tehnikonline.ro articole,comunicat de presa Space Punks lansează primul update major din cadrul fazei de Open Beta intitulat “The SpOiled One”

Space Punks lansează primul update major din cadrul fazei de Open Beta intitulat “The SpOiled One”

  • Noul update aduce o nouă planetă de explorat, o nouă mecanică de respawn, un nou HUD și nenumărate alte îmbunătățiri
  • “The SpOiled One este primul update major lansat după ce  Space Punks a intrat în Open Beta lîn aprilie”

București, 5 august 2022 : Space Punks, looter-shooter-ul gratuit dezvoltat de studioul polonez Flying Wild Hogs invită jucătorii să descopere planeta Spor prin update-ul cu numărul șase, intitulat “The SpOiled One”, care introduce noi moduri de joc și reguli modificate de respawn, pe lângă alte îmbunătățiri.

Cel mai nou update le oferă jucătorilor șansa să descopere planeta Spor, un corp ceresc prăfuit și uleios care vine la pachet cu noi provocări și pericole. Printre noutăți se numără cele trei noi misiuni de tip Get-A Job și două noi evenimente speciale de tip Timed Events. În cadrul ”Toxic Byproducts” fanii vor avea șansa să participe la o cursă nebună într-un Toxicart, vor trebui să alimenteze o canistră misterioasă în “Need SpOil ASAP” ori să evite nimicirea completă cauzată de un laser orbital în “Moving Target”.

SP_TheSpOiledOne_Update_withoutEpicLogo_withTagline_1920x1080

În plus, al șaselea pachet de conținut introduce o nouă mecanică de respawn pentru toate modurile de joc în afară de “the Crack”. După ce-și pierd întregul HP, jucătorii sunt doborâți și intră în modul Spectator. Ei sunt readuși la viață în mod automat după terminarea numărătorii inverse, dacă între timp nu sunt ajutați de un coechipier. Fiecare moarte duce la creșterea timpului alocat numărătorii inverse, iar dacă toți jucătorii sunt doborâți misiunea va considerată un eșec și va trebui reluat.

“The SpOiled One” vine și cu alte noutăți precum noul HUD prezent în toate misiunile sau posibilitatea de da piept unor oponenți mai puternici întâlniți până acum doar în modul de joc ”the Crack”. Astfel, de acum și oponenții de pe Stopan și Bannik pot deveni mai puternici în mod aleatoriu dacă jucătorul alege Power Levels crescute. În plus mai multe mecanici de joc au fost rebalansate, inclusiv sistemul de crafting.

Toate noutățile și schimbările aduse de Update 6: The SpOiled One pot fi revizuite aici: https://www.playspacepunks.com/updates

Michał Kuk, Directorul studioului Flying Wild Hog din Cracovia și directorul jocului Space Punks Game a declarat: “I-am promis comunității planeta Spor și acum l-am livrat! Space Punks continuă să evolueze într-o epxeriență din ce în ce mai captivantă pentru toți jucătorii din întreaga lume. De la lansarea Open Beta am primit și mai mult feedback valoros din partea comunității pe care l-am folosit să transformăm Space Punks într-un joc în care fanii se întorc cu plăcere din nou și din nou. Avem nenumărate lucruri pe care ni le propunem să le implementăm în următoarele luni, astfel jucătorii se pot aștepta la update-uri și mai mari anul acesta. ”

Space Punks a fost lansat în Open Beta în aprilie 2022 și este disponibil gratuit prin Epic Games Store. Jucătorii care vor să sprijine în mod activ dezvoltarea jocului și să influențeze evoluția acestuia o pot face prin achiziționarea unuia dintre Founders Packs disponibile tot pe Epic Games Store:

  • Swag Pack: Acest pachet este punctul de pornire al oricărui jucător interesat de Space Punks oferind acces la etapa Early Access și la cele patru personaje principale. Acest pachet include și Season 1 Battle Pass pentru Open Beta alături de fundaluri exclusive, patru emote-uri,ș efectele speciale Epic Cape și Epic Dash. Preț: 23,99 Euro
  • Splendor Pack:Cel mai cuprinzător pachet, care conține tot ceea ce oferă Swag Pack, alături de niște beneficii extra precum  patru Epic Character Skins, efectul Epic Player Entrance și companionul Scaraby 8G. Preț: 39,99 Euro

Despre Space Punks:

Space Punks este un joc de tip action-RPG, gratuit, co-op, cu tematică SF care se încadrează în popularul gen looter-shooter-slasher, dezvoltat de studioul polonez Flying Wild Hog. Space Punks este caracterizat de gameplay-ul plin de acțiune și de adrenalină, desfășurat într-un cadru SF unic și original, în care jucătorii își croiesc cu ajutorul armelor calea spre faimă, glorie și bogăție. Misiunile provoacă jucătorii să înfrunte riscuri majore pe planete îndepărtate. Space Punks este publicat de Jagex Partners, divizia de thrid-party publishing a Jagex, bine cunoscut pentru franciza RuneScape, care a depășit ca valoare pragul de 1 miliard de dolari. Jagex Partners oferă servicii de publicare și operaționale în mod exclusiv pentru jocuri live, pentru a aduce la viață jocurile live ale viitorului.

Pentru mai multe informații despre Space Punks vizitați adresa www.playspacepunks.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *