tehnikonline.ro articole,comunicat de presa TikTok devine membru GSMA (Global System for Mobile Communications)

TikTok devine membru GSMA (Global System for Mobile Communications)

București, 24 Noiembrie 2022 – TikTok anunță că s-a alăturat organizației GSMA în calitate de membru al industriei. TikTok va lucra alături de partenerii din industrie pentru a susține dezvoltarea noilor tehnologii de comunicații mobile și pentru a forma relații de lungă durată cu partenerii de business din comunitatea globală.

GSMA este cea mai importantă organizație de cooperare care susține ecosistemul mobil global și reprezintă operatori de rețele mobile, producători de dispozitive, companii de software și organizații ale internetului, sub aceeași umbrelă. Activitățile sale includ avansarea politicii, stimularea gândirii inovatoare în ariile cheie ale industriei precum 5G, IoT, Roaming, AI, Securitate și tehnologia SIM, abordarea problemelor societale majore precum diferențele de acces, dar și susținerea tehnologiei și încurajarea cooperării care contribuie la funcționarea mediului mobil pentru business și societate în general.

GSMA oferă cea mai mare platformă de informare pentru ecosistemul mobil, prin evenimentele anuale MWC (Mobile World Congress) organizate în Barcelona, Shanghai, Las Vegas și Kigali, dar și prin seria de evenimente regionale M360.

“Misiunea TikTok este de a inspira creativitate și aduce bucurie. În parteneriat cu sutele de companii de telecomunicații din întreaga lume, am reușit să le oferim utilizatorilor și partenerilor noștri ocazia să creeze, distribuie și interacționeze cu platforma noastră de conținut video mai ușor și mai rapid,” a declarat David Saidden, Director of Distribution Partnerships, TikTok. “Suntem entuziasmați să fim parte din comunitatea GSMA și ne propunem să lucrăm la extinderea acestor realizări, amplificarea inovației în spațiul 5G, eficientizarea livrării prin infrastructurile CDN și Edge și introducerea de noi moduri de conectivitate pe piețele aflate în continuă evoluție.” a adăugat acesta.

“În ultimii ani, TikTok a reușit să atragă atenția lumii datorită comunității impresionante de peste 1 miliard de utilizatori lunari, dar și datorită influenței puternice asupra culturii,” a menționat Lara Dewar, Chief Marketing Officer, GSMA. “Ne bucurăm să salutăm TikTok în calitate de membru al industriei și să lucrăm împreună la inițiative benefice întregului ecosistem mobil.” a adăugat aceasta.

Calitatea de membru al GSMA reprezintă un reper important pentru TikTok deoarece compania continuă să se dezvolte ca lider de încredere al industriei și să ofere susținere tuturor partenerilor din industria de comunicații mobile. TikTok este încântat să adauge valoare organizației prin oferirea cunoștințelor sale și a insight-urilor unice privind industria, susținând astfel inițiativele inovatoare care vor aduce beneficii întregului ecosistem mobil. TikTok se angajează eforturilor companiei de a promova execelența produselor și de a-și îndeplini obiectivele pentru susținerea organizației GSMA și membrilor ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *