tehnikonline.ro articole,comunicat de presa Noul Odyssey Neo G7 43 inci – primul monitor plat Mini-LED pentru gaming de la Samsung

Noul Odyssey Neo G7 43 inci – primul monitor plat Mini-LED pentru gaming de la Samsung

Samsung Electronics lansează la nivel global noul Odyssey Neo G7 (denumire model: G70NC). Acesta este primul model de monitor plat Mini-LED al companiei și vine cu un nou tip de design în cadrul portofoliului gamei Odyssey, care este lideră în industrie. Noul monitor dispune de un ecran mare, special conceput pentru a le oferi jucătorilor un câmp vizual cât mai larg și cele mai clare detalii de vizualizare – invitându-i în lumea propriilor jocuri preferate cu o calitate fidelă a imaginii.

„Piața monitoarelor de gaming va deveni din ce în ce mai mare, iar jucătorii își doresc acum mai mult de la monitoarele lor. Nu oferim doar o experiență de gaming mai bună, ci reconstruim și noi capabilități inteligente pe ecranele noastre, care să le ofere jucătorilor un loc all-in-one pentru tehnologie și divertisment. Inovațiile noastre le permit jucătorilor de pretutindeni să rămână absorbiți de propriile jocuri preferate cu performanțe vizuale care să le intensifice emoțional experiențele”, a declarat Hoon Chung, Executive Vice President of Visual Display Business,  Samsung Electronics.

Mai multe informații găsiți în comunicatul din attach sau accesând link-ul online, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *