tehnikonline.ro articole,comunicat de presa SPOTAWHEEL, CEA MAI NOUĂ PLATFORMĂ DE MAȘINI SECOND-HAND, S-A LANSAT ASTĂZI ÎN ROMÂNIA ȘI ESTE GATA SĂ IA CU ASALT PIAȚA AUTO LOCALĂ

SPOTAWHEEL, CEA MAI NOUĂ PLATFORMĂ DE MAȘINI SECOND-HAND, S-A LANSAT ASTĂZI ÎN ROMÂNIA ȘI ESTE GATA SĂ IA CU ASALT PIAȚA AUTO LOCALĂ

Spotawheel este cea mai nouă platformă de mașini second-hand, cu cea mai rapidă creștere din Europa, oferind clienților săi mașini de încredere la prețuri accesibile

București, 26 aprilie 2022 – Spotawheel a anunțat astăzi lansarea pe piața din România a platformei sale inovatoare de cumpărare-vânzare a mașinilor second-hand. Deja prezentă în Grecia, Polonia și Germania, platforma ajunge astfel în țara noastră, continuându-și dezvoltarea accelerată pe noi piețe ofertante. Cu cea mai rapidă creștere din Europa, Spotawheel le oferă clienților mașini second-hand sigure, rulate și verificate la prețuri accesibile, toate acestea la doar câteva clickuri distanță.

Cu o flotă internațională variată și un proces de achiziție exclusiv online, Spotawheel urmărește să inoveze piața auto second-hand din România.

 

„Pentru că ne dorim să fim mai aproape de clienții noștri, Spotawheel își propune să răspundă direct nevoilor consumatorilor, astfel că obiectivul nostru principal pentru 2022 este să ne consolidăm poziția drept un pionier al platformelor de vânzare-cumpărare a mașinilor second-hand, aducând inovația pe piața din România. Am identificat nevoia românilor de încredere, onestitate și calitate privind mașinile de care sunt interesați, iar noi venim în ajutorul lor cu un proces transparent și sigur de achizițiea declarat Dan Croitoru, General Manager Spotawheel România.

După o dezvoltare accelerată pe piețele din Grecia, Polonia și Germania, încă de la lansarea platformei în 2016, Spotawheel continuă să crească. Listată de Financial Times pe locul 39 în top 1000 de companii din Europa cu cea mai rapidă dezvoltare la nivelul anului 2021, și membră a rețelei globale comerciale Endeavor, compania Spotawheel se poziționează ca unul dintre liderii din industria de mașini second-hand.

Spotawheel

Rapiditatea procesului de achiziție și încrederea în comerciant

De la probleme mecanice sau kilometraj fals, cumpărătorii de mașini second hand se confruntă cu nenumărate provocări atunci când își aleg automobilul și, de multe ori, își pierd încrederea în comerciant. Astfel, pentru a veni în ajutorul clienților, Spotawheel a rezolvat această provocare, oferind un pachet de servicii de calitate, mașini verificate în prealabil, un raport complet de inspecție și posibilitatea unui test drive chiar la client acasă. În plus, datorită formatului său online accesibil, Spotawheel permite ca întreg procesul de achiziție să se finalizeze cu doar câteva clickuri.

Mașini verificate în prealabil

Toate mașinile din flota Spotawheel trec prin verificări atente, nu au accidente în istoric sau probleme mecanice, și cel mai important, kilometrajul acestora este unul real. Astfel, cumpărătorii pot fi siguri de calitatea mașinilor de care sunt interesați și pot da uitării provocările din trecut și orice îndoieli cu privire la automobilul achiziționat.

 

Garanție de până la 5 ani

Spotawheel oferă o garanție de până la 5 ani pentru mașinile din flotă, asigurând cea mai bună protecție de pe piață. Cu garanția Spotawheel, șoferii se pot bucura de mașina lor fără griji.

 

Politică de returnare în 14 zile

Cu o politică de returnare în 14 zile, platforma le permite utilizatorilor să returneze mașina cumpărată, Spotawheel oferind posibilitatea de înlocuire gratuită a mașinii. Dacă totuși clienții vor să returneze mașina, fără a achiziționa una nouă, platforma asigură rambursarea 100% a costurilor.

 

Raport de inspecție transparent pentru o decizie corectă și informată

Platforma pune la dispoziție un raport complet de inspecție a automobilului, care cuprinde în detaliu toate informațiile de care are nevoie clientul înainte de a achiziționa mașina. Raportul include fotografii de înaltă calitate și informații extinse, totul pentru a ajuta șoferii să ia cea mai bună decizie.

 

Achiziție fără contact

Cu Spotawheel, să cumperi o mașină este acum mai simplu. După doar câteva clickuri, mașina ajunge direct la ușa clientului, cu livrare gratuită, asigurată pentru orice locație din țară. În plus, înainte de achiziție, șoferul poate opta pentru un test drive care va fi realizat după livrarea mașinii la adresa indicată. Spotawheel oferă, așadar, o experiență transparentă de cumpărare, devenind un partener de încredere pentru șoferii în căutare de mașini second-hand, verificate după cele mai înalte standarde.

Pentru mai multe informații, puteți accesa: https://www.spotawheel.ro/

Pentru noutăți despre Spotawheel, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/spotawheel.romania

Instagram: https://www.instagram.com/spotawheel.romania/?hl=en

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOaEL7aCMxQxRxFP7ImFfXg

 

Despre Spotawheel:

Spotawheel reprezintă o platformă end-to-end tehnologizată pentru cumpărarea de mașini second-hand și una dintre primele 1000 de companii din Europa ca ritm de creștere, conform Financial Times. Spotawheel revoluționează piața de automobile rulate prin îmbunătățirea siguranței, a gradului de satisfacție al clienților și a experienței clientului. Fondată în 2016, Spotawheel s-a afirmat ca o companie inovatoare în domeniul mașinilor second-hand, cu peste 400 de angajați și operațiuni în Grecia, Polonia, Germania și România și planuri de extindere în continuare în Europa. Cu istoric dovedit de creștere exponențială, veniturile Spotawheel au atins o rată de creștere de trei cifre de la an la an, iar compania este pe cale să devină unul dintre următorii „unicorni” ai Europei. De la debut, Spotawheel a ajutat mii de șoferi să găsească o mașină de încredere, oferindu-le transparență deplină și cea mai bună experiență.Descoperiți mai multe pe www.spotawheel.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *