tehnikonline.ro comunicat de presa Cucerește fiecare zi și orice aventură, cu seria epix Pro de la Garmin

Cucerește fiecare zi și orice aventură, cu seria epix Pro de la Garmin

Acum disponibil în 3 dimensiuni, vârful de gamă ultra-performant în materie de ceasuri inteligente include un ecran AMOLED, plus funcții de antrenament și navigație, beneficiind de o durată de viață a bateriei excepțională.

Garmin anunță lansarea seriei epix™ Pro, ceasurile smart de înaltă performanță, cu GPS,  ecran AMOLED de fidelitate mare, design robust și o durată de viață a bateriei impresionantă. Ajungând la până la 31 de zile de viață a bateriei1, seria epix Pro este prevăzută cu toate funcțiile de monitorizare a sănătății și a parametrilor de fitness, pentru a ajuta utilizatorii să rămână activi. În plus, vine cu trei dimensiuni – 42mm, 47mm și 51mm – și o lanternă LED încorporată pe fiecare model.

“Pentru a te autodepăși, ai nevoie de cele mai bune instrumente și suntem încântați să aducem funcții inovatoare, actualizări de mapare, informații despre sănătate și wellness și multe altele, pe cel mai capabil smartwatch al nostru. Noua serie epix Pro oferă opțiuni pentru orice variantă de carcasă” – Alexandru Moise, Regional Sales Manager, Garmin România, Bulgaria & Rep. Moldova.

Ce este nou la seria epix Pro

  • Trei opțiuni de dimensiuniînseamnă o potrivire mai bună pentru cu orice încheietură.
  • Lanternă LED încorporatăcu intensități variabile și modul stroboscop, pentru a oferi o mai mare vizibilitate după lăsarea serii
  • Modul Red Shiftschimbă culorile afișajului în nuanțe de roșu, pentru a ajuta utilizatorii să facă mai bine tranziția către condiții întunecate și să reducă perturbările ciclului de somn.
  • Utilizatorii rămân activi datorită zecilor de activități noi, preîncărcate, inclusiv fotbal, baschet, călărie, etc.
  • Înțelegere mai bună a nivelurilor de fitness,cu caracteristici avansate de antrenament, cum ar fi scorul „în pantă” și scorul de anduranță.
  • Alergătorii care utilizează funcția Up Aheadpot vedea acum anumite puncte de interes, pe hartă, cum ar fi stațiile de prim ajutor
  • Un senzor de puls optimizatoferă o urmărire îmbunătățită a performanței multisport.
  • Noile update-uri ale hărții meteorologicefacilitează vizualizarea prognozei
  • Nuanțele reliefuluifac hărțile topografice mai rapid de urmărit

Design robust

Construită pentru a fi purtată 24/7, seria Epix Pro combină un design sportiv rezistent cu materiale premium, precum safirul și titanul – fiecare cu un ecran AMOLED color. Un ecran tactil sensibil completează designul tradițional cu 5 butoane, permițând accesul rapid la hărți, statistici de fitness, notificări inteligente și multe altele.

Compatibil cu o mare varietate de benzi QuickFit™ din metal, piele, nylon și silicon, epix Pro poate fi la fel de ușor purtat la întâlniri, cât și la sală. Utilizatorii își pot personaliza, de asemenea, propriul epix Pro mixând benzi și dimensiuni de cadran, cu Your Watch, Your Way, pe garmin.com.

Cucerește fiecare clipă

Cu zeci de aplicații de sport încorporate, inclusiv noi activități sportive de echipă, cum ar fi fotbal, baseball, softball, seria epix Pro oferă date și statistici prețioase pentru orice pasiune.

Fie că alergi la sală sau în confortul casei tale, Epix Pro monitorizează activități precum cele de forță, cardio, canotaj interior, urcatul treptelor, yoga și HIIT. Utilizatorii pot urmări, de asemenea, antrenamente animate de cardio, forță, yoga și Pilates, chiar pe ecranul color. Pentru cei care explorează în aer liber, aventurile nu se opresc la drumeții sau ciclism montan, ci continuă cu schi, snowboarding, surfing, rafting, etc.

Utilizare 24/7

Proiectate pentru a fi purtate mereu, modelele epix Pro includ instrumente avansate de sănătate și wellness, precum și o suită de funcții inteligente pentru a menține utilizatorii conectați în timp ce sunt în mișcare.

Prevăzută cu multe caracteristici de monitorizare a sănătății 24/7, seria epix Pro include un senzor de puls la încheietură2, Body Battery™, funcție de jet lag, monitorizare avansată a somnului și scor de somn. Utilizatorii pot crea, de asemenea, o „fișă” personalizată asupra nivelului de somn, a prognozei de cursă, a variabilității ritmului cardiac, într-un raport matinal.

Dotată cu funcții conectate, seria epix Pro permite utilizatorilor: să primească notificări inteligente, să descarce melodii prin Spotify®, Deezer sau Amazon Music (abonament premium necesar), pentru a le asculta fără telefon; antrenament fără griji, datorită funcției de detectare a incidentelor, asistență și LiveTrack3 a incidentelor; plată contactless4 cu Garmin Pay™.

Gata pentru ziua cursei

Indiferent dacă te antrenezi pentru un 5K sau ceva mai mult, seria epix Pro este pregătită pentru fiecare pas al tău. Dimineața, utilizatorii pot primi un scor de pregătire pentru antrenament.

Utilizatorii pot profita de planurile gratuite de antrenament Garmin Coach 5K, 10K sau half marathon și pot folosi, de asemenea, widget-ul de cursă pentru a vedea sfaturi de antrenament, predicții de timp și antrenamente sugerate zilnic. Pentru alergătorii care parcurg distanțe lungi, seria epix Pro include o gamă largă de caracteristici avansate de antrenament, inclusiv PacePro™, ClimbPro și stamina.

Navighează cu ușurință

Indiferent unde va duce următoarea aventură, seria epix Pro include funcții de mapare premium, ajutând exploratorii să rămână pe traseul corect. Tehnologia SatIQ™ și multi-GNSS oferă o precizie de poziționare superioară în medii dificile – toate optimizând durata de viață a bateriei. Disponibile pe edițiile Epix Pro Sapphire, hărțile TopoActive preîncărcate oferă mapare pe mai multe continente din întreaga lume.

Înainte de a ieși, aventurierii pot crea sau găsi curse existente în Garmin Connect™ și le pot sincroniza cu ceasul lor sau, în timp ce explorează, au posibilitatea de a genera rute dus-întors folosind Trendline™. În plus, afișajul AMOLED luminos face ca aceste opțiuni să fie evidente – oferind hărți foarte detaliate și ușor de interpretat, astfel încât oricine să poată lua decizii în cunoștință de cauză.

Modelele disponibile sunt epix Pro – 42mm, epix Pro – 47mm și epix Pro – 51mm, cu opțiuni pentru ediții standard și Sapphire. Prețul de vânzare începe de la 4.709 lei. Pentru a afla mai multe, vezi www.garmin.com/ro-RO/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *