tehnikonline.ro Uncategorized Nevoia de pixuri personalizate in institutii

Nevoia de pixuri personalizate in institutiiIn opinia mea, institutiile care le impun oamenilor sa completeze diferite formulare sau firmele care au nevoie de datele personale ale clientilor trebuie sa puna la dispozitia colaboratorilor pixuri personalizate

Imi amintesc si acum oficiile postale care puneau la dispozitia clientilor doua-trei pixuri la mese destinate completarii documentelor, dar  acestea erau legate cu sfoara de un suport fix, sa nu poata fi pus in geanta si sa dispara.

Zilele trecute am fost la Posta sa trimit niste bani si, daca nu as fi avut pixul la mine, nu aveam cu ce completa formularul. Vazandu-ma ceilalti oameni m-au rugat sa le imprumut instrumentul meu de scris si cum erau vreo 10 care aveau nevoie de el, l-am lasat acolo si am plecat.

Cu siguranta ca primariile,  Casa de Asigurari de Sanatate si oficiile postale ar trebui sa comande sute de pixuri personalizate cu insemnele lor de pe site-ul magazinului Agrafa.ro.

Pe site-ul magazinului se afla pixuri din plastic de diferite culori, pixuri metalice sau din lemn si 76 de modele de pixuri cu touch.

Varietatea de modele si de produse atrage cumparatorii, care sunt foarte multumiti si de calitatea personalizarii. Pix pentru ecran touchscreen este deosebit de util, pretul sau fiind de 0,28 de euro, dar cantitatea minima admisa pentru o comanda este de 120 de bucati, pentru care se achita 33,1 euro. Marfa este ambalata in cutii de cate 60 de bucati de asemenea pixuri.

Pentru a facilita plasarea comenzilor si diferitele calcule facute de cumparator exista un calculator online care spune exact cat costa produsele la mutarea cursorului catre cantitatea dorita.

La categoria pixuri din plastic sunt in stoc 199 de produse de diferite culori, cromatica poate fi aleasa in ton cu insemnele firmei sau institutiei.

Recomand aceste produse personalizate, fiindca le-am primit cu placere de la diferite evenimente sau institutii cu care am colaborat si le folosesc cu placere si acum, fiindca:

-chiar daca sunt ieftine, pixurile sunt foarte rezistente si prin schimbarea pastei pot fi folosite luni intregi

-personalizarea nu se sterge de pe produs, iar pixul reprezinta o amintire de pret. In plus greu se pierde un astfel de instrument de scris

-pixul de calitate personalizat, purtand insemne de tipul: E.S avocat de succes, M.L stomatolog reprezinta o forma de publicitate fie ca il folosesti la birou, fie ca il oferi colaboratorilor insotit de cartea de vizita.

-o campanie de combatere a discriminarii, a violentei sau a unei boli are mai multe sanse de succes cu pixuri personalizate.

Un antreprenor cu stil va asorta pixurile imprimate la cartile de vizita si le va imparti cu drag la evenimente sa isi faca reclama.

Un pix este un obiect 100% util fiindca de el au nevoie si elevii, dar si adultii. Persoanele de toate varstele si de toate categoriile nu au niciodata pixuri si agende de ajuns.

In concluzie, fie ca te afli la conducerea unei institutii, fie ca ai grija de propria ta afacere, comanda acum pixuri personalizate de pe site-ul magazinului de produse de papetarie de calitate premium acum, ca peste 3-5 zile sa le poti imparti angajatilor sau colaboratorilor sa se bucure de ele.

Mii de clienti isi declara multumirea fata de calitatea produselor si fata de efectele personalizarii lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *