tehnikonline.ro articole GAME ON AMD! Super oferte pentru plăcile grafice Radeon RX și procesoarele Ryzen

GAME ON AMD! Super oferte pentru plăcile grafice Radeon RX și procesoarele Ryzen

AMD prezintă GAME ON AMD, evenimentul de oferte promoționale pe perioadă determinată. Acesta oferă pasionaților de gaming din întreaga lume posibilitatea de a își achiziționa cea mai recentă și performantă tehnologie pentru titlurile preferate. Evenimentul include mai multe promoții la numeroase produse AMD valabile până pe 5 august. Sunt incluse plăci grafice Radeon RX 6000 Series și procesoare pentru desktop Ryzen 5000 Series eligibile.

Produsele AMD oferă numeroase caracteristici și capabilități pentru a duce experiența de gaming la următorul nivel, precum:

  • FidelityFX Super Resolution 2.0 – O tehnologie de ultimă generație de upscaling temporal care mărește frecvența cadrelor în jocurile compatibile, oferind în același timp o calitate grafică similară sau mai bună decât cea nativă, fără a necesita hardware dedicat. Până acum, sunt disponibile FSR 1.0 și FSR 2.0, iar în curând această tehnologie va fi prezentă în peste 110 de jocuri, incluzând și titluri ulterioare.
  • Radeon Super Resolution – O funcție de upscaling spațial, bazată pe același algoritm ca FSR 1.0, oferind rezoluție aproape nativă și performanță crescută în jocurile care rulează în modul exclusiv „ecran complet” pe grafică integrată bazată pe RDNA și este compatibilă cu mii de jocuri.
  • Tehnologia AMD Smart Access Memory (SAM) – Deblochează cele mai mari performanțe prin combo-ul plăcilor grafice AMD Radeon RX 6000 Series cu procesoare desktop AMD Ryzen comaptibilie și plăci de bază AMD din seria 500, oferind procesoarelor acces la întreaga memorie GDDR6 a GPU-ului.
  • AMD Infinity Cache – Memoria Cache de nouă generație integrată pe matrița GPU reduce latența și consumul de energie pentru a oferi performanțe generale de gaming.

Pe lângă marile oferte din campania GAME ON AMD, pasionații de gaming care achiziționează plăci grafice AMD Radeon RX 6000 Series eligibile sau desktop-uri și laptop-uri alimentate cu Radeon RX 6000 Series eligibile de la parteneri se pot bucura de AMD Radeon Raise the Game și Radeon Raise the Game: Fully Loaded, care oferă până o valoare suplimentară de până la 180 USD cu chei de activare pentru maximum trei titluri noi la cu achiziția produselor. Pentru termenii și condițiile complete ale pachetelor Radeon Raise the Game și Radeon Raise the Game Fully Loaded, accesați www.amdrewards.com/terms.

Consultați aici lista completă a ofertelor GAME ON AMD Radeon și Ryzen, care vor continua să fie actualizate cu anunțuri și oferte suplimentare de la partenerii de retail în perioada următoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *