tehnikonline.ro articole,comunicat de presa Ghidul de cadouri perfect pentru gameri

Ghidul de cadouri perfect pentru gameri

Sărbătorile sunt aproape și este momentul perfect pentru a achiziționa un monitor nou sau un accesoriu pentru biroul de gaming. AGON by AOC a pregătit câteva sugestii pentru ca jucătorii să își actualizeze setup-ul. Indiferent de planurile pentru noul an, cu monitoarele AOC, acestea vor avea o rezoluție înaltă.

Avantaj cu rate de reîmprospătare ridicate

AGON by AOC este un adevărat brand pentru gameri, lucru demonstrat de cooperarea cu echipa G2 Esports. AGON by AOC are un monitor sau un accesoriu de gaming pentru fiecare gamer în parte, de la cel care se relaxează ocazional după muncă jucând meciuri de fotbal cu colegii sau câteva meciuri competitive de battle royale, până la jucătorii care concurează la cel mai înalt nivel.

Gaming accesibil

 

Cu modelele de  24 inci  (24G2SAE – PRP: 1024 lei) sau 27 inci (27G2SAE – PRP: 1,357 lei), AGON by AOC oferă o propunere accesibilă: două monitoare Full HD, cu rate de reîmprospătare de 165 Hz și panouri cu un contrast care sunt perfecte și pentru sarcinile de la birou, și pentru jocurile competitive. Cu un timp de răspuns de 4 ms GtG și 1 ms MPRT, împreună cu suportul AMD FreeSync Premium și Adaptive-Sync, acțiunile rapide sunt clare și fluide. Rata de reîmprospătare ridicată permite jucătorilor să sesizeze mai repede mișcările inamicilor și să reacționeze mai repede pentru a obține avantajul. Suportul robust cu opțiune de înclinare sau opțiunea de montare VESA oferă o mare flexibilitate în aproape orice ocazie. Jucătorii care caută monitoare cu panouri IPS și culori precise, pe care să le folosească pentru crearea de conținut, streaming și altele, pot opta în schimb pentru modelele 24G2SPU (PRP: 1073 lei) și 27G2SPU (PRP: 1171 lei) care dispun de o rată de reîmprospătare de 165 Hz, GtG de 4 ms, MPRT de 1 ms și, de asemenea, de un suport ergonomic.

Mai rapid și mai inteligent

 

Jucătorii care concurează în titlurile esports ar putea avea nevoie de o rată de reîmprospătare mai mare. AOC GAMING 25G3ZM/BK (PRP: 1171 lei)  dispune de un panou VA rapid care oferă o rată de reîmprospătare de 240 Hz, un timp de răspuns GtG de 1 ms și un timp de răspuns MPRT de numai 0,5 ms, astfel încât jucătorii vor obține mai rapid informații vizuale și pot combina aceste informații cu reflexele lor rapide pentru a contracara atacurile adversarilor. Căștile AOC GAMING GH401 (PRP: 401 lei) sunt confortabile, au o calitate superioară a sunetului și au o conexiune wireless de 2,4 GHz.  AOC GAMING GH401 le permite utilizatorilor să audă mai mult din joc cu ajutorul unor drivere precise de 50 mm, care oferă o experiență sonoră captivantă pentru toate genurile de jocuri. Căștile au un microfon detașabil cu anulare a zgomotului și sunt compatibile cu mai multe platforme prin intermediul conexiunii wireless de 2,4 GHz și al conexiunii cu fir de 3,5 mm.

 

 

 

Intră în luptă cu acest echipament

În construcția unui PC pentru jocuri, obținerea componentelor carcasei reprezintă doar jumătate din ecuație. Un adevărat PC dedicat  jocurilor trebuie să fie asortat cu un monitor, un mouse precis, o tastatură robustă și o cască confortabilă pentru jocuri. AOC oferă o colecție excelentă de kituri pentru aproape orice gamer. AOC GAMING Q27G2E/BK (PRP: 1367 lei), este un monitor accesibil de gaming 27″ – QHD, cu un panou VA bogat în contrast, o rată de reîmprospătare de 155 Hz și un timp de răspuns de 1 ms (MPRT), ceea ce îl face să fie un monitor pregătit pentru viitor pentru anii următori, datorită rezoluției sale clare și a panoului rapid.

 

Jucătorii pot combina acest monitor cu o tastatură mecanică, precum AOC GAMING GK500 (PRP: 347 lei), o tastatură potrivită pentru gaming datorită switch-urilor mecanice Outemu roșii. GK500 este confortabilă datorită unui suport magnetic pentru încheietura mâinii și robustă datorită materialelor rezistente.

Mouse-ul AOC GAMING GM500 (PRP: 136 lei) completează configurația de birou și se potrivește atât pentru stângaci, cât și pentru dreptaci. Este echipat cu un senzor precis Pixart 3325, care suportă 5000 DPI, 100 IPS și o accelerație de 20 g.

Căștile USB cu fir AOC GAMING GH300 (PRP: 273 lei) reprezintă un companion confortabil pentru gameri. Datorită driverelor sale de 50 mm, căștile oferă un sunet curat și clar, cu un bas bine definit, iar suportul virtual pentru sunet surround 7.1 (pe PC) le permite jucătorilor să identifice cu precizie poziția dușmanilor.

 

 

 

Construit pentru reflexe rapide

Gamerii care concurează la niveluri de top nu se vor mulțumi doar cu 144 Hz sau 165 Hz. Din acest motiv, modelele cu 240 Hz din gama AGON by AOC vin în ajutor. AOC GAMING C27G2ZU (cu un suport ergonomic reglabil pe înălțime – PRP: 1465 lei) sau AOC GAMING C27G2ZE (cu un suport cu înclinare – PRP: 1318 lei) oferă panouri VA curbate de 27″ cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz. Curbura lor de 1500R înconjoară jucătorii și îi atrage mai adânc în lumea jocurilor. Pentru o experiență și mai captivantă, AOC GAMING C32G2ZE (PRP: 1563 lei) oferă o rată de reîmprospătare de 240 Hz la o diagonală mai mare de 32″. Toate cele trei modele se mândresc cu o rezoluție Full HD, ceea ce face ca posibilitatea de a atinge 240 de cadre pe secundă în jocuri să fie o realitate, fără a fi nevoie de GPU-uri de cel mai înalt nivel.

 

Pentru gameri ambițioși

Cea mai recentă generație, a cincea, a monitoarelor din seria AGON este o propunere pentru jucătorii mai pretențioși. AGON AGON AG275QZN/EU (PRP: 2690) este un monitor plat QHD de 27″ cu un panou VA care oferă o rezoluție clară, și excelează în jocuri cu acțiune rapidă datorită ratei de reîmprospătare de 240 Hz, a timpului de răspuns GtG de 1 ms și MPRT de numai 0,5 ms. Monitorul are un suport ergonomic robust, cu reglaj pentru înălțime, înclinare și pivotare, iar finisajul său din metal periat completează aspectul premium.

Acest monitor se potrivește cel mai bine cu accesoriile din seria 700 de la AGON by AOC. Tastatura AGON AGK700 (PRP: 852 lei) este echipată cu comutatoare Cherry MX roșii pentru un răspuns tactil precis, are o construcție solidă, un suport confortabil pentru încheietura mâinii și oferă acces ușor la butoanele macro, la rotița de volum și multe altele.

Mouse-ul AGON AGM700 (PRP: 294 lei) oferă un design în două tonuri, cu accente argintii și negre, iar greutatea poate fi ajustată cu ușurință datorită modulelor pentru greutate. Cu un buton dedicat pentru lunetă, 16.000 DPI, butoane programabile și personalizare RGB prin AOC G-Menu, acesta este alegerea perfectă.

AGON AMM700 (PRP: 161 lei) este un mouse pad potrivit pentru orice fel de mouse iar lumina RGB care înconjoară muchia acestuia poate fi sincronizată cu alte accesorii AOC

Mai mult spațiu

Pentru cei care caută un ecran mai mare, modelul ultrawide AOC GAMING U34G3XM/EU de 34″ (PRP: 2161 lei) este soluția perfectă. Datorită raportului 21:9, poate înlocui configurațiile cu două monitoare și poate îmbunătăți productivitatea.

În jocuri și filme, spațiul orizontal suplimentar va acoperi perfect vederea periferică a utilizatorilor, oferindu-le acestora o experiență mai captivantă. Cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz și un timp de răspuns MPRT de 1 ms, U34G3XM/EU este potrivit chiar și pentru acțiunea rapidă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *