncii pastrate cu sfintenie, protectia datelor atent securizata. Calitatea creste insa nu numai la sectorul resurse umane, ci se rasfrange si asupra productivitatii. Echipa ta depune toate eforturile sa le ofere clientilor servicii si produse de calitate premium.

-grija fata de mediu si fata de resursele acestuia. Nu esti genul de om caruia nu ii pasa de fumul pe care il degaja in atmosfera, de panza freatica, de deseurile pe care le arunca in mijlocul naturii, ci investesti intr-un aer mai curat, in apa potabila, in filtre de aer. Faci totul sa diminuezi efectele negative pe care activitatea ta le poate avea asupra mediului.
-faci ecomonie. Te-ai gandit sa inchizi robinetul risipei, ai educat salariatii care lucreaza pentru tine in acest mod si observi ca in acest fel cresc si beneficiile.
-esti o persoana onesta, de incredere, pe care orice partener se poate bizui. Respecti parteneriate, termene si contracte.
-iti asigura participarea la licitatii publice, fiindca dovedesti ca te poti achita de sarcina respectiva.

Cred ca ai inteles ca documentele despre care ti-am vorbit echivaleaza cu cele mai favorabile referinte pentru activitatea ta, chiar daca esti la inceputul afacerii. Certificarile se obtin in trei etape:
1. Solicitarea lor, care se poate face telefonic, online sau in urma unei vizite la sediul firmei, in functie de timpul si disponibilitatea de deplasare pe care le ai.
2. Intocmirea documentatiei si realizarea tarsnformarilor care se impun in firma.
3. Inmanarea certificarilor solicitate.
In concluzie, acum este timpul sa soliciti oferta, fiindca pana la data de 14 iunie, 2019 le obtii cu 50 % mai ieftin si in plus, cu cat le ai mai repede, cu atat poti participa si castiga licitatii si semna parteneriate foarte avantajoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *