tehnikonline.ro articole,comunicat de presa Visual Fan își extinde portofoliul de produse destinate pieței energiei verzi, prin lansarea diviziei Allview Industry

Visual Fan își extinde portofoliul de produse destinate pieței energiei verzi, prin lansarea diviziei Allview Industry

  • Visual Fan anunță deschiderea unei noi divizii în cadrul proiectului „Solar Energy”, denumită Allview Industry.
  • Extinderea portofoliului companiei cu noi sisteme destinate uzului industrial, include kit-uri cuprinse între 200 kW și 1MW, cu stocare de minim 20% din capacitatea instalată, care se pot personaliza în funcție de necesarul consumatorilor,accesând simulatorul de pe site https://www.allview.ro/solarenergy/#industry
  • Noul proiect este compatibil și îndeplinește condițiile necesare accesării de fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).
  • Dorința companiei este de a oferi clienților proiecte complete, venind în întâmpinarea acestora cu servicii de consultanţă, realizare și design de proiect, execuție, inclusiv operare și întreținere a acestora, în cel mai rapid și transparent proces de achiziție.

Brașov, 07 Iunie 2022. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță lansarea diviziei Allview Industry și comercializarea unor noi kit-uri fotovoltaice destinate de data aceasta uzului industrial, care pot fi achiziționate și prin programul PNRR. Noile kit-uri sunt preconfigurate sau se pot configura în funcție de necesarul de consum al utilizatorului industrial, compania oferind clienților proiecte complete, de la consultanță până la montaj și servicii de întreținere. În plus, în urma serviciilor de consultanță, Visual Fan poate genera clientului atât oferta tehnică, cât și cea comercială pentru accesarea fondurilor PNRR.

Screenshot 2022-06-07 160341

Noile produse care au intrat, de astăzi, în portofoliul companiei Visual Fan reprezintă kit-uri industriale cuprinse între 200 kW și 1MW, cu stocare minim de 20% din capacitatea instalată. Invertoarele utilizate sunt marca Growatt, cu variante de putere cuprinse între 50 kW și 125 kW, în timp ce bateriile sunt de tipul LFP cu putere cuprinsă între 10 kWh și 25 kWh. Pentru montaj, compania pune la dispoziția clienților propria echipă, iar pentru eficientizare și oferirea unui timp optim de montaj, în orice județ al României, se lucrează și cu echipe de instalare ale unor companii specializate în domeniu.

„Am ales să diversificăm portofoliul de produse din categoria „Solar Energy” și să deschidem o nouă divizie – Allview Industry, pentru a oferi clienților soluții adaptate atât consumului casnic, cât și celui industrial. Noile proiecte, demarate încă de la finalul anului trecut, precum și implementarea strategiei Green by Allview, reprezintă începutul unei investiții pe termen lung pe care compania Visual Fan o alocă, pe de o parte, pentru a proteja mediul înconjurător și pentru a reduce amprenta de carbon,  iar pe de altă parte, pentru a-l transforma într-un loc mai sigur și sănătos pentru generațiile viitoare.”, a declarat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A.

Divizia Allview Industry a fost dezvoltată ca o soluție de eficiență energetică adresată sectorului industrial și comercial (fabrici de producție, depozite, supermarket-uri, clădiri de birouri, hoteluri, spitale, școli). Beneficiile acestor noi kit-uri fotovoltaice pentru sectorul industrial și comercial sunt: (1) scăderea costurilor energiei electrice, (2) amortizarea capitalului investit în decurs de 4–6 ani, (3) diminuarea riscului întreruperii activității, (4) adaptarea sistemului la nevoile clientului care permite reduceri suplimentare și (5) contribuția constructivă la o piață energetică verde.

Prețul de comercializare pornește de la 1,069,97 lei.

Luna trecută, compania Visual Fan a intrat pe piața energiei verzi, prin lansarea de panouri solare Allview – cu putere de 455W, randament de 20.9% și optimizare cu 3 diode, care asigură funcționarea sistemului chiar și atunci când o parte din panou este umbrită, dar și kit-uri personalizabile, al căror montaj se poate planifica online, facilitând astfel achiziția și instalarea sistemului pentru clienți, care au și posibilitatea de plată în rate.

Despre Visual Fan

Visual Fan, deținătoarea brandului Allview (simbol bursier ALW) este o companie cu capital integral românesc, care și-a confirmat statutul de vizionar și pionier atunci când vine vorba de tehnologie, cu un portofoliu de produse diversificat. A fost fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. A lansat cel mai complex sistem Smart Home din România (2016), AVI – singurul asistent vocal în limba română (2017), a fost printre primele companii din Europa care a încheiat un parteneriat direct cu Google Android TV™ (2019), fiind primul brand din România care a adoptat tehnologia QLED (2020). Este prezentă pe piețele IT&C din peste 10 țări. Allview investește constant în R&D (cercetare și dezvoltare) și își propune ca, pe termen lung, să creeze un robot inteligent – asistent personal. Pentru a rămâne conectați la noutățile Allview, puteți urmări paginile companiei de pe FacebookYouTube și Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *