tehnikonline.ro articole,comunicat de presa Huawei va lansa noua serie WATCH GT în mai multe versiuni surprinzătoare

Huawei va lansa noua serie WATCH GT în mai multe versiuni surprinzătoare

Seria WATCH GT vine în două modele diferite pentru orice scenariu de utilizare

 

București, 12 mai 2022 – Huawei Consumer BG va lansa curând seria WATCH GT cu două noi modele de ceasuri din gama wearable. Seria WATCH GT propune dispozitivul ideal pentru cei care combină eleganța cu productivitatea în viața lor de zi cu zi. Cu ocazia lansării produsului, Huawei a pregătit o campanie dedicată pasionaților de tehnologie și inovație. Premii din categoriile wearable și audio, dar și vouchere îi așteaptă pe cei care se abonează la newsletter-ul Huawei pe www.huaweistore.ro.

 

Sub umbrela lansării celui mai nou ceas de la Huawei din seria WATCH GTliderul în tehnologie organizează un nou concurs cu premii pentru pasionații de inovație. Utilizatorii trebuie doar să se aboneze la newsletter-ul HUAWEI Store cu o adresă de email nouă, validă, care nu a mai fost folosită anterior datei de 9 mai 2022.

HUAWEI WATCH GT SERIES (2)

,,Viziunea noastră se concentrează pe efortul constant de a răspunde mereu așteptărilor utilizatorilor prin inovații în ceea ce privește tehnologia. Urmărind misiunea noastră de a oferi experiențe premium marca Huawei tuturor utilizatorilor, vrem să profităm de acest moment și vrem să acoperim, din nou, dar sub o altă formă, o arie a eleganței și productivității în materie de ceasuri.”, a declarat Andy Fang, Country Manager Huawei Consumer Business Group.

Cu ocazia lansării celor mai noi modele de la Huawei, ca parte din seria WATCH GT, Huawei a pregătit o campanie surprinzătoare cu premii zilnice din gama wearable și audio.

Premiile oferite prin tragerile la sorți cuprind 9 ceasuri WATCH 3 Pro Classic (pe zi) și 9 perechi de căști FreeBuds Lipstick (pe zi). În plus, toți cei care se abonează la newsletter în perioada 9 – 17 mai primesc automat un voucher în valoare de 300 lei, valabil pentru achiziționarea de noi produse. Voucherele sunt trimise automat pe adresa de email folosită la abonare, în data de 18 mai, neputând fi cumulate în aceeași comandă. Se poate utiliza un singur voucher pe comandă.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

 

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *