tehnikonline.ro articole,comunicat de presa HUAWEI nova Y61 – când stilul se întâlnește cu performanța

HUAWEI nova Y61 – când stilul se întâlnește cu performanța

Bucuresti, 28 noiembrie 2022  – HUAWEI a anunțat astăzi lansarea nova Y61, cel mai nou smartphone din seria HUAWEI nova Y. Prin caracteristicile sale cele mai practice, precum tehnologia camerei foto, designul rafinat, durata lungă de viață a bateriei, încărcarea rapidă, experiența de utilizare fără probleme și calitatea deosebită, HUAWEI nova Y61 oferă o experiență de utilizare care îmbină tehnologia cu moda.

 

O nouă experiență foto cu camera triplă AI de 50MP

Unul dintre cele mai importante puncte forte ale HUAWEI nova Y61 este camera triplă AI de 50MP. Cele trei lentile de pe partea din spate, coordonate de camera principală de 50MP, vă permit să faceți fotografii de înaltă rezoluție cu detalii clare și luminozitate ideală. Cea de-a doua lentilă din spate este Camera de profunzime de 2MP. Aceasta funcționează în tandem cu Camera principală de 50MP pentru a produce fotografii care evidențiază subiectul și trăsăturile acestuia în deplină claritate, îmbogățind straturile de captură a imaginii și creează un fundal bokeh care nu va contrasta prea tare cu subiectul principal al fotografiei. Cel de-al treilea obiectiv este Camera Macro de 4 cm, care le permite utilizatorilor să exploreze lumea microscopică.

y61-kv-post

HUAWEI nova Y61 vă oferă și modul Super Night Shot, care vă ajută să surprindeți peisaje nocturne superbe fără trepied. Super Night Shot folosește un algoritm de reducere a zgomotului multi-frame, care poate suprima mai bine punctele luminoase. În plus, Super Night Shot funcționează cu declanșare de până la 6s, ceea ce permite o expunere mai lungă.

Noul nova Y61 oferă, de asemenea, funcția AI Snapshot, care detectează inteligent mișcarea prin intermediul algoritmului Huawei de detectare a scenei. Obturatorul de tip “point-and-shoot” al camerei foto își ajustează în mod adaptiv viteza și îngheață automat momentul mișcării. Acest lucru vă va scuti de grija de a învăța tehnici noi pentru astfel de fotografii. Fie că vă fotografiați animalele de companie în mișcare, sporturi sau copii în alergare, puteți acum să înghețați acel moment în timp și să capturați ușor o amintire prețioasă.

De asemenea, camera din spate este prevăzută cu o funcție Slow Motion, care poate fi utilizată în mod creativ, în special de către producătorii de conținut care doresc să înregistreze clipuri video culinare sau momente esențiale dintr-un eveniment sportiv sau concert. Camera oferă, de asemenea, funcția Master AI, capabilă să identifice în mod inteligent obiecte și scene specifice, să optimizeze culoarea și luminozitatea și să ofere fotografii mai bune bazate pe subiecte precum portrete, mâncare, răsărit/apus de soare, zăpadă etc.

Experiență de utilizare centrată pe confort și un design de top

HUAWEI nova Y61 este un smartphone subțire care are dimensiunea perfectă, portabilă, pentru utilizarea zilnică. De asemenea, utilizatorii își pot debloca telefonul cu ajutorul unui buton de pornire sigur, dar convenabil, activat cu ajutorul amprentei digitale. Deși de dimensiuni reduse, butonul de alimentare montat lateral poate detecta cu precizie amprenta și debloca telefonul printr-o simplă atingere și apăsare.

HUAWEI nova Y61 vine cu un ecran de 6,52 inci cu o rezoluție de 1600 x 720p cu HD+. Pe lângă o experiență de vizualizare de înaltă definiție, utilizatorii pot experimenta ecranul telefonului și cu funcții precum 8x Ultra High Resolution Touching Control. Cu 8x Ultra High Resolution Touching Control, utilizatorii se pot bucura de experiența tactilă TP cu o precizie la nivel de pixel. În plus, Dimming Master inteligent poate înregistra preferințele în materie de luminozitate ale utilizatorului în mediile cu lumină slabă și în mediile cu lumină puternică și poate genera criterii de referință pentru preferințele acestuia. Nivelul de luminozitate preferat de utilizator este înregistrat o singură dată, iar atunci când utilizatorul se află din nou în același mediu întunecat sau luminos, acesta se poate regla automat la valoarea preferată.

Descoperiți HUAWEI nova Y61 în trei culori noi, inspirate de Univers și de lumea naturală. Fie că este vorba de o cromatică luminoasă și proaspătă sau de una întunecată și elegantă, veți putea alege dintr-o varietate de culori pentru o declarație personală îndrăzneață. Midnight Black este inspirat de un cer de noapte liniștit și plin de stele; Sapphire Blue amintește de piatra prețioasă adesea văzută pe ținute regale și glamour; Mint Green este un verde deschis, pastelat, inspirat de culorile naturii.

Performanță puternică a bateriei pentru toate nevoile tale de lucru și divertisment mobil

HUAWEI nova Y61 este alimentat de o baterie de 5000mAh, care poate asigura o utilizare intensă fără probleme: suportă 9,5 ore de jocuri, 25 de ore de apeluri telefonice, 13,5 ore de navigare pe internet și 13,3 ore de streaming video. În plus, HUAWEI SuperCharge de 22,5W asigură o încărcare mult mai rapidă în comparație cu produse concurente din aceeași categorie.

HUAWEI nova Y61 are și un asistent inteligent pentru capacitatea bateriei. Prin intermediul algoritmului încorporat, acesta poate detecta în mod inteligent capacitatea bateriei, poate identifica starea bateriei și poate trimite consumatorilor memento-uri privind nivelul acesteia.

Trăiți mai inteligent și mai eficient cu EMUI 12 Seamless AI Life

HUAWEI nova Y61 oferă funcția Super Device, care permite o conectivitate perfectă printr-o singură glisare a unui buton, compatibilă cu gadgeturi precum HUAWEI Freebuds 3/4.

Cu Distributed File System, smartphone-ul poate deveni practic o unitate de memorie și un folder de fișiere pentru PC. Acum documentele de pe telefonul mobil pot fi accesate cu ușurință pe PC folosind Distributed File System. Puteți vizualiza, face copii de rezervă și importa fișiere de pe telefonul mobil pe computer complet wireless.

De asemenea, utilizatorii pot activa Modul Simplu pentru a obține fonturi  și  pictograme mai mari și un volum sonor mai ridicat – trei caracteristici care permit o mai mare accesibilitate. Această caracteristică îi va ajuta pe utilizatorii de vârstă mai înaintată care încearcă să țină pasul cu tehnologia modernă și care doresc o experiență de utilizare mai simplificată. De asemenea, activarea Service Widgets îi poate ajuta pe consumatori să configureze diverse widgeturi și pagini diferite în funcție de diferite stiluri de viață și nevoi, adaptând experiența smartphone-ului pentru o utilizare mai ușoară și mai eficientă.

Ofertă

Până pe 7 decembrie, HUAWEI a pregătit și o campanie pentru noul nova Y61. Toți cei care achiziționează acest nou model de telefon inteligent și se abonează la newsletter vor primi un cupon în valoare de 50 de lei, pentru noul produs; posibilitatea plății produsului în 3 sau 6 rate fără dobândă. De asemenea, oricine va cumpăra noul nova Y61 de pe Magazinul Online HUAWEI Store va fi înscris automat la tragerea la sorți pentru o pereche de căști FreeBuds Lipstick.

Disponibil în trei culori Mint Green, Sapphire Blue, Midnight Black Dual Card, HUAWEI nova Y61 va ajunge în magazine începând cu 28.11.2022 la prețul recomandat de 899 lei.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări și sunt utilizate de o treime din populația lumii. Paisprezece centre de cercetare și dezvoltare au fost înființate în țări din întreaga lume, inclusiv în Germania, Suedia, India și China. Huawei Consumer BG este una dintre cele trei unități de afaceri ale Huawei și acoperă smartphone-urile, PC-urile și tabletele, produsele purtabile și serviciile cloud etc. Rețeaua globală Huawei se bazează pe o expertiză de peste 30 de ani în industria telecomunicațiilor și este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice consumatorilor din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vizitați: https://consumer.huawei.com/uk/

Pentru noutăți Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:
Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobile/
Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobileUK?s=20&t=rEnr5indbfemT9d8GyJTCw Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileuk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *