tehnikonline.ro articole,comunicat de presa Titi Aur, pilot de raliuri, Armand Domuță, CEO Restart Energy One, Diana Oncioiu, reporter, jurnalist independent, Paula Rusu, jurnalist și blogger, vin la Fuckup Nights Bucharest pentru a vorbi despre eșec, cum l-au depășit și ce au învățat

Titi Aur, pilot de raliuri, Armand Domuță, CEO Restart Energy One, Diana Oncioiu, reporter, jurnalist independent, Paula Rusu, jurnalist și blogger, vin la Fuckup Nights Bucharest pentru a vorbi despre eșec, cum l-au depășit și ce au învățat

Fuckup Nights Bucharest revine fizic pe scenă, cu cea de a XIII-a ediție, la CoOperativa Bar

 

București, 27 Aprilie, 2022Titi Aur – pilot de raliuri, Armand Domuță – CEO Restart Energy One, Diana Oncioiu – reporter, Paula Rusu – jurnalist și blogger vorbesc despre provocările în carieră la a XIII-a ediție a Fuckup Nights Bucharest.

Evenimentul va avea loc joi, 19 mai, începând cu ora 19:00, la CoOperativa Bar (str. Icoanei nr 86). Biletele la eveniment sunt disponibile aici și aici.

Fuckup Nights propune noi perspective asupra nereușitelor profesionale și încurajează creativitatea cu privire la găsirea de noi soluții pentru a ieși din situații dificile.

La FUN XIII vin patru noi personalități din domenii diferite, care ne vor dezvălui cum au transformat eșecul într-un veritabil instrument pentru succes: Paula Rusu, jurnalist și blogger la paularusu.ro, Titi Aur, pilot de raliuri și fondator al Academiei Titi Aur, Armand Domuță, CEO Restart Energy One, și Diana Oncioiu, reporter la platforma media independentă Dela0.ro. Aceștia ne vor transmite poveștile lor despre eșec și rolul acestora în drumul către succes, la primul eveniment FUN Bucharest fizic din acest an.

Fuckup Nights Vol XI_Paula Rusu_Titi Aur_Armand Domuta_Diana Oncioiu

„Fuckup Nights este singurul eveniment care aduce împreună oameni fără prea multe în comun, la prima impresie. Se adresează oricui simte să fie inspirat, să învețe, să evolueze și să renunțe la idei preconcepute legate de succes și împlinire în carieră. Poveștile invitaților  creează un sentiment unic de apartenență la o comunitate, chiar și pentru o perioadă scurtă. Acest sentiment poate fi transformativ, dacă îi permitem, atunci când realizăm că este împărtășit de către toți cei prezenți și realizăm astfel împreună ce avem cu toții în comun: eșecul și frica de el. FUN e un eveniment emoționant și amuzant deopotrivă, care ne ajută să umanizăm experiențe prin care trecem cu toții” spune Diana Iosu, organizator Fuckup Nights Bucharest.

Moderatoarea evenimentului va fi jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

Paula Rusu este jurnalist și blogger la paularusu.ro, trainer de comunicare, activist pentru sănătate și antreprenor. După o experiență personală care a lăsat-o fără un plămân, Paula s-a reașezat profesional în zona comunicării de sănătate, despre care scrie adesea pe blog-ul ei personal. Faptul că are un singur plămân nu este văzut de Paula ca fiind un handicap, ci ca oportunitate ce i-a permis să facă o schimbare de viață și profesională majoră. Contextul aparent defavorabil a fost motorul unei transformări pozitive, drept pentru care privește eșecul profesional ca pe o șansă, dacă prinzi lecția pe care o ai de învățat. Altfel, eșecul se va repeta, până vei ajunge să înveți.

Titi Aur, pilot de raliuri și fondator al Academiei „Titi Aur”. Titi Aur este cu siguranță cel mai cunoscut pilot român de raliuri, cu 8 titluri de Campion Național Absolut obținute într-o activitate sportivă de 27 de ani. Din adolescență, Titi își amintește de marca Dacia și că era înnebunit după mașini. La prima cursă a participat cu mașina aproape furată, fără ca ai lui să știe. Deși Titi este acum în România, el a fugit din țară, la pas, în 1987. A ajuns la Paris și s-a stabilit acolo, dar nu înainte de a se întoarce în țară pentru a-și aduce iubita, cu riscul de a fi arestat sau împușcat. Plecat doar cu imaginea hărții în minte, a știut să ajungă în Trieste, în Italia, printr-o pădure. Orientarea a fost atuul lui și la curse: odată memorată configurația traseului, Titi știe ce are de făcut. Orice eșec sau raliu pierdut l-au readus la linia de start pentru a porni din nou în cursă. Aceeași filosofie o aplică și în obiectivele personale și profesionale. Cursa a devenit o metaforă pentru provocările întâlnite în viață, văzută ca drumul lung din față. Titi crede că o neîmplinire nu înseamnă a renunța sau a te opri din ce ai de făcut, iar parcursul său profesional ilustrează perfect această perspectivă.

Armand Domuță, CEO al Restart Energy One, vine la pachet cu o lungă experiență în business și management, pe care se pare că a știut exact cum să o aplice în proiectul său de suflet, ”Restart Energy”. Să creeze un sistem de energie eco transparent pentru clienții săi a fost una din marile dorințe ale lui Armand și exact cu asta s-a ocupat în ultimii 10 ani: a dezvoltat proiecte de energie regenerabilă (PV, hydro și biomasă) și a găsit parteneri prin toate colțurile lumii. Armand a studiat Marketing Management, Contabilitate și Finanțe. Vom păși împreună pe drumul succesului pe care Armand și l-a creat și vom afla direct de la el cu ce impasuri s-a confruntat și cum le-a depășit cu brio.

Diana Oncioiu, reporter la platforma media independentă Dela0.ro, a lucrat timp de cinci ani în televiziune, la posturile Realitatea TV și Digi24, după care a părăsit presa mainstream pentru presa independentă. În prezent Diana este reporter la platforma media independentă Dela0.ro și membră a echipei proiectului „Să Fie Lumină”, realizat în parteneriat de Dela0.ro și Centrul de Investigații Media. Diana este pasionată de teme sociale – cum ar fi violența împotriva femeilor, educație, asistență socială, sărăcie extremă, exlcuziune socială. Decizia Dianei de a părăsi presa mainstream în favoarea celei independente a fost pusă sub semnul întrebării de cei din jur, care nu puteau accepta posibilitatea unui eșec la 30 de ani. Dar Diana a făcut o alegere curajoasă: a renunțat la ceva sigur pentru ceva nesigur, iar opt ani mai târziu încă este în presa independentă.

Fuckup Nights Bucharest este parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, în 321 de orașe din 91 de țări din întreaga lume. Evenimentele se concentrează pe abordarea constructivă a eșecurilor profesionale și se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților.

Edițiile anterioare Fuckup Nights Bucharest sunt surprinse aici: Vol IVol IIVol IIIVol VIVol X.

Parteneri ai evenimentului sunt: FAN CourierRadio GuerillaCoOperativaCompliceTechceleratorROTSA – Romanian Tech Startups AssociationClujHubFonduri StructuraleBiziliveMore NetworkingLearning NetworkPsychologiesCooperativa FruFruIQAdsSMARKIQoolRevista CARIERECommonsSocialPediaSandler Training și Sabina Cornovac Online.

Detalii despre eveniment pe pagina dedicată acestuia, dar și pe Facebook.

Despre DiFine PR

DiFine PR este o agenție de comunicare full services care combină experiența solidă a echipei, de peste 20 de ani, atât la nivel național, cât și internațional, cu satisfacția de a crea povești de succes. Pe lângă serviciile complete de PR, comunicare și consultanță în afaceri, agenția organizează, de asemenea, evenimente de tehnologie și de afaceri (ex. NASA Space Apps Challenge, TechFest, Fuckup Nights Bucharest). Portofoliul actual al clienților agenției include compania de consultanță în afaceri McKinsey & Company, Black Sea Fund, GapMinder VC, acceleratorul de startup-uri Techcelerator, Seedblink, Growceanu, Goldring, Restart Energy, Tema Energy, Romcab, Alexandrion Group, Sodexo, Cognite, Bitcoin Romania, Tradesilvania, Undelucram.ro, ClujHub, bpv Grigorescu Ștefănică, și peste 80 de startupuri de technologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *