tehnikonline.ro articole AccurioPress C7100 si C7090 de la Konica Minolta sunt cele mai recente sisteme de tipar digital cu certificare Fogra

AccurioPress C7100 si C7090 de la Konica Minolta sunt cele mai recente sisteme de tipar digital cu certificare Fogra

Două sisteme de tipar digital profesional de la Konica Minolta au primit certificarea FograCert Validation Printing System (VPS). AccurioPress C7100/C7090 intră în categoria seriilor premiate – AccurioPress C14000 și AccurioPress C4080 – prin adăugarea prestigioasei acreditări în portofoliul companiei.

Fogra, institut german de cercetare pentru tehnologiile mediilor de printare, oferă certificări sistemelor de tipar digital profesional care respectă standardele ISO, în baza unor criterii de selecție. În urma testelor la care a fost supusă, seria AccurioPress C7100/7090 de la Konica Minolta “îndeplinește toate criteriile acestui program în configurațiile testate”. Echipamentele sunt certificate atunci când sunt utilizate împreună cu controlerele opționale EFI Fiery sau Konica Minolta.

Fogra acordă certificări în urma unor testări ample, în diferite condiții de printare și prin acoperirea unei game extinse de însușiri. Printre testele la care au fost supuse sistemele de tipar digital de la Konica Minolta – AccurioPress C7100/C7090 – au fost incluse conformitatea PDF/X, culoarea substratului de verificare, luciul și fluorescența, claritatea culorilor, uniformitatea și rezistența la lumina. Alți factori care au avut impact în acordarea certificării au fost: decolorarea, repetabilitatea pe termen lung și scurt, rezistența printului la frecare, transferul valorii tonului colorimetric, limitele de reproducere a valorii tonului, registrul imaginii, rezoluția și informațiile de marjă.

Karl Friedrich Edenuizen, Product Manager Colour Devices, Professional Printing Group, Konica Minolta Business Solutions Europa: “Această certificare reprezintă o recunoaștere a modului în care sistemele noastre de tipar digital oferă rezultate fiabile și de înaltă calitate și deschid noi oportunități de dezvoltare a afacerii clienților noștri. Ambele echipamente se potrivesc perfect cu cerințele de producție actuale și sunt destinate să susțină clienții în extinderea și crearea de noi aplicații de tipar.

Seria AccurioPress C7100, câștigătoare a premiului Buyers Lab (BLI) 2022 Color PRO, are la bază tehnologii inovatoare care ajută utilizatorii să beneficieze de multe și noi oportunități de dezvoltare a afacerilor de tipar. Lansată în iunie 2021, seria sistemelor de tipar digital profesional, cu alimentare în coală, oferă automatizare inteligentă, finisare îmbunătățită, calitate impecabilă a printului, capacități avansate de tipar și o durabilitate excepțională. AccurioPress C7100 tipărește până la 100 de pagini A4 pe minut (ppm), în timp ce AccurioPress C7090 tipărește până la 90 ppm. Sistemele sunt concepute astfel încât să ofere suportul necesar pentru realizarea unor produse tipărite noi și avansate și, astfel, pentru dezvoltarea întregii afaceri.

Karl Friedrich Edenuizen a mai adăugat: “Seria AccurioPress C7100/C7090 a fost dezvoltată pentru a suporta medii de tipar foarte receptive. Acesta este motivul pentru care oferă o gamă de front-end-uri diferite pentru controler, inclusiv propria noastră tehnologie și EFI. Împreună cu software-ul și serviciile complete pe care le oferim, lucrăm în parteneriat alături de clienții noștri, cu scopul de a extinde oportunitățile de tipar.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Călătoria organizației Konica Minolta a început acum 150 de ani, odată cu o nouă viziune de a efectua diferit lucrurile. Dezvoltăm inovații pentru binele societății și al lumii. Același scop care ne-a ținut în mișcare atunci, ne mobilizează și acum.

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 32 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *