tehnikonline.ro articole,comunicat de presa OnePlus lansează noul OnePlus 10T 5G și sistemul de operare OxygenOS 13

OnePlus lansează noul OnePlus 10T 5G și sistemul de operare OxygenOS 13

OnePlus 10T 5G este al doilea smartphone flagship al OnePlus lansat în 2022, oferind performanțe extreme. OxygenOS 13 este cea mai recentă versiune a sistemului de operare al OnePlus, care oferă o experiență rapidă și fluidă, cu un design nou și caracteristici de siguranță îmbunătățite.

 

3 august 2022 – Astăzi, brandul global de tehnologie OnePlus a lansat oficial cel mai nou smartphone flagship al său – OnePlus 10T 5G – precum și următoarea generație a sistemului său de operare – OxygenOS 13. Ambele produse au fost lansate la Gotham Hall din New York City – marcând primul eveniment fizic al OnePlus din ultimii 2 ani.

„Suntem încântați că am lansat OnePlus 10T 5G și OxygenOS 13 alături de fanii și partenerii noștri din New York”, a declarat Pete Lau, fondatorul OnePlus. „OnePlus 10T duce performanța la următorul nivel, la un preț extrem de competitiv, iar OxygenOS 13 reprezintă un progres al sistemului nostru de operare, cu un design minimalist și funcții noi, solicitate de utilizatorii noștri – cum ar fi o selecție îmbunătățită de Always On Display.”

OnePlus Car Charger 6

OnePlus 10T 5G

OnePlus 10T oferă performanță maximă datorită combinației dintre un chipset puternic, cel mai mare și mai puternic sistem de răcire instalat vreodată pe un smartphone OnePlus, încărcare super-rapidă și multe altele.

Performanță

OnePlus 10T duce performanța la următorul nivel, cu platforma mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1, care oferă viteze mai ridicate ale procesorului și GPU-ului, cu o eficiență îmbunătățită, până la 16 GB de RAM LPDDR5 și cel mai mare, cel mai avansat și mai puternic sistem de răcire disponibil pe un dispozitiv OnePlus. Împreună, aceste tehnologii permit efectuarea unor acțiuni intense, dar și a celor de zi cu zi – cum ar fi gaming-ul pe mobil sau scrolling-ul prin fluxurile rețelelor sociale – într-un mod mai rapid și pentru mai mult timp, cu peste 35 de aplicații care pot fi suspendate simultan în background.

OnePlus Car Charger 4

Încărcare super-rapidă

Cu tehnologia 150W SUPERVOOC Endurance Edition, OnePlus 10T le permite utilizatorilor să petreacă mai puțin timp ”legați” de o priză și mai mult timp utilizând dispozitivul. 150W SUPERVOOC Endurance Edition oferă suficientă energie pentru o zi după doar 10 minute de încărcare, în timp ce o încărcare completă – de la 1 la 100% – durează doar 19 minute.

Sistemul de încărcare al lui OnePlus 10T este sigur și eficient datorită unei serii de tehnologii, cum ar fi Battery Health Engine, care prelungește durata de viață și păstrează capacitatea bateriei mari de 4.800 mAh instalată pe OnePlus 10T. Sistemul de încărcare al lui OnePlus 10T are două pompe de încărcare, în loc de una – cum e cazul pentru multe alte smartphone-uri – pentru a putea oferi viteze de încărcare mai rapide, cu o siguranță mai mare, eficiență îmbunătățită și căldură redusă.

OnePlus Car Charger 2

Conectivitate

Nu mai puțin de 15 antene formează sistemul de antene 360° al OnePlus 10T care oferă semnalmai puternic pentru Wi-Fi și apeluri vocale, indiferent de felul în care este orientat telefonul. Funcția Smart Link operează în tandem cu sistemul de antene al OnePlus 10T pentru a îmbunătăți semnalele și viteza de încărcare, în special în zonele cu niveluri ridicate de congestie a rețelei.

Design

OnePlus 10T extinde filozofia de design ”burdenless” a OnePlus cu o construcție unibody și culorile subtile Moonstone Black și Jade Green.

Un display de 6,7 inchi acoperă partea frontală a OnePlus 10T și oferă o experiență excepțională de vizualizare și de utilizare, cu o rată de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz, care ajută la prelungirea duratei de viață a bateriei. Ecranul lui OnePlus 10T este certificat HDR10+ și are suport nativ pentru culoarea pe 10 biți pentru o experiență de vizionare mai realistă.

OnePlus 10T_6

Sistem triplu de camere

OnePlus 10T dispune de un sistem de trei camere pe spatele dispozitivului, care include senzorul Sony IMX766 de 50 MP cu stabilizare optică a imaginii (OIS), Nightscape 2.0 și performanță HDR îmbunătățită, astfel încât utilizatorii să poată face fotografii frumoase în condiții de lumină scăzută.

OnePlus 10T mai dispune de o cameră ultra-wide și o cameră macro, permițând capturarea unui număr mai mare de detalii în fiecare scenă și, respectiv, apropierea de subiecți.

OxygenOS 12.1

OnePlus 10T vine preinstalat cu OxygenOS 12.1 bazat pe Android™ 12 și va primi trei actualizări majore Android și patru ani de actualizări de securitate.

Preț și disponibilitate

OnePlus 10T va fi disponibil la vânzare pe OnePlus.com și la eMAG începând cu 25 august. Perioada de precomenzi începe de azi, 3 august, pe OnePlus.com.

Prețul de pornire este de 600 euro.

RAM Stocare Culori Preț Data vânzării Data precomenzilor
8 GB 128 GB Moonstone Black, Jade Green 699 euro Aug 25 Aug 3
16 GB 256 GB Moonstone Black, Jade Green 799 euro Aug 25 Aug 3

OxygenOS 13

OxygenOS 13 oferă experiența software rapidă și fluidă specifică OnePlus, cu un design Aquamorphic, siguranță sporită și ducând și mai departe unele dintre cele mai apreciate funcții de către comunitatea OnePlus. Cea mai recentă versiune de OxygenOS oferă o experiență îmbunătățită la toate nivelurile – inclusiv personalizare îmbunătățită, jocuri și conectivitate.

OxygenOS 13 se va lansa în prima fază pe OnePlus 10 Pro, urmat de OnePlus 10T mai târziu în cursul acestui an. Alte dispozitive OnePlus care vor primi OxygenOS 13 sunt: OnePlus 8, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T, OnePlus 9, OnePlus 9 Pro, OnePlus 9R, OnePlus 9RT, OnePlus 10R, OnePlus Nord 2, OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord CE, OnePlus Nord CE 2 și OnePlus Nord CE 2 Lite.

 OnePlus 10T_7

Car Charger OnePlus SUPERVOOC 80W

Încărcătorul de mașină OnePlus SUPERVOOC 80W combină tehnologia de încărcare SUPERVOOC de vârf cu portabilitatea excepțională, permițând reîncărcarea rapidă a dispozitivelor din mers. Încărcătorul auto poate alimenta OnePlus 10T de la 1-50% în 11 minute și de la 1-100% în 29 de minute. De asemenea, poate alimenta toate dispozitivele OnePlus, dar și alte telefoane Android și iPhone. Mai mult, acceptă încărcarea PD – permițând încărcarea rapidă a laptop-urilor, tabletelor, consolelor de jocuri mobile și multe altele.

Pentru a asigura cel mai înalt nivel de siguranță la încărcare, încărcătorul auto OnePlus SUPERVOOC 80W are un sistem de întrerupere care asigură că acesta funcționează doar până la temperaturi de 40°C. Un inel luminos alb se afișează pe tot parcursul procesului de încărcare pentru a indica faptul că încărcarea are loc în condiții de siguranță.

OnePlus 10T 5 (1)

Preț și disponibilitate

În Europa, încărcătorul de mașină OnePlus SUPERVOOC 80W va fi disponibil de pe 25 august, la 59,99 euro.

Despre OnePlus

OnePlus este un brand global de tehnologie mobilă care provoacă conceptele convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive cu design rafinat, cu o calitate de construcție premium și hardware performant. OnePlus se dezvoltă cultivând legături puternice și crește împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani.

Mai multe informații sunt disponibile pe OnePlus.com și pe:

Instagram – https://instagram.com/oneplus

Facebook – https://facebook.com/oneplus

Twitter – https://twitter.com/oneplus

LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/oneplus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *