tehnikonline.ro comunicat de presa Cadouri performante de la TP-Link, ideale pentru pasionații de tehnologie

Cadouri performante de la TP-Link, ideale pentru pasionații de tehnologie

București, 20 decembrie 2023—Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, TP-Link vine în ajutorul celor care nu au decis încă ce daruri vor să pună sub brad, pregătind pentru Crăciun o listă de produse ideale pentru pasionații de tehnologie, dar și pentru cei care vor să aibă o casă inteligentă.

O casă protejată alături de camerele din gama TP-Link Tapo

Camerele de supraveghere din gama Tapo reprezintă cadoul ideal pentru cei care își doresc să știe tot timpul ce se întâmplă la ei acasă, chiar și atunci când sunt în vacanță ori la muncă.

Unul dintre dispozitivele care îi pot ajuta să facă acest lucru este camera de supraveghere Tapo C210, cu rezoluție 2K, detectarea mișcării și posibilitatea de a comunica cu cei din fața camerei, folosind microfonul și difuzorul integrate, direct din aplicația Tapo.

O altă opțiune poate fi modelul Tapo TC70, care surprinde imagini extrem de clare, are o funcție de rotire la 360° pe orizontală și 114° pe verticală și trimite, de asemenea, notificări dacă detectează ceva suspect, totul pentru liniște deplină în vacanța de iarnă.

Pentru exteriorul casei, TP-Link propune camera Tapo C500, cu mecanism Pan/Tilt și rezoluție 1080p, ce asigură imagini clare, putând chiar să urmărească subiecții aflați în cadru, mulțumită tehnologiei AI de urmărire automată. Mai mult, funcția Night Vision oferă capacitatea de a capta imagini clare chiar și pe timpul nopții, la o distanță de până la 30 de metri, iar dacă detectează ceva neobișnuit camera va declanșa o alarmă sonoră pentru a descuraja musafirii nepoftiți.

Routere performante pentru cei care își doresc conexiuni performante

 Pentru cei care își doresc să facă, în sfârșit, trecerea la generația Wi-Fi 6, dar la un preț avantajos, Archer AX17 este una dintre soluțiile ideale din portofoliul actual. Fiind capabil de viteze cumulate de până la 1.5 Gbps și echipat cu tehnologii precum MU-MIMO și OFDMA, Archer AX17 este mai mult decât pregătit să susțină activități precum navigarea web, streamingul HD sau gamingul online.

Pentru cei care își doresc un router mai performant, modelele Archer AX53 și Archer AX55 Pro sunt două opțiuni interesante. Cele două routere dispun de standardul Wi-Fi 6 Dual-Band AX3000, de porturi LAN Gigabit pentru a oferi conexiuni stabile prin cablu pentru calculatoare și console, alături de tehnologii wireless avansate ce susțin conexiuni eficiente și performante. Archer AX55 Pro se distinge prin portul WAN/LAN de 2.5G, făcând parte din noua serie de routere TP-Link ce pregătesc rețelele de acasă pentru epoca multi-gigabit.

Sisteme Mesh cu design modern și performanțe Wi-Fi 6

Când toată familia se adună de sărbători, rețeaua Wi-Fi a gazdelor ar putea fi pusă la încercare, mai ales în cazul locuințelor mai mari, unde un router obișnuit nu poate acoperi o arie prea mare.

În astfel de cazuri, soluția este alegerea unui sistem mesh Wi-Fi, conceput special pentru a acoperi suprafețe foarte mari și pentru a conecta sute de dispozitive simultan. Modelele TP-Link Deco X50 (2-pack și 3-pack) și Deco X55 (2-pack și 3-pack) dispun de standardul Wi-Fi 6 AX3000 și pot acoperi suprafețe de până la 600 m2 (în varianta cu 3 unități), iar datorită tehnologiei AI-Driven Mesh, acestea pot învăța mediul de operare a rețelei pentru a oferi conexiuni personalizate pentru fiecare dispozitiv în parte, în funcție de nevoile individuale de utilizare.

Produsele pot fi achiziționate de pe site-urile retailerilor parteneri din România.

###

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de dispozitive și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței IDC*, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN, cu distribuție în peste 170 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume. Cu un portofoliu extins de dispozitive și soluții stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu echipamente adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare.

Pentru mai multe informații despre TP-Link, vizitează www.tp-link.com/ro  sau urmărește-ne pe:

Facebook: www.facebook.com/TPLinkRomania

YouTube: www.youtube.com/TPLinkRomania

Instagram: http://www.instagram.com/tplinkromania/

TikTok: http://www.tiktok.com/@tplink_romania

LinkedIn: www.linkedin.com/company/tp-link-romania

*Potrivit raportului IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker, Q4, 2022.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *