tehnikonline.ro articole,comunicat de presa Un nou traseu de drumeție și cicloturism Elis Routes a fost inaugurat la Urlați

Un nou traseu de drumeție și cicloturism Elis Routes a fost inaugurat la Urlați

Sâmbătă 30 iulie a avut loc inaugurarea unui nou traseu de drumeție și cicloturism realizat cu sprijinul Asociatiei Centrul Cultural și Comunitar Nucu, alături de Outhentic Cycling România, acțiune de responsabilizare socială demarată de Elis Pavaje ce își propune păstrarea unui mediu curat și dezvoltarea unei infrastructuri pentru ciclism în zone mai puțin cunoscute.

 1 (1)

Dornici de liniște, explorare în natură și de experiențe autentice, participanții au sosit la Conacul Nucu din Urlați și, energizați după o degustare de produse locale delicioase au pornit pe traseul de 21 km care leagă orașul dintre vii de Albești-Paleologu, pe malul râului. Grupul a fost ghidat de Outhentic Cycling România.

„Am dat startul  pe 31 martie cu o acțiune de ecologizare care a avut punctul de plecare în orașul Urlați Prahova, alături de angajați Elis Pavaje și membri ai Asociaței non – profit Outhentic Cycling România. Am continuat pe 24 iunie cu alți 30 km amenajați în  Valea Pianului județul Alba și iată-ne aici, la cea mai recentă inaugurare, 21 de km de trasu pe Valea Cricovului Sărat.

4 (1)

Obiectivul pe care ni l-am propus în cadrul #ElisRoutes pentru anul următor este să marcăm cel puțin 150 km de traseu, să creștem nivelul de conștientizare asupra mediului înconjurător și să dezvoltăm infrastructura pentru ciclism în zone mai puțin cunoscute, a declarat Bianka Dobre, Marketing Manager Elis Pavaje.

„Am muncit serios timp de câteva luni, alături de voluntari inimoși. Împreună, am croit poteci pe unde nu se putea trece. Am curățat zeci de saci de deșeuri abandonate în luncă, am construit mici podețe, am făcut cărări pentru bicicletă prin junglă, mărăcinii și pe terenul greu pe alocuri. Ce am făcut noi este un prim pas, o inițiativă venită dinspre oameni care are menirea de a crește calitatea vieții pentru urlățeni și pentru toți cei din împrejurimi”, a declarat Mircea Crisbășanu, Outhentic Cycling România.

3 (1)

Traseul, numerotat cu nr. 10, este marcat integral și face parte dintr-o rețea de trasee pentru cicloturism Elis Routes, realizate în mai multe regiuni ale țării.

Scopul acestui proiect este să apropie oamenii de natură prin promovarea petrecerii timpului în aer liber, practicând sport, dezvoltarea unei infrastructuri și promovarea turismului în zone mai puțin cunoscute pentru orășeni.

2 (1)

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje oferă servicii complete pentru amenajări exterioare din beton vibropresat. Produce pavele, dale, borduri, rigole, bolțari, blocheți și produse din beton pentru amenajarea grădinii. Compania oferă totodată servicii de consultanță și proiectare, transport, montaj și întreținere, precum și antrepriză generală pentru lucrări de infrastructură și amenajari exterioare. Elis Pavaje deține în prezent 4 unități de producție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *