tehnikonline.ro comunicat de presa Peste jumătate dintre adulți se simt deprimați de Crăciun. Cercetătorii recomandă auto-recompensa

Peste jumătate dintre adulți se simt deprimați de Crăciun. Cercetătorii recomandă auto-recompensa

Sărbătorile de iarnă pot fi stresante pentru mulți adulți (49%) și o mare parte din această anxietate este generată de goana după cadourile perfecte pentru cei dragi. Alte motive pentru care oamenii se pot stresa pe perioada vacanței includ petrecerea timpului cu familia, depresia sezonieră, lipsa timpului suficient pentru îngrijire personală și petrecerea timpului cu prietenii.

Studiile arată că atunci când nivelul de stres este ridicat, e bine să acordăm timp lucrurilor care ne fac plăcere și să ne oferim singuri cadouri. Auto-recompensa poate lua mai multe forme, de la cumpărarea unui cadou până la o zi liberă de la muncă pentru relaxare și reîncărcare. Cheia este ca oamenii să găsească ceva care să îi facă să se simtă bine. Cu toate acestea, auto-recompensa nu trebuie folosită ca o modalitate de a evita emoțiile negative sau de a distrage atenția de la probleme. În schimb, aceasta ar trebui să fie văzută ca o modalitate de a recunoaște realizările și de a crește stima de sine și fericirea.

Când vine vorba de a cumpăra un cadou, opțiunile sunt nesfârșite. Astfel, oamenii se pot orienta către cadouri practice care să-i ajute în activitatea de zi cu zi, cadouri pentru îngrijire personală sau cele pentru protejarea sănătății. Dyson are câteva recomandări pentru alegerea cadoului perfect:

  1. Economisește timp când faci curățenie. Aspiratorul Dyson Submarine curăță locuința rapid și  eficient

Pentru adulții care preferă cadourile utile și rezistente în timp aspiratorul cu cap umed Dyson Submarine este alegerea perfectă. Este versatil și are capacitatea de a curăța toate suprafețele din locuință. Capătul de curățare cu rolă umedă elimină eficient și rapid lichidele vărsate, resturile și petele dure de pe pardoseală, folosind doar apă curată pe toată durata utilizării. Mai mult decât atât, acest dispozitiv este ideal pentru locuințele în care există animale de companie pentru că are încorporat un accesoriu anti-încurcare pentru aspirarea părului care colectează rapid părul lung și părul de animale. Bara cu perie conică și tehnologie anti-încurcare Dyson îndepărtează firele de păr și le transferă direct în recipientul de colectare. Iarna aceasta, toți cei care își doresc să facă curat repede, simplu și eficient, pot alege să-și facă cadou cea mai recentă tehnologie în materie de aspirare de la Dyson.

  1. Coafuri impecabile ca la salon. Dyson Airwrap pentru rezultate spectaculoase, în timp record

Crăciunul este o sărbătoare în care atenția oamenilor se concentrează pe cei dragi și pe nevoile lor, motiv pentru care, deseori, îngrijirea personală este neglijată. Multe dintre femei sunt prinse între pregătirea mesei festive și goana după cadouri și uită să se programeze la coafor. Dyson Airwrap mută îngrijirea profesională în confortul locuinței, datorită funcțiilor sale unice care permite oricui să realizeze coafuri spectaculoase în timp record. Folosind fenomenul aerodinamic Coandă, Dyson Airwrap curbează fluxul de aer și atrage părul extrem de ușor în jurul ondulatorului. Astfel, sunt obținute bucle și onduleuri voluminoase ușor și rapid. Practic, părul se coafează aproape singur. Acest multisyler este un cadou ideal pentru persoanele dinamice care pun preț pe coafarea părului și pe sănătatea acestuia, în același timp.

  1.   Respiră cu ușurință la masa de sărbătoare. Purificatorul de aer Dyson Big & Quiet asigură calitatea aerului din interior

Una dintre cele mai bune investiții pe care cineva le poate face este în sănătate. Cel mai bun cadou este acela care asigură o durată lungă de viață pentru a petrece cât mai mult timp cu cei dragi. Cel mai nou purificator de aer Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03 are capacitatea de a purifica aerul din încăperile mari de până la 100m2, având cea mai mare rază de acțiune de până acum. Este potrivit atât pentru locuințe, cât și pentru spații de birouri, săli de conferință sau săli de clasă. Folosind aerodinamica conică pentru a oferi proiecție puternică, dispozitivul funcționează cu rază mare de acțiune, circulând aerul și împingând chiar și poluanții îndepărtați prin filtre sigilate. A respira aer curat și a avea un somn odihnitor contribuie, cu siguranță la o stare de spirit bună și la o minte mai limpede.

Auto-recompensa poate fi o modalitatea perfectă de a îmbunătăți starea de spirit,  iar alegerea cadoului perfect pentru cei dragi este mereu o sursă de bucurie împărtășită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *