tehnikonline.ro Uncategorized Muzeul a fost invadat de…soareci

Muzeul a fost invadat de…soareci



Sunt directorul unui muzeu de arta populara. Nu este un muzeu foarte mare, insa este destul de vizitat pentru ca avem exponate extrem de interesante si frumoase. Incercam sa facem tot felul de ateliere si programe, in special pentru copii, pentru a-i atrage si pentru a promova cultura traditionala. Intreg personalul se ocupa, cum poate mai bine, de imaginea muzeului si de restaurarea exponatelor. Mai mult, primim adesea diverse obiecte care merita sa fie expuse. Pentru inceputul de an scolar, ne pregateam de un atelier de creatie populara unde sa invitam niste mesteri locali, care sa ii invete pe copii cum sa faca oale de lut si alte obiecte interesante.

Cautand prin depozitul de sub muzeu niste mese de lemn si scaune, am observat ca aveam deja cativa “studenti” dornici, nu de a invata, ci de a roade. Niste soricei isi facusera casa chiar la subsolul muzeului. Probabil voiau sa invete despre arta traditionala. Insa, eram hotarat sa nu ii las. Asa ca, am cautat pe internet, o firma care sa ne ajute sa scapam de micii “etnografi”, cat mai repede. Asa am gasit o firma dezinsectie si deratizare, numita Compania DDD.

Este o companie cu o experienta vasta in combatera daunatorilor de orice fel si pune la dispozitia clientior servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie complete si profesioniste. Foarte multe companii si institutii din tara au colabrat cu Compania DDD si recomanda serviciile firmei de deratizare. In plus, pe site sunt afisate tipuri si preturi servicii deratizare. Astfel, in functie de suprafata si de gravitatea situatiei, oricine isi poate calcula cheltuielile.

I-am contactat si am spus ca vreau serviciul A.S.A.P., care sa contina atat deratizare cat si dezinfectie. Asta pentru ca doream sa dispara nu numai soriceii, ci si bacteriile si micorbii lasati in urma de acestia. Echipa celor de la Compania DDD s-a prezentat la muzeu prompt si a rezolvat problema cati ai zice peste. Apoi, soriceii au disparut complet. Acum, ca a inceput scoala, suntem pregatiti sa primim oamenii creativi si copiii curiosi la noi in muzeu, cu exponate de exceptie si ateliere de creatie si fara soricei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *