tehnikonline.ro Uncategorized Brichetele personalizate – un instrument de marketing eficient

Brichetele personalizate – un instrument de marketing eficient

Daca esti fumator, trebuie sa citesti acest articol. Daca nu esti fumator, tot trebuie sa citesti acest articol. Esti antreprenor si ai o afacere pe care vrei sa o promovezi? Trebuie sa citesti acest articol. Iti spun doar ca in randurile care urmeaza, vei afla o poveste interesanta despre brichete personalizate si cum ne ajuta ele.

Brichete sunt prezente in vietile noastre zi de zi, fie ca suntem fumatori sau nu. In fiecare grup exista cineva care are mereu bricheta, cum in fiecare grup exista mereu un fumator care isi pierde bricheta. Acest articol nu este despre a incuraja fumatul, ci despre a vedea cum putem sa utilizam aceste produse mici in avantajul nostru atunci cand dorim sa facem o campanie de marketing.

Nu ti se pare un subiect foarte interesant pentru ca te gandesti ca nu este posibil ca o mica bricheta sa te ajute sa iti promovezi afacerea sau chiar produsele pe care le vinzi. Este nevoie sa iti spun ca te inseli! Si stii de ce? Pentru ca brichetele sunt printre cele mai utilizate produse in fiecare zi.

O idee foarte buna este sa personalizezi un numar destul de mare de brichete cu logo-ul tau, cu sloganul sau chiar cu ambele si sa le oferi echipei tale – pentru ca sigur exista fumatori – iar daca angajatii tai nu fumeaza, cu siguranta cunosc pe cineva care o face. Dca doresti sa continui promovarea, poti sa le trimiti brichete personalizate si colaboratorilor sau partenerilor tai. Cu siguranta de fiecare data cand vor vedea numele compeniei tale scris pe bricheta, isi vor aminti de tine. Poti chiar sa incepi sa vinzi aceste brichete pe site-ul tau sau sa le trimiti sub forma de cadou clientilor tai.

Pe site-ul celor de la Agrafa ai la dispozitie o gama diversificata de brichete pe care le poti personaliza cu numele companiei tale. Poti sa alegi diferite culori sau modele, iar in functie de dimensiunile brichetei alese, echipa Agrafa va avea grija ca logo-ul tau sa arate perfect.

Daca te-am convins ca poti incerca promovarea afacerii tale cu ajutorul unor brichete personalizate, viziteaza site-ul celor de la Agrafa si comanda modelul preferat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *