tehnikonline.ro comunicat de presa EA SPORTS FC FUTURES LANSEAZĂ ANTRENAMENTE ONLINE GRATUITE ÎN PARTENERIAT CU UEFA

EA SPORTS FC FUTURES LANSEAZĂ ANTRENAMENTE ONLINE GRATUITE ÎN PARTENERIAT CU UEFA

EA SPORTS FC FUTURES a anunțat sesiuni de antrenamente online gratuite în colaborare cu UEFA în cadrul Grassroots Festival of Football, cu Dejan Kulusevski de la Tottenham Hotspur prezent pentru a participa la antrenamente cu copiii din zonă

BUCUREȘTI – 3 noiembrie 2023 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a anunțat oficial că biblioteca sa digitală gratuită ce conține practici de antrenament este acum disponibilă. Cu expertiza combinată a dezvoltatorilor de produse EA SPORTS FC și a antrenorilor de fotbal UEFA, o suită de exerciții emblematice din joc au fost reproiectate pentru a fi reproduse pe terenul de fotbal din lumea reală, ca parte a inițiativei EA SPORTS FC FUTURES, care își propune să investească în mod semnificativ în fotbalul la nivel de comunitate, cu scopul de a dezvolta jocul pentru toți.

Videoclipurile de antrenament prezintă pas cu pas exerciții de fotbal familiare, preluate  direct din jocul EA SPORTS FC™ 24 și sunt destinate pentru sesiuni de antrenament din viața reală, ajutându-i pe sportivi să își îmbunătățească performanța pe teren. Practicile de antrenament sunt dublate de antrenori cu experiență care oferă sfaturi și consiliere și sunt acum disponibile online în șase limbi diferite, aici.

“Este o onoare să avem sprijinul UEFA pentru FC FUTURES, în timp ce ne continuăm călătoria spre dezvoltarea comunității globale de fotbal”, a declarat James Salmon, Senior Director, FC Brand pentru EA SPORTS.

“Este uimitor să vezi copii executând aceste exerciții pe teren, pe care au ajuns să le cunoască jucând jocul nostru. Ne aflăm într-o poziție privilegiată și unică cu FC FUTURES și EA SPORTS FC, unde putem avea un impact atât de semnificativ asupra jocului din lumea reală.”

Practicile de antrenament și antrenorii au fost anunțați pe 13 octombrie, la Festivalul de Fotbal Grassroots al UEFA oferit de EA SPORTS FC la Stockholm. Festivalul a reunit tineri fotbaliști și fotbaliste din școli și cluburi locale, care au participat la jocuri de mici dimensiuni și provocări de îndemânare inspirate de noile practici de antrenament lansate. Scopul festivalului a fost acela de a promova jocul de bază și valorile fotbalului la nivel de comunitate, demonstrând în același timp că experiența jocului digital poate avea un impact real și pozitiv asupra dezvoltării fizice a fotbalului și poate inspira o dragoste mai profundă pentru joc.

“UEFA este încântată să susțină proiectul inovator al EA SPORTS, care îmbină perfect experiențele de fotbal virtuale și cele reale”, a declarat Zvonimir Boban, Directorul Tehnic și Directorul de Fotbal al UEFA. “Această inițiativă le oferă tinerilor o implicare multidimensională în acest sport și oferă o platformă incluzivă pentru jucători și antrenori de toate nivelurile. Tocmai aceasta este ideea de bază a Programului UEFA Grassroots – să menținem fotbalul accesibil, sigur și distractiv pentru toți cei care doresc să participe, promovând în același timp o legătură puternică cu cluburile, școlile și comunitățile locale.”

Dejan Kulusevski, ambasadorul FC FUTURES și extrema suedeză a echipei Tottenham Hotspur, s-a alăturat sesiunilor de antrenament, oferind sfaturi și trucuri tinerilor jucători pe parcursul zilei. De asemenea, participanții au avut parte de mesaje speciale transmise virtual de Fridolina Rolfö, Magdalena Eriksson și Olivia Schough. Pentru a sprijini cluburile locale, organizațiile caritabile și școlile, EA SPORTS FC FUTURES va oferi, de asemenea, echipament pentru a ajuta antrenorii să pregătească noua generație.

“Am învățat să joc fotbal în această zonă și am atât de multe de oferit înapoi comunității. Sunt foarte încântat să fac parte din acest eveniment incredibil de important, care cred că va inspira cu adevărat următoarea generație de fotbaliști din Suedia”, a declarat Dejan Kulusevski. “Festivaluri ca acesta oferă atât de multe comunității și, în combinație cu antrenamentele EA SPORTS, reprezintă o mare oportunitate pentru toți cei implicați. Îmi doresc doar să fi avut acces la aceste sfaturi și trucuri atunci când învățam să driblez la o vârstă fragedă!”

Festivalul UEFA Grassroots Football Festival este cea mai recentă activare a FC FUTURES și face parte dintr-un plan mai amplu de a investi în următorii trei ani în proiecte de fotbal desfîșurate la nivel local . Printre activările FC FUTURES de la începutul acestui an se numără inaugurarea Rocky & Wrighty Arena din sudul Londrei, facilitatea Z5 din Aix-en-Provence cu EA SPORTS FC 24 ICON și ambasadorul global Zinedine Zidane, terenul Francisco de Laguna din Vallecas, Madrid, Kearny Future Field din New Jersey, SUA, și terenul de fotbal Sam Kerr din Sydney, Australia. Alte evenimente și inaugurări ale FC FUTURES pentru dezvoltarea fotbalului comunitar în întreaga lume vor fi anunțate în lunile următoare.

FC FUTURES ACADEMY, biblioteca digitală gratuită cu antrenamente, poate fi accesată acum pe site-ul EA SPORTS FC, aici.

Găsiți un trailer video complet pe FC FUTURES ACADEMY narat de către Ian Wright aici.

Despre Electronic Arts  

Electronic Arts (NASDAQ: EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.

În anul fiscal 2023, EA a înregistrat venituri nete de 7.4 miliarde dolari USD. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FC, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, EA SPORTS™ FIFA, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™ și F1™. Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA, EA SPORTS, EA SPORTS FC, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci comerciale ale Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt utilizate cu permisiune.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *